skepp o'hoj

hrhjklunbryujujn // Jeremiah
Hejsan! Sitter/ligger i sängen och försöker hålla ögonen öppna samtidigt som jag är med J och kollar lite på bonde söker fru. De är ju trots allt från Åland, hehe. ;) Har varit ganska skön dag idag ändå förutom att jag börja 8 och slutade lite före 4. Hade träning halv 5 till 6 och efter det for jag hem och duscha, åt och kolla ett avsnitt av modern family. Sedan klockan 8 bar det iväg till bollhalla på kidsvolleymöte och nu sitter/ligger vi här då. Funderar lite på att smita till köket och ta lite av chokladkakan som blev över från igår. ;) HA DE GÖTT

härliga tisdag

Shu, kvällen har bestått av modern family, pretty little liars, släktkalas, varit med J och träning. Riktigt fint, fast det bästa har nog varit att man inte har behövt haft ångest för att man inte pluggat. INGA PROV PÅ ETT TAG OCH INGA LÄXOR TILLS IMORGON, BÄST! Nu tänker jag borsta tänderna, kika på ännu ett avsnitt av någon mysig serie och sedan sova.

Modern Family

Sitter och äter godis och kollar på modern family med J, fick 9 i engelska kursen och tror jag får 8 i psykologin så är nog nöjd. :) 
mmm, söött

Varför är det alltid så svårt att hitta på en rubrik?

Tjuu, har äntligen skrivit mitt sista prov för denna provperiod, om jag sedan har blivit godkänd i alla återstår att se. Är hemma för tillfället och tänkte chilla lite och kanske äta lite innan jag och J far tillbaka till skolan på utgivningstimmar. Slutar 2 och far väl hem och städar upp mitt rum då och sedan tänker jag fira att provperioden är över med Pretty little liars, Modern family och 90210, bästa sättet alltså. ;) Ikväll är det släktkalas, brodern min fyller år så och sedan träning 20-22.

dör

Sitter och råpluggar, Tazmins sätt att plugga på alltså! Inte så nice måste jag säga men när man är så korkad att man börjar läsa på de dagen före så då får man nog allt skylla sig själv! :D Ska hur som helst gå och lägga mig alldeles just och sedan imorgon tvinga mig upp en timme tidigare för att plugga lite då. Hur skall detta gå?.. Har ju förövrigt ny design på bloggen ifall någon har märkt det. Det var Antonia som hade fått nog på hur den såg ut så hon började mixtra lite. Dock hann hon inte göra så mycket så ska tvinga henne att fixa klart det någon dag så att den blir riktigt fin hih. Men nej, nu sömn. PUSS

nästsista provdagen!

Ligger för tillfället i min säng och gör vad som helst för att slippa plugga på hälsaprovet som jag har imorgon.. USCH alltså. Är sista provet för denna provperiod så ska väl försöka samla ihop krafter så jag orkar plugga lite så jag får bra i det. Dags att börja.. blääk.

It's raining cats and dogs!

Shaa, spelade match idag, haha förlust.. 3-0 TOPPEN!!! Aja, gick väl helt okej ändå. :) Sen har jag bara ätit middag, duschat och kollat på modern family, sjuukt bra hihi. Ikväll blir det gin rummy med Antonia och alva och imorgon börjar jag 12! Livet är gött ibland. Men nu fara och införskaffa gooodis. Vädret är för övrigt riktigt mysigt, älskar ljudet av regn som smattrar mot plåttaket!

Kissemiss av Jerre

Hehe, blograpern inom mig hitta fram igen. Idag vaknade jag o sötsaken vid 11, eller vi somna om så vakna 20 i 12. Det var inte så bra för jag skulle jobba 12 (Y). Hur som haver så for jag iväg o lämnade den varma sköna sängen för att sitta och göra ingenting. Bara 2 timmar så det var ju lugnt, men skulle inte orkat egentligen. Ska sluta klaga och gå vidare. Idag käkade vi lillajul middag men min galna familj, stackars Tazmin men jag tror inte hon fick bestående men, eller?


Maten var god och det var även sällskapet, för det slutar alltid med att vi sitter och jävlas med varandra, och det blir ju då en och annan rolig kommentar som man sitter och garvar åt :) Från middagen så for jag vidare till adlon och träffade Rezgar (som är hemma från sin eurotrip nu!) och Nicobre. Satt och snackade om livet... alltså om random skit och kikade på lite fotis.

