Godnatt oktober!

Ligger i sängen och försöker tappert hålla upp ögonen tills detta är klart. For till den underbaraste ikväll och bara tog det lugnt och nu skall jag sova. Det är mindre än en timme tills det byter månad till november, oktober har varit härlig men november ska bli minst lika bra! Orkar inte skriva längre utan stänger i stället av tv:n nu och lägger mobilen på laddning och lägger mig tillrätta under täcket så hörs vi imorgon. Ha de bäst!


31.10.11

TJOO, sitter och kollar på topmodel och äter ett äpple. Har inga läxor tills imorgon så är överlycklig, faaaast inte så länge i alla fall. Måste göra geografiuppgifter tills på onsdag så lika bra att göra de nu! :)

@ SKOLAN

Bonjour, är i skolan och har psykologi, efter detta har jag geografi och efter det slutar jag äntligen! Hatar måndagar eftersom det är enda dagen jag har full dag, men ska inte klaga, har de ju som sagt bara en dag! Men nu fortsätta skriva om socialpsykologins historia. Skriver mer när jag kommer hem!


30.10.11 = 25 timmars dygn!

Hello there! Som Jeremiah skrev tidigare så kom Melissa och Laura över idag och myste och pratade lite innan jag måsta fara och träna småttingarna. Var riktigt trevligt må jag säga! :) For och tränade småttingarna med Jennifer vid 4. Måste få skryta lite och säga att dom har blivit riktigt duktiga och jag är så stolt över våra små barn. :')

Nu har duschat och tänt massor av ljus i rummet, (gaaalet mysigt alltså!) och ska precis ta och göra mina läxor så jag hinner vara med J ikväll. Får se om vi kanske spelar lite gin rummy eller om vi bara tar det lugnt. Men nu läxor! (hehe idag är dygnet 25h! ;))

Bloggrape!

Heeeej, nu vart tazmin bloggraped av mig ----> Jerre ( hurra! :D )
Vet inte om det finns nåt som kallas bloggrape men orka inte med o bara skriva "gästblogg"... jättetråkigt. Iaf så är det här historiskt för jag har aldrig gästbloggat/bloggrapeat någon förut :) I shall do my best!
Vi vaknade idag vid cirkus 12 (11 om man kommit ihåg att vrida tillbaka klockan 1 timme) och då kika vi lite på Da vinci koden. Det gick inge bra för det va jobbigt o hänga med utan text o så va det så att båda har lite mkt o göra idag. Så vi lämna den efter halva o käka frukost.
Nu så har Tazmin varit lite suuuur för Melissa vill inga svara i sin telefon :) O hon skulle behöva svara nu faktiskt, för snart så kommer flickor hit :O o Melissa e en av dom som ska komma. Då ska väl jag dra hem o (försöka) ta tag i mitt liv o göra läxor. Men kommer antagligen fastna vid datorn med en bra serie.

Nu ska ni inte behöva plågas mer av mitt tråkiga inlägg så ha det gott :) ... O melissa svara!
// Jerre AKA JB

Bjuder er på en väldigt söt bild oxå :3

chillmakrill

Hola! Sitter med en konstig typ och chillar lite smått. Var och kollade på herrarnas match idag, dom vann 3-1 och förstärkte på så sätt ledningen, hääääärligt! Ikväll blir det att mysa med tjejerna och så tror jag, får väl se lite! :) Men före det middag och mysa med världens bäste pojkvän! :)

Feeling good!

Godmoooorgon! Vaknade för cirka en halvtimme sen, har hunnit vara i duschen och klä på mig och håller nu på och sminkar mig och så. For på mötet igår. De slutade vid 8 och efter det kom Jeremiah och hämtade mig. Vi for en sväng via unga band och pratade lite med Josefin och Ulrike innan vi for hem till honom där vi kollade på Idol med hans familj. La oss i sängen i pausen och somnade båda två! Vaknade vid halv 1 och då kom mami och hämtade mig. Tvättade ansiktet och somnade sedan direkt. Har varit en lång skolvecka så de var mycket skönt att få sova! Idag blir far jag kanske och kollar volleyboll och så och ikväll tror jag jag hänger med mina fina vänner! :)

sushimasters

HEJ, har precis ätit sushi, GOOOOOOOOOOOTT och nu håller Sara på att somnar. :) jo att jo, ska snart börja bege oss mot mötet, fiint. Har inte så mycket mera att säga så Moido!
kocken själv, hehe

Sushitime!

