intressant text neråt.!.!

God kväll kära läsare! Skön dag idag, började halv 10 med svenska, efter de hade jag hål, sen franska och sen info om externa kurser, med andra ord 2 lektioner. SKÖNT. For hem och somnade, skippade träningen eftersom jag kände mig lite krasslig men nu ska de bli ändring på de. Gjorde läxorna och for till Hanna där Fanny också var och har varit där och chillat nu ikväll, nu blir de The Mentalist, som jag har längtat efter och sedan sova! TACK OCH HEJ :)

16.45

tjäina tjäina! har haft fullt upp så har knappt varit inne på datorn de senaste dygnen.. Men aa, har inte gjort så mycket, tyyyp läxor, varit med jerre, skola, och varit med vänner och sånt. Skönt må jag säga :) Har världens bästa dag typ imorgon. Börjar först halv 10 med franska och sen hål och svenska o infotimme! Me like! Sen på kvällen blir de träning och efter det myskväll med hanna (som förresten helt random köpte godis till mig idag... haha! Ifall du läser detta så tack ;))
RRR, SNYGGING

Mobilblogg!

Godmooorgon! Filmen var riktigt bra igår! Så de var trevligt, har ätit så fruktansvärt mycket skit nu i helgen också så de ska vi försöka ändra på. Idag blir det att göra läxor och försöka bli frisk från min förkylning som jag har dragit på mig! Men nu FRUKOST! :)

lovely!

Godmiddag! (?) sitter i soffan med Josefin och vilar magen lite efter våran romantiska middag! :) Hade riktigt trevligt igår! :) Linnéa och Mickis kom hit och så for vi och köpte godis och sedan hem till Frida och Fanny där även Jonna var, sedan kom Josefin, Alva, Ulrike och vi satt och pratade och hoppade studsmatta, haha 9 på samma gång. (Y) Senare kom även Sara och Emma. Satt och pratade till halv 1 ungefär och hade det ytterst trevligt! :) Idag har jag varit till Sund och chillat och såå, och nu är jag då med Josefin och ska snart och köpa godis och sedan dra på bio! :) HÄRLIGT

UNDERBARA FREDAG!

hejsan hoppsan, har varit en helt underbar fredag hittills och den kommer bara att bli bättre! :D Äääälskar dagar som denna alltså! började 8 med historia, sen skulle vi ha gymnastik men den var inställd av någon orsak så alva och jag joggade 3 km och körde fys istället, sen franska och svenska, slutade 20 över 2 och for till stan och fikade på bagarstugan med Josse och Ulli, IT WAS LIKE HEAVEN! hehe, "firade" lite att de var fredag höh, och nuuu alldeles just så ska jag dra till Tvillingarna och ha spel/myskväll! :D

håltimme

Shasha bloggen! Är i skolan och har håltimme! Borde egentligen göra mina läxor men busig är jag! I alla fall, började klockan 8 och slutar 4... MMM, hursom helst, ikväll ska jag hänga med Oksman, trevligt trevligt, har dock inget mera att skriva så LATERS

En underbar helg!

Hade de helt underbart i Stockholm igår! :D De flesta måste ha trott att vi var väldigt konstiga men så går de när man är så förbannat trött att man tycker att allt och inget är de roligaste man någonsin hört. :) Idag har jag jobbat på Paf Open, från 15-17. Fick två spelarlinnen också! :D Ena från PHIL DALHAUSSER! helt sjuuukt vad glad jag blev hihi! :D Sen ikväll har jag varit hos Frida och Fanny och med dom och Jonna och chillade. Förbannat bra slut på denna vecka!

Jag (med Phils linne!!!!!!!!!! :D) Phil och Perran! :>


Mobilblogg - påväg till Stockholm med världens segaste internet!