T och jag har kollat på modern family nu ikväll och måste bara säga att det är en riktigt skön serie. Diggar den så jävla hårt :) Förlåt för att ni måste tåla mina dåliga inlägg, så nu säger jag tack och godnatt.

Saturday morning

Shuu, sitter i sängen och chillar. Hade de riktigt trevligt igår, Josefin och Linnéa kom ju hit och vi satt och pratade lite, kollade på Idol och hade de trevligt, sedan kom J hit också och Linnéa for hem. Vi satt bara och gaya, som vi brukar hah. Vid ett for Josefin hem och J sov här. Vaknade 11 av hans alarm men somnade om och vaknade sedan 20 i 12 och han skulle och jobba 12, haha toppen! Aja, han hann säkert! Nu ska jag chilla, äta frukost och se på några avsnitt av pretty little liars och kanske 90210 och sedan när J ha jobbat klart kommer han hit. Far väl och kollar på herrmatchen sen klockan 15 och ikväll blir det lillajulmiddag hos J!

FREDAG

Hallådär! sitter i sängen med handuken på huvudet! Geografiprovet gick ju som väntat kan man säga.. For i alla fall till stan efter det och åt lunch med Linnéa och Ulrike på den nya restaurangen, riktigt gott fast saknar nog ändå Nikolaj! :( Sen vid 12 for jag tillbaka till skolan på LÄR och efter det slutade jag. For till stan en sväng och hämtade ut skolfotona, ganska nöjd med de ändå, och efter det for jag och Jeremiah hem till mig och bakade ut pepparkakor, eller försökte i alla fall... Gick inge vidare så han gick och la sig medan jag envisades. Fick ihop en plåt innan jag dampa ihjäl och lämnade resten av degen. Klockan 6 var det träning, fick in ansatsstegen och en riktigt fin smash så är nöjd. Hoppas det håller i sig tills på söndag då vi har match bara. Sen nu efter träning så har jag bara duschat och nu kom Linnéa och Josefin som jag ska spendera min fredagskväll med. HEJS :D

Det är som att kissa i byxorna en kall vinterdag,

det är skönt till en början men sen när det fryser på...

Ett litet uttryck som våran LÄR lärare brukar använda sig av. Sitter och råplugger geografi, usch alltså! Jag förstår 0 och orkar inte läsa mer! Hoppas jag blir godkänd alltså. Aja, fysen var jobbig, kände mig död efter den, speciellt efter att ha sprungit idioten 5 gånger, det är nice! Imorgon slutar jag 1 och det är FREDAG, tack och lov att helgen är här, vet inte hur jag skulle klara mig annars. Men men nu måste jag återgå till min ytterst intressanta geografibok!
Pöss
trött på alla prov? Neeeeejdå!

hahahahahaha, nej

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ligger i sängen och lyssnar på musik med Jeremiah! Borde plugga men asså näeeej geografi in my ......... :) Psykologiprovet gick väl helt okej tror/hoppas jag och i finskan fick jag 9 i kursen.. toppen! Kvällen kommer att spenderas med geografiboken och häftet i högsta hugg och även fysträning. Aja kanske man skulle vara duktig och börja nu då?
hahahahahaha

Pluggis

Träningen gick helt okej, for hem och duscha och åt efter den och sedan var planerna att börja plugga. Gjorde jag det? Ni som gissade på nej har fullkomligt rätt! Började möblera om och städa upp i rummet istället. Kanske inte det smartaste med tanke på att jag har psykologiprov imorgon klockan 09.00 men fint blev det i alla fall! Och mycket mysigare och trevligare att plugga i. Har till och med gjort så att mitt skrivbord inte längre är min garderob utan numera ett skrivbord där jag har dator + högtalare och kan sitta och plugga om jag vill med för den delen. Tog kanske en timme och efter det har jag pluggat som en dåre. Är lite smått nervös för skulle vilja få bra i denna kurs men får väl se hur det går helt enkelt! Nu ska jag ta och läsa igenom häftet en eller två gånger till och sedan sova så jag orkar skriva imorgon också. Tänkte bara ta och slänga in ett (kort var det menat) inlägg för att säga att jag lever! Snart är provperioden över tack och lov. Godnatt, sov sött!
GAAAALEN bild på mina franskisar! Även denna är Lauras :)

Emoupdate

Sitter i skolan och chillar. Skrev engelskaprov i morse, gick nog helt okej tror jag. Skrev provet på ca 45 minuter så har haft hål från kvart i tio och nästa lektion börjar 12.. mmmmm, vill hem och dö. Jaja, har dubbeltimme psykologi och sen slutar jag. Far kanske hem till J en stund då och sedan på träning och sen ikväll MÅSTE jag plugga på psykologi hela kvällen. Egentligen lite geografi också, men vet inte om jag hinner. Men nej, nu måste jag börja plugga på psykologin om jag ska hinna... Farväl.