Kom precis hem och skall nu ta och börja koka ris och sedan kommer Sara hit och då ska vi laga sushi. Slutade 14.20 men stannade kvar i skolan och pratade lite med bland annat Mickis, Fanny, Hanna och Jeremiah innan jag for och handlade lite. Men som sagt, nu koka ris!

pics!

Hej Alina! :D

hälsa/håltimme

Hey, sitter i biblioteket i skolan och chillar med Josefin! :) Har haft hål från halv 10 och har det till 1, SKÖNT, fast ändå inte. Slutar 14.20 och då blir det att fara och handla lite och sedan kommer Sara hem till mig och lagar sushi! Ikväll blir det lagmöte och efter det skall jag väl vara med Jeremiah och kanske fara till Unga band en sväng om man orkar hah. 

Time for bed!

Nu tar jag natt! Börjar åtta imorgon så tänkte att jag för en gångs skull skulle ta och lägga mig liiiite tidigare i alla fall! :) Sov så sött så hörs vi igen imorgon!
saknar förövrigt min plutt!

Ben&Jerry och Desperate Housewives! ♥

God kväll, mina bästa vänner Ben & Jerry har kommit och hälsat på, ALLDELES för länge sedan alltså! Kan ju bara säga att dom kom helt passligt till Desperate Housewives. :)
mmmm, chocolate fudge browniiiiiie ♥

England

Har förövrigt glömt att visa mitt "nya" skal som jag köpte i London! :) (Ni får ursäkta kvalitén!)

you better run faster than my bullet

Hej där, försöker vara duktig och göra läxorna, lyckas nog helt okej även fast jag hittills har gjort det lite halvhjärtat. Går i alla fall framåt och nu har jag bara hälsa-uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon kvar. Skriver om artros, kanske inte det ämne som jag helst skulle ha valt men går nog. Är ju klar med läxorna efter det här och då blir det träning och sedan tänker jag fira med att kolla på lite desperate housewives. Känner att jag kan behöva det, likaså helg och har man tur eller tur? Imorgon är det FREDAG!

Psykologi


Psykologi

Sitter på psykologi och chillar med min buddy Alina. Har finska efter detta och sen slutar jag, yeey (älskar att de går att ladda upp bilder också! Yes!!!!!!!!!!!!!)


ouuups

heeeeeeeeeeeeej, ännu en gång sitter jag uppe för länge. Börjar 8 imorgon och klockan är nu 23.22, BRAAAAAAAAAAA där. Har i alla fall haft en bra dag idag! Efter skolan for jag hem och chillade med Jerre, sen när jag skulle åka på träning så hade dom grävt upp helt och hållet här utanför så man kom inte över på något sätt så vi fick åka med en grävskopa som dom lyfte oss med. hahah läskigt... I alla fall, efter träningen kom Jerre hit och vi har bara chillat, (jag halvsovit) kollat på halv 8 hos mig o dh. Hursomhelst, nu måste jag sova, sleep tight! :)
so sweeeeet, eller?

Finska suger

Sha, var GRYM på innebandy ;) heheh. Nu sitter jag på finska och de är skiiitskoj, eller? Aja, jag och Elin är bäst i klassen! (:


Innebandy

Godmorgooon, sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, konstig tjej hon där Tazmin! Har gymnastik och innebandy, bra start på dagen må jag säga! :) efter skolan blir det träning och sen ikväll får vi se. Blir nog att hänga med Jeremiah!:) men nu gymnastik!


webcam

Godafton kära bloggläsare! Sitter (som vaaaaanligt) i sängen och chillar. Skall precis just ta itu med finskan och sedan sussa så sött så. Ska se om dom tänker väcka mig imorgon igen vid 7 fast jag måst stiga upp 8. De höll på och grävde och höll på med en massa maskiner precis utanför mitt rum när jag försökte sova imorse, glad tjej? NEJ. 'Börjar halv 10 imorgon igen fast med gymnastik, sköönt. OKEJ, ja, ja, ja, ja. Hejdå
hahahah, webcam med sötast! är man inte för gullig? :')

Min nya dator!

