Kajsahesten är här!

sent men ändå, KENT VAR UNDERBARA! Oslagbart! bilder kommer senare, heh. Standardrepliken ala tazmin? kanske de kanske. Men i alla fall, igår for svenskarna hem så det var lite sorgligt. Kvällen var inte lika rolig, men kajsa och jag hade ändå skoj när vi seppade och frågade efter Jimmy Borg's autograf haha, random. Men i alla fall, sen sov kajsa här. :) Ikväll blir de nog att gå ut igen.

Tazmin

rockoff - KENT

Hallå! Det är ofattbart! Just när jag tänkte att jag skulle skärpa mig med bloggningen så ville inte datorn samarbeta. Ödet? vem vet! Men de var väl kanske bra ändå eftersom det har varit så vackert väder de senaste dagarna, fram tills igår i alla fall. Men nu verkar de bli bättre igen! :) Rockoff veckan har börjat och ikväll kommer de efterlängtade KENT! Om jag ska gå? SJÄLVKLART!!! Snacka om att jag är lycklig! :D Men sen ska man se till att komma in också.. Men de borde nog gå! :) Sen träffar man nog säkert några stockholmare ikväll igen som är här på pyttelilla åland. Riktigt trevligt folk! Men nu blir det att fixa lite, kanske sova lite med tanke på att jag känner mig ytterst risig och trött, även fast jag sovit 224890496 timmar typ men anyway! Snart borde de komma lite bilder från när jag var med Kajsa och antonia och lite melanie och sen från rockoff, ska försöka fota lite mera nu, men jag är inte precis den som står med kameran i handen 24/7. Men ni lär väl märka när de kommer, och imorgon kommer antonia hem igen! happyface! Ha de bra.


Tazmin

hothothot!!

jo att hejsan uppdatering! :D anyway sitter hos kajsa/gäätN/sjökon. (: Antonia är också här, snitzigt! Vi har varit och stekt och chillaxat liide vid berget här vid kajsa. :) nu kommer lite pix :D






gäääätN
jo att smeeeeeeeeexigt! ;)

saying eeeyo, baby lets go

hallå! fråga inte varför jag inte har uppdaterat, ärligt, jag vet inte, men sen har jag varit till Rügen i några dagar. Det har varit niice, kommer säkert komma upp bilder här. UNDERBART väder säger jag bara! Sol, skiiiiiitvarmt, härlig sand och folk, rubbet! (Y) men yeo, lite tråkigt att vara hemma igen. Nu blir det träning om en kvart så måste börja fixa nu och åka iväg sen. Sen blir det att sova på Linas studsmatta med henne ;D klatchigt. Nu kommer 2 sköna låtar!
airplanes- B.o.B
dynamite-Taio Cruz
Love

RSS 2.0