23e November 2011

Godmorgon! Är lite halvstressad, eftersom J kommer och plockar upp mig om ca 5 minuter! Ska fixa något att äta som jag tar med mig och kanske sminka mig lite snabbt om jag orkar, annars skiter jag i det! Aja, uppdaterar senare för nu måste jag rusa!

Godnatt

Blev bara att plugga en liten stund nu men känner att de är bättre att sova ordentligt så jag inte kommer som en zombie till skolan imorgon. Så därför går jag och lägger mig nu. Godnatt!
Lauras bild, Nice, på tåget påväg till Monaco.. Usch vad jag vill bort nu!

plugg

sitter i sängen och skall precis ta och lägga på lite musik och sedan lägga undan datorn för attt plugga. Träningen gick helt okej, smasharna satt riktigt bra men lyften sög. Nej nu engelskaplugg och sedan psykologi och kanske lite geografi.. Unbreak my heart..


Update

Hallåå, ligger i sängen och kollar på Pretty Little Liars fastän jag borde plugga. Usch alltså.. Engelskaprov imorgon och har inte ens öppnat boken än. Jessus! Fast det är ju trots allt bara engelska så är inte så farligt. Började 12 idag, med samling och slutade 1 eftersom vår engelskalärare var sjuk. Onödigt jo tack jag vet. Efter skolan for jag till stan en sväng med Hanna och kollade lite, lämnade in mobilen och så så nu har jag en gammal skitmobil. Hur som helst, nu kolla klart pll, sen plugg och ikväll träning!

@ Johnny

Shaa, sitter hos Jonna och chillar. :) Sover här inatt i think, börjar 12 imorgon så. ;) Riktigt skönt. Nu ska vi hitta på något. Hejs :D

Svart som natten

Såja, nu var man hemma i den sköna sängen igen. Lugnade ner mig lite med att lyssna på Kent. När jag kom hem tog jag sedan en snabb dusch. Hade HIT sista timmen på gymnastiken så var något svettig efter det. Nu tänker jag ta och se på pretty little liars och sedan blir det att plugga psykologi och geografi. Toppen.. Har ni förresten tänkt på hur mörkt det har blivit ute? Klockan är kvart över fyra och dagsljuset har redan försvunnit för länge sedan!

Väntar på bussen

Sitter i stan och väntar på att bussen ska komma. Missade den förra eftersom jag måsta gå till sonera och höra om vad man ska göra med min kära iPhone som inte vill ladda. Fick det inte så trevliga svaret att man måste skicka iväg den på lagning, vilket kommer att ta några veckor och sen kanske det inte går på försäkringen om de anser att det är jag som har "våldat" med den (???!) usch vad jag blir sur! Som om det inte är nog redan?!


skön måndag!

Godmorgon! Ligger i sängen och börjar få lite smått bråttom eftersom bussen kommer om ca 25 minuter och jag har inte klätt på mig, packat gymnastikkläder eller sminkat mig. Jessus! Aja, vaknade lite före 11, låg och degade i sängen en stund och sedan gick vi upp och åt frukost. För ungefär 10 minuter sen for J till skolan. Yeeesyeees, slutar 3 idag, haha två timmar, SKÖNT. Men nej nu fixa! Pussssss

Godnatt

Har precis sett klart ett avsnitt Pretty Little Liars och nu blir det att krypa under täcket och sova med sötnosen. Börjar 13 imorgon så de är skönt. Dock börjar Jeremiah 12 men får väl plugga eller något en timme. :) Men nu sova. Godnatt :)

Gästblogg

Hej hopp, nu ska jag (Jerre) skriva lite för det är så roligt:)
Idag vakna jag bredvid en konstig människa, eller hon låg på golvet... Men i alla fall efter en sen frukost drog vi ut en stund i fina vädret och det var ju najs, finns inte mycket som är roligt med Åland och man kanske klagar mycket över det, men det går fan inte att klaga på naturen, riktigt fint. Efter det var jag hem en stund. Efter mat, dusch och extremt slöseri med fritid stack jag till Tazmin igen. Vi spendera kvällen med Hanna som var mera intresserad av sin iPhone 4s... Men jag förstår henne på sätt och vis, och ingen dog då tv:n fanns till förfogande plus att vår vän provperioden hänger över axeln och skrattar åt oss. Känner att det kan gå lite hur som helst, har ingen ork men jag fick ju lite gjort ikväll. Nej nu ska jag avrunda det här ointressanta inlägget med att säga godnatt.
Måste bara, för han är så sjukt bra. Man kan inte annat än bli taggad av att se han spela, och btw så är jag så stört pepp på fotboll just nu!