Tjoooo! Sitter på båten och får något fel på internetet här :) aja, är i alla fall på väg till Stockholm med Hanna för att shoppa! :D är så sjukt trött så kommer väl antagligen somna på bussen meeen aa. Hur som helst! Kommer ha en toppen dag! :) hoppas bara att inlägget kommer upp nu, med tanke på hur segt internetet är! Ha de bäst!

fridayfriday

SHOO, idag är det fredag, ÄLSKART! Har varit ganska chill dag idag, kan bara säga att jag älskar mitt schema alltså! Så sjuuuukt sköönt. I alla fall, slutade 20 över 2 och när jag kom till moppen kom en redbullbil och fråga om man ville ha redbull (Y) I alla fall, ikväll blir det gin rummy och imorgon drar jag till SWE och shoppar med Hanna! :)

happyhappybirthday

Idag är ingen vanlig dag, nej det är Tazmins födelsedag! lalalala, GRATTIS TILL MIG hoho, jo att ja.. Tack alla som sagt (och skrivit) grattis! :) Försöker svara på alla faast fb verkar inte gilla de heheh :D

ca ett år sedan!

Glad SEXTONåring!

en liten förändring..

Hahah, fick tråkigt så färgade håret blondt! :) hiss/diss?

failade lite med ljuset så de är mörkt där uppe på bilden, men ljusare irl!

tröttötötötöttt

Bloggen är väl inte sådär jätterolig att läsa gissar jag? Är så förbannat trött och är upptagen med skola så hinner/orkar inte uppdatera så ofta, men ska försöka skärpa mig och finna ork! :) Mina dagar ser i alla fall ganska likadana ut för tillfället, är i skolan på dagarna och spelar gin rummy på kvällarna.. Hur som hellst, jag klagar inte! :) Skön dag i skolan idag! Började halv 10 och hade svenska, efter de håltimme då jag satt ute i solen med Jeremiah och chillade, sen franska och infotimme och sen sluta! Ikväll skall jag vara med Hanna, men nu ta itu med läxorna som jag har tills på fredag så jag slipper göra dom imorgon på min födelsedag! ;) HA DE BÄST :D

pluggistazmin

Tjenixen! Sitter i soffan och äter godis, ska alldeles just äta middag,, hehe braaaaa Tazmin! Var till Jerre och spelade gin rummy med Mickis igårkväll och kom hem vid 11 tiden, somnade halv ett och skulle upp halv 7... toppeeeeen. Har ändå haft en ganska chilldag idag så de är väl OKEJ ändå. Hade håltimme så drog till stan med ett helt gäng och sedan slutade jag 4. Men nu fixa en anekdot som jag ska ha gjord tills imorgon så jag har den klar! Kommer bli en pluggis...

KJUUUUUT

första dagen

Första dagen i en ny skola, ganska skönt att inte gå kvar i högstadiet mera! Chill dag ändå, började 12, fick veta klasserna och gick runt lite i skolan och kollade, slutade halv 2! Har väldigt chill schema för period 1 också så de är jag glad för. Hoppas bara inte att de blir jättejobbigt sen för de.. men lär väl märka! Var till stan en sväng efter skolan och köpte häften och pennor och kalender och sånt som behövs till skolan och sen cyklade jag hem med Sara.

Last day of the break

Gooodmooorgon! Kände att de var dags att stiga upp lite tidigare än två idag med tanke på att skolan börjar imorgon! Helt sjukt vad det har gått fort alltså! Ska hursomhelst ta vara på sista dagen genom att kolla på match och sen kanske "fira" lite med Melissa! :) This is going to be a good day!

full fart!