Bildbomb från promenaden

Här kommer några bilder. Är medveten om att mitt finger är med på sista bilden..


20e November 2011

Aloha, kidsvolleyn gick bra, är stolt över våra småttingar alltså! Har bara en gång kvar med dom, usch vad man kommer sakna dom! :( Jaja.. Har även ätit middag och ikväll kommer Jeremiah och kanske Hanna hit och pluggar och svullar. Ska försöka sluta äta skit från och med imorgon (lycka till....) så slår på stort ikväll hehe. Ska försöka ladda upp lite bilder från dagens promenad också alldeles just. Ska bara se om blogg.se's app vill samarbeta. ;) Men nu blir det Pretty Little Liars!

sned haaaj

Shaaa, kom precis in igen. For runt lite bland annat till möckelö en sväng och irrade runt innan vi bestämde oss för att åka till hamnen och gå på strandpromenaden. Blev inte så mycket till promenad utan satte oss istället på berget och kollade på båtarna som kom och gick. Om lite mindre än en halvtimme ska jag befinna mig i bollhalla för att träna småttingarna med Jennifer, men nu mat!
fråga inte..

SUNday

Shuu, sitter i köket med Jeremiah. Han kom hit och sov inatt. :) Har ätit lite frukost och bara tagit det lugnt hittills och ska alldeles just ta och bege oss ut på en promenad eller något. Är ju så vackert väder ute så måste ju ta vara på det. :) Sen vid 4 så blir det att träna småttingarna och ikväll får jag see, måste väl ta itu med böckerna... Men aa, börjar först klockan 1 imorgon, alltså ibland kan man inget annat än älskar provperioden! ;)
jag och min favorit, pennan!

Saknar

asså näej, nog saknar man lejonmanen ibland!

Saturday evening

Sitter i köket och har precis hällt upp en glas godmorgon apelsinjuice som skall avnjutas med mina rostmackor. MUMS Var ju och skrev protokoll till herrmatchen ikväll. Var helt gaaalet nervös men de gick nog ändå rätt så bra. Var första gången och hade glömt bort lite från kursen men ja, som sagt, gick nog bra. :) Sen efter det kom Josefin hit, gjorde inte så mycket, satt bara och chillade och nu för en stund sen drog hon och nu sitter jag då här i mitt kök med min mat ♥

Candy king

Tjabbaaaa, kom precis ut ur duschen och sitter nu och mumsar på lite godis. Var med på matchen men fick sitta på bänken, vilket dock var väntat. Ska snart försöka samla ihop kraft för att klä på mig och sminka mig. Sen blir det middag, match och efter det träffa Lina och Antonia (förhoppningsvis!) Ha en fortsatt trevlig lördag!:)
mumsmums

Lördag morgon

Godmorgon, vaknade just med en tönt bredvid mig, skämt osido. Ska alldeles just ta o laga frukost och sen efter det blir det väl att fara och kolla på våran match, får inte själv spela eftersom jag har varit sjuk hela veckan. :( HATAR DET. Ikväll ska jag sitta i seketariatet och skriva protokoll till herrmatchen och sen ska jag försöka hinna vara med Antonia och Lina. Måste även försöka hinna med och läsa lite på kommande prov..

Bloglovin

Följ mig på bloglovin! Klicka bara på knappen (som ser ut såhääär ↓) till höger! :)


UÄÄÄK

Usch, fy och blä! For aldrig på träning eftersom det fortfarande gör ont i öron och hals när jag sväljer. Har inte fått träna på snart en vecka, ÅNGEST! Kommer förmodligen heller inte kunna vara med på matchen på söndag.. mitt liv suger. Nej nu ska vi inte vara sådär! Ikväll blir det nog att vara med Jeremiah för omväxlingsskull sådär ehe.. Probably Idol och sånt. Hur som helst, for till han efter skolan och somnade, sov nästan 2 timmar så är ganska pigg nu. Sen hem när han for på träning, fick panik över att det inte gick att ladda mobilen, har hänt något så man måste "vickla" lite med laddaren för att de ska fungera :( Tror jag kanske lämnar in den, även fast de kommer ta år.. Uaaaak, HEJDÅ

Skolan, provperiod dag 1

Har precis skrivit klart mitt första prov för denna provperiod, FINSKA (eller har kvar muntliga delen men ändå..!) Ska göra muntliga delen om typ en kvart också, de e najs. Efter det är det lunch och sen klockan 1 geografi förberedelsetimme. Slutar 13.45, far väl hem då. YESYES, nu ska jag facebooka. Toooooodels

Twillight breaking dawn part 1

Helluu, sitter och kollar på resor, är nog nästans så att det har börjat bli en ovana alltså! Har för tillfället 8 flikar uppe med resor, måste börja ta och lugna ner mig snart! :) Hur som helst, filmen var gryyym! Längtar tills nästa del kommer bara.. Usch imorgon börjar provperioden, finskaprov imorgon, har inte pluggat ett dugg, ajdåå. Blir att ta tag i de nu samtidigt som jag ska sova. GODNATT

Movietime

Ska alldeles just ta och hoppa in i min käres mopedbil för att sedan bege oss mot biografen! Kanske lite tidigt men vill ha bra platser hehehe. Aja, tänkte bara uppdatera snabbt.
MUUUUMS'

Hell YEAH!

Thursday

HOOOOLA, chillar för fullt med Regina Spektor här. Skolan var som vanligt, slutade 14.20, drog hem till mig med Jeremiah och chillade, kollade lite på resor o sånt roligt! Ska ta och börja laga lite mat alldeles just och kolla igenom finskan lite grann också. Ikväll blir det Twillight Breaking dawn part 1 med Josefin, Ulrike och Jeremiah. Har höga förväntningar alltså!

Hundens och kattens dagbok

Sitter i sängen i min ensamhet och kollar på en (enligt mig) rolig video. Ska precis ta och inta position för nattens äventyr, SOVA!
SKÖÖÖNT

Bullar!

Muuuums


Bullbak!

Hejsan hoppsan i lingonskogen (?) jo att, fråga inte! Riktigt skön dag idag må jag säga! Slutade 20 över 2 då jag och Jeremiah for hem till mig och började knåda ihop en bulldeg. Pluggade lite, kollade på 90210 och tog det bara lugnt. Åt middag för ett tag sen och ska nu alldeles just gå och kolla på mina (förhoppningsvis) riktigt stora bullar som ska in i ugnen så fort som de har jäst. Sen kommer väl han där söta pojken hit alldeles strax och håller mig sällskap. :) Hare gött!
såhääär söt är jag idag!

I skolan

Shuu, sitter på finska och chillar. Började nu, skulle egentligen börjat 09.35 men eftersom jag är sjuk så skippade gymnastiken. Skönt att bara ha två timmar må jag säga! ;) började i alla fall min morgon (dag/förmiddag?) med ordentlig brunch bestående av gröt med rårörda jordgubbar och mackor! Aja, uppdaterar lateeer!


szrdxtcfygvubih

Godkväll! Jeremiah kom hit ikväll, vi for till Ulrike, lånade lite geografipapper på de som vi missat och skrev av det. Sen bara chillat och haft det mysigt. Sitter och kollar på 90210 och ska alldeles just hoppa i säng. Sleep tight!

90210

Är hemma igen, for till skolan och skrev engelskan och tog sedan bussen hem igen. Har börjat kolla på 90210 nu igen efter ett uppehåll. Ska väl försöka plugga lite också... Och kanske träffa min sötnos en stund, hoppas jag..
MUMS..

15.11.2011

Usch, min röst låter som jag vet inte vad, har ont i halsen, näsan snorar och jag nyser och hostar var och varannan minut. Trots det måste jag pallra mig till skolan för att göra en läsförståelse i engelska och om jag orkar även vara med på geografin så att jag inte missar SÅÅÅ mycket. Tror jag skippar LÄR-timmen idag.. Aja, ska inte klaga, det kunde ju trots allt ha varit värre!

Lyckligast i världen (typ)

ÄÄÄÄNTLIGEN FÄRDIG MED GEOGRAFIN! :D Usch vad skönt alltså! Har suttit i flera timmar och skrivit nu, usch fy blä på geografi, men NU ÄR DE KLART! blir att fira med ett ännu ett avsnitt av pretty little liars och pepparkakor och mjölk hih!
risig men glad!