tjotjo, sitter och vilar mig lite innan kvällens fysträning. Lat som man är har jag inte orkat updatera här, eller lat och lat, försöker väl ta vara på de sista dagarna som finns kvar av sommarlovet! Har inte alls hunnit med allt som jag hade tänkt, men så är de alltid. Men roligt sommarlov har det ändå varit! :) Igårkväll var jag till Hanna en stund och snackade lite med henne och så och sen for jag vidare till Fanny, sjukt länge sen man träffade henne så de var trevligt! :) Kom hem ganska tidigt ändå och somnade vid 12-1 tiden. Sov till 1 idag, alltså ca 12 timmar! Sjuuuuuuuuuukt! Sen skulle jag egentligen vara med Oksman men de funkade inte i alla fall så for till Backeberg och sprang intervaller med Alva och nu är jag hemma igen och ska alldeles just fara på fysträning, hurtbullen själv, heh.. Ikväll blir det kulturnatten och kolla på dans och sedan gin rummy med mina speltanter. Lång inlägg, sorriii :)

try outs

Hallelååååja, Alva och Mickis åkte precis hem och nu sitter jag och hoppas på att huvudärken ska gå över eftersom vi har try outs idag, så måste kicka some ass! Har i alla fall haft en trevlig dag hittills idag! Vaknade vid 11 och sen kom Mickis, alva och Antonia hit och spelade gin rummy tills nu då ungefär, har inte gjort nå mera än de men ganska skönt att bara ta de lugnt! :) Nu vila och äta! Wish me luck!

11.08.07

Godmoooooorgoooooooooooooon! Är uppe "tidigt" för en gångs skull idag! Fast det beror endast på att jag ska till Sund och åka ring, jippiiie! :D Fast tyvärr missar jag ju matchen då, men men så kan de gå. Nu frukost och sen börja åka! Later bitches

välkomnar nattens mörker med lite sömn!

sitter i sängen och ska alldeles lägga mig och sova. Har varit en bra dag idag, var ut till sund med Lina och kollade på SIFFK's match, som dom vann med 3-1, inte så illa! Sedan varit här och chillat liide och såå, imorgon blir de att kolla på en till match och sen tv hela kvällen, bland annat Pretty Little Liars, Bones och Jakten på lycka skall visas och de tackar man ju inte precis nej till. :) Men i alla fall, NU SOVA. Sov sött och ha de gött.

trött och risig tös!

Snow Patrol

Hej hallå! Sitter i sängen med täcket runt mig och mina frysande fötter (något måste vara fel om man fryser på sommaren!)och lyssnar på Snow Patrol, ytterst härligt. Har bara chillat idag, var en sväng till stan med Josse och kollade lite också, ikväll blir de att chilla mera med min käre vän!

godmorgooon

GOD kväll, sitter och chillar med Lajna Höulm, har varit ute och busat med henne ikväll, gosigt! Idaaag har vi varit till mariebadstranden och jobbat på brännorna, och har förhoppningsvis blivit lite brunare. :) men i alla fall, tack och hehehehejdå.

ännu en sommardag

Shalooom! Sitter och lyssnar på musik och ska alldeles just kolla på Pretty Little Liars, verkar bra så tänkte ge de en chans. Var ju till alva idag och solade med några finfina vänner och åt hallon, mumsigt! Ikväll blir de att laga TACOS!!! och sen fara till Mickis där Kajsa också kommer att vara, länge sen man träffade den lilla filuren, :) hade egentligen inte så mycket mer att säga än de så, nu fortsätta njuta av de sista av sommaren.

run - snow patrol, en lite föör bra låt!

Gröna Lund + shopping!

Goddagens! Var till grönan med Mickis, Conny och Simon igår, det var trevlans! Förutom att vi fick stå och köa aaslänge då, t.ex till Twister fick vi stå i kö i en timme, överdriver inte då heller.. usch. Men roligt var de ändå, åkte frittfall ganska många gånger och fick även med den höjdrädde Conny 2 gånger. Hann även med lite shopping fast stressigt var det definitivt. Fick i alla fall med mig ett par höga svarta jeans, 3 linnen, en kofta och lite smink. Ganska duktigt jobbat på en timme! Men nu har jag bråttombråttom, ska dra till Alva och sola med henne, Mickis och Ulrike, sköönt. Ha de bäst så hörs vi sen!

haha, gillar minerna!

RSS 2.0