Bilder på rummet


Julkänslor

Var precis ner till källaren för att söka efter lite julbelysning. Hittade tyvärr bara den korta slingan men det funkar! Har hängt upp den i rummet runt spegeln, tänt ljus och sitter nu med pepparkakor och mjölk. Men istället för börja lyssna på julmusik nu, vilket skulle leda till att jag skulle fullkomligt hata de i början av December, så tar jag istället och sätter igång ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars. Har även varit lite duktig och börjat på geografi uppgifterna.

Sjuker

Ligger hemma i sängen och hostar som jag vet inte vad! Missar alldeles för mycket i skolan på bara en dag men när man inte mår bra så finns det inte så mycket annat man kan göra.. Ska försöka ta och göra geografiuppgifterna och sedan plugga lite på prov. Provperioden börjar på fredag.... USCH

Paranormal activity 3

Usch, filmen var hemskt! Så fruktansvärt läskig att jag trodde jag skulle dö!.. Efter den kom Jeremiah till mig en stund och nu tänker jag sova. Får se om de blir någon skola för min del imorgon..


helgen

Shuu, har haft en underbar helg! Hade det riktigt mysigt med mina favoritflickor hos Linnéa i fredags. Satt och pratade och hade tända ljus och så. Var hemma vid 12 ungefär då jag packade snabbt och hoppade sedan i säng. Halv 7 ringde klockan och då var det dags att stiga upp. For till St1 och sedan med båten till Sverige. Spelade match, förlorade dock 3-0.. Hade även feber så fick bara spela ett set. Kom hem med tidiga färjan, med andra ord vid 18-tiden. Åt och sen kom Jeremiah till mig och sedan for vi + mickis och Josefin till alva och spelade alfapet. Kom hem vid 23 så ändå ganska tidigt. Kollade lite på tv och sedan somnade jag och Jeremiah. Vaknade vid 1 kanske och har inte gjort så mycket idag. Ska alldeles just fara på Paranormal Activity med Josefin, kommer DÖÖÖÖ! Uppdaterar senare om jag överlever. ;)

It's friday ♥

SHALOM, har precis kollat klart The blind side och ska nu (så fort som maten är klar) äta och sedan drar jag iväg till Linnéa. AWESOME! :D
det är tillåtet att vara knäpp! :)

11.11.11

Hallådär! Sitter och ser på tv lite men överväger att sova någon timme. Idag är det ju 11.11.11, coooolt! (Undrar hur många som har de som rubrik idag...) Skolan var chill, började 8, somnade på 5 minuters rasten (Y) och sedan hade jag samtal med studiehandledaren. For med Jeremiah hem till mig en stund och lagade lunch och sedan tillbaka till skolan och så hade vi hälsa och sedan lär. Ikväll far jag till Linnéa och myser med mina favoriter och imorgon är det borta match. Nu vila så jag orkar ikväll!
weheartit

trötter

Hejhopp, har fruktansvärt ont i huvudet och halsen/näsan är inte så mycket bättre må jag säga så tänker ta det kloka beslutet och gå och lägga mig. Har förövrigt haft en mysig kväll med Jeremiah och har för en gångs skull gjort lite läxor! FRAMSTEG! nattiinattiii

get off my chest.


Heeeeeej, överlevde finskan trots allt och for en sväng via sjukhuset efter skolan. Efter det till Elgiganten, köpte något spel åt Jerres lillebror, tanka och sedan hem och äta mellanmål innan J måsta fara på träning. Har egentligen fys ikväll men överväger att skippa den, håller på och drar på mig en förkylning och har match i helgen så... Bäst att vara frisk till den! Har egentligen inte något speciellt och skriva och allt som jag skriver känns ändå bara ihopblandat för tillfället. HEJDÅ
världens lyckligaste tjej!(eller hur var det?)

Jo att ja

Är i skolan (surprise!) och har en timme kvar. Sedan blir det o fara någonstans med jerre, middag, plugg o träning. Om jag överlever finskan dvs. Ha det gött


bättre sent än aldrig!

Sitter och försöker febrilt lära mig finskaorden och skall efter det plugga in engelskaorden också. Bra att de är två språkläxor också, mmmmmmmmmmums. Aja, lär antagligen ge upp snart och göra det ända rätta. (sova)
godnatt!

JAAAAA

God afton! Träningen gick bra, även idag satt smasharna hyfsat. :) Nu sitter jag nyduschad i min säng, lyssnar på musik och väntar på att Antonia ska komma över. Ikväll blir det gin rummy med henne och Jeremiah, gött. Ska även försöka läsa igenom engelska orden några gånger också.

Skinny love

Sitter i sängen och chillar lite smått. Väntar på att Jeremiah skall komma hit. (om han hinner) och lyssnar på låten här nedan och dör lite smått. UNDERBAR
I tell my love to wreck it all
cut out all the ropes and let me fall

Finn 1 fel


Finska (igen)

Shu, sitter (som rubriken säger) på finska (igen). Ytterst trevligt må jag säga! Eller hur var det? Började dagen med gymnastik, simning. Känner mig duktig som faktiskt simmade 1km, (många som fuskade... -.-) jaanå, nu ska jag fortsätta dissa Elin som sitter o snackar med mig ;) heh hejdå!!!!!


Time to sleep

Träningen gick hyfsat bra. Smasharna satt idag så det gjorde min dag lite bättre. Efter träningen har jag bara suttit framför datorn och gjort ingenting, även fast jag borde ha gjort mina läxor, men vem bryr sig. Nu går jag och lägger mig. FARVÄL
weheartit

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Ligger i sängen och bara degar och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska lyssna på. Ska snart bege mig till köket o se om middagen är färdig. Efter det far jag kanske en sväng via Jeremiah och sedan på träning. Skulle behöva göra läxor också men är inte alls pepp på det...

HÅL!

Tjuuuuu, har håltimme så passade på att fara hem och ta det lugnt en stund. Sitter för tillfället och äter mina chokladpuffar, nesquik och funderar på att laga lite mackor och sedan starta en film som underhållning. :) Tänkte hur som helst bara slänga in ett kort inlägg nu när jag ändå har tid. Ha en fortsatt trevlig tisdag!
så kan man också äta...

Tisdag morgon

Sitter på bussen påväg till skolan, (mina knän tar i sätet framför, skönt... ) har engelska första timmen, hoppas vi får ut våra LCT eller uppsatser. Slutar 4 idag eftersom vi har lär, usch alltså! Skulle sluta 1 annars.. Jag ÄLSKAR lär! :') nåja, ska sluta klaga, tjobre!


Volleybolldag

Shaa, riktigt skön måndag idag med tanke på att vi inte hade vanlig dag, vilket skulle ha betytt 8-16 utan hål = JOBBIGT, istället hade vi volleyboll. Gick nog helt okej för mig, vi kom 3:a men var nära på att komma till finalen, så de var lite surt.. Aja nu ska jag återgå till min film. Ikväll blir det läxor och vara med Jeremiah. PUSS OCH KRAM.

myssöndag

Heeeeejdär, ska alldeles just hoppa i duschen och sedan krypa ner under täcket och sova. Har haft en riktigt mysig kväll. Jeremiah kom över och vi bunkrade upp med choklad, jordnötter, tände en massa ljus och satte sedan på Chocolat, riktigt bra och mysig film och med andra ord helt perfekt för att lysa upp en söndag. :) Imorgon är det volleybollturnering, ska spöa alla andra klasser då heheheh ;) men i alla fall, börjar ändå 8 så ska ta sluta kolla på en massa trailers och ta och duscha istället. Ha det gött. Natti!

Rubrik:

HEJ, sitter och väntar på middag och snart kommer också Jeremiah hit. :) Vi tänkte spela gin rummy med Mickis ikväll men hon är en dissare!!!!! Jappppp, har varit och tränat Idas och Perrans småbarn idag eftersom Perran inte kunde, gick väl helt okej, men gud vad jag älskar vår grupp alltså! TACK för att vi valde dom!

Partypics

Här kommer några bilder på hur jag såg ut igår. För er som inte ser vad jag föreställde så kan jag berätta att jag och sara var dödsänglar/trasiga änglar/mysterium! ;)


Paaaartiiie

Förlorade matchen 3-0 idag, men taggade ändå halloweenfest som faktiskt blev väldigt rolig, TACK IDA! Nu tänker jag krypa under täcket med min söta (lite småpuriga (kanske en underdrift men...)) pojkvän och sova. Uppdaterar mer imorgon och lägger upp någon bild från kvällen. GODNATT

TAGGATAGGATAGGA

Shasha bloggen! Hade en riktigt fin kväll igår! :) For till anna däe ulli var, var ut och gick en sväng och gick sedan hem till Anna och chillade och så. Sen kom Sara dit också och vi dekorerade cupcakes och provade lite kläder inför ikväll. Vid 12 tiden for jag hem och då kom även Jeremiah hit och sov med mig. Vaknade vid 10 och har inte gjort speciellt mycket idag. Var en sväng till stan och fixade det sista till min utstyrsel och sen och handlade middagsmat. Nu sitter jag och taggar match till 1000 med peppmusik för om en halvtimme har vi samling och sen klockan 15 skall vi spela! :D ÖVERLYCKLIG.↓
Sexy and I know it!

snabb update!

Holaaa! har inte orkat/hunnit uppdatera speciellt mycket igår och idag men inom snar framtid kommer den vanliga uppdateringen tillbaka! Hade skolfoto idaag, hoppas det blev bra! Efter skolan for jag till stan och fixade lite kläder inför imorgon och sedan hem och sov en timme, middag och sedan träning. Kom precis ur duschen och ska nu ta och ta min scooter och bege mig (om den startar...) till Anna och fira henne med Ulrike och en riktig mysfredag! :) Hinner inte skriva så mycket mer eftersom jag måste börja åka nu men uppdaterar när jag kommer hem eller imorgon. Ha det gött! :D
at the moment ↑

03.11.11

Hallådär, sitter i min säng och ska alldeles just sätta igång ett avsnitt DH, tänker ta och lägga mig ner och försöka att inte avlida pga min nacke som värker. Vet inte vad jag har gjort, men är ju så himla smidig så är inte så förvånande! :) Idag efter skolan kom Jeremiah med mig hit och lagade plättar och chilla bara, ikväll blir det plugg, vara med söt och träning! Nu kurera nacken.

Sitter här och dricker min smoothie, hela dagen!


Wednesday the 2:nd of November

Yelåå, har precis ätit och sitter nu i sängen och mår lite smått illa och är galet godissugen!.. Hur som helst. Efter skolan for jag till Jeremiah en stund och sedan på träning. Träningen gick nog ganska bra idag, eller SJUKT BRA om man jämför med hur de gick igår haha.. Efter träningen for jag då hem, duscha och åt och nu sitter jag som sagt här. Ikväll blir det först att göra lite läxor och vara med Jeremiah en stund. Tänkte fara och kolla på innebandy men tror inte jag orkar i alla fall hah. LAT
GRR! ehe, halvsnuskigt hår och lite för uppklädd för en hemmakväll, => byta om dirren

Finska (L)

Fast asså kanske inte i alla fall när jag tänker efter..


En dag i mängden

Godmorgon, vaknade för en stund sen och ska precis klä på mig, äta och sedan springa ut till bussen. Slutar kanske 14.20 eller 16.00 beroende på om vi har infotimme eller ej. Hur som heeeelst, nu rusa! Ha en bra dag :)
sööööööt nyvaken chey!

lulligt

Hejdär, funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Gjorde finskan och sedan geografi uppgifterna och har skickat iväg dom nu så har det ur världen, mycket skönt! Efter det for jag på träning, ingenting fungerade! Aja, bara att ta nya tag imorgon istället. Imorgon börjar jag halv 10 igen, denna gång med gymnastik och volleyboll, yeeey! Aja, ska antingen se på DH eller sova nu, men hur som helst så hörs vi imorgon, tjarå! ;)

We found love

hallådäääär, slutade för ca 20 minuter sen och fick då skjuts av sötnos så är återigen hemma och ska precis just börja ta tag i läxorna så jag har de överstökat. Funderar också på att samtidigt läsa igenom lite som vi gått igenom men ändå inte har i läxa så det inte blir lika mycket sen i provperioden. Kommer bli jobbigt men känner mig mera motiverad för att ta tag i läxor för tillfället så ska väl ta vara på det och med lite musik så går allt! ;)
sitter i skrivande stund och lyssnar på denna låt.

Håltimme

Shaaaaaaa, har håltimme så passade på att fara hem och äta och göra klart lite läxor. Hann inte äta lunch eftersom jag satt och skrev engelskauppsats som ändå inte blev klar (förrän nu). Ska vara tillbaka i skolan till 14.20 eller egentligen 14.40 för att ha LÄR och efter det slutar jag. Myyyyycket skönt! Efter skolan blir det att göra resten av läxorna(, bland annat geografiuppgifterna...) och sedan träning. Kanske far en sväng via stan också och kollar efter lite grejer till min halloweenutklädnad! Hörs senare :)

ser förövrigt ut såhär idag:

1.11.11

Börjar den nya månaden med en chill dag, börjar halv 10, två timmar sedan hål (då jag ska göra geografin som inte blev av igår) och sen lär. Ikväll blir det träning, sköööön dag! :) Nu ska jag sminka mig och sedan äta. Tack vare min söta pojkvän så behöver jag inte stressa till bussen. hihi, snäll!

RSS 2.0