Har ju som jag tidigare nämnde glömt att berätta att jag har skaffat en egen dator. Betalade den helt själv, så det så! Blev en HP pavilion g6 med 15,6 tums skärm och 500 gbs hårddisk. Inte för stor men ändå tillräckligt för att det inte är jobbigt att se på film på den. Är hittills riktigt nöjd med mitt köp och hoppas att den inte kommer sega ihop heh. Skaffade den då eftersom jag kände att jag ville ha en egen dator så jag inte skulle behöva snylta på mammas och då även kunna kolla på filmer när jag vill och sånt. Ni förstår.
snodde bilden från www.google.com !

25.10

Goodmorgon! Har precis vaknat och ska nu börja klä på mig, fixa smink och äta innan jag drar till bussen. Borde bara ha två timmar idag och slutar i så fall klockan 1, hur skönt som helst! Sen ikväll blir det träning, nicenice!

Tillbaka till beroendet av favoritserien..!

Godkväll kära bloggläsare! Har precis tvättat ansiktet, bytt om till sovkläder, borstat tänderna, fixat upp lite i rummet och gjort det mysigt med att tända lite ljus och skall nu krypa under mitt gosiga duntäcke och kolla på Desperate Housewives säsong 7 som jag har fått låna av Jonna! :D Även fast jag börjar först 09.35 imorgon så tänkte jag ta och sova tidigt ikväll så att jag inte är död imorgon. :) Aja, före jag får njuta av de desperata så blir det att kolla igenom engelskan! Sov så sött! :)

Måndag, en lektion kvar

Heejejejejjejejej, sitter i skolan och har en lektion kvar, dock kanske den värsta för dagen: geografi... Nåväl, jag överlever. Hade engelska verbtest förrförra lektionen också, gick nog helt okej. (hoppas jag) i alla faaaaaaaaaaall, ikväll blir de protokollskrivarkurs, can't wait!!! -.-

07.32

Måndag morgon.. må vara den värsta dagen på hela veckan alltså.. Är verkligen SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR pepp på att åka till skolan nu! Fast kanske inte ändå? Är väl bara att bita ihop i guess. Nu smink, sen dö. piss

Söndagsmys

Godnatt, nu går jag och lägger mig! Har haft en helt dag och helg med för den delen! Jeremiah hade inte åkt till Sverige i alla fall så när jag kom hem från joggingrundan så var han där. Har sett på Friends with Benefits, myst med levande ljus och har haft det bra. Verkligen bästa sättet man kan spendera en söndag på! :)
hehe, cuuuute..... sov så sött!

Trés bien!

Tjuuu, det var ett tag sen sist må jag säga! Har i alla fall haft en toppen helg.

Fredag: började jag åtta med psykologi, efter det håltimme då jag for hem med Jeremiah och lagade lunch. For tillbaka till skolan och hade hälsa och slutade sedan ett. For hem med Ulrike och Linnéa och chillade bara och sedan klockan sex for jag på träning. Efter det kom Ulli och Josse hit, vi kollade på Idol och sedan vid 12-tiden for jag till Jeremiah och sov där.

Lördag: for och kollade på match med Jonna, Ulli, Linnéa, Josse och Alva en stund med. Sedan hem och chillade här en stund med Jerre, Linnéa och Jonna. Vid 5 for jag och J till Dinos och åt med hans familj, oxfilé, sjuuuuukt gott! Sen hem och fixade mig och sedan drog vi till Järsö på Darnemo's 18-års fest. (Har dock inga bilder på hur jag såg ut men hade en röd klänning från New Look, röda läppar och bara converse, får väl se om jag fastnat på någon bild på facebook!) Kom hem ganska tidigt ändå för att J skulle fara till Swe idag men ändå.
Har nog haft en riktigt trevlig helg och nu ska jag ut och jogga med Josse!

Fredag!!!

Shaaa, sitter och väntar på ULRIKE som är inne på posten och hämtar ut en mobil. Nu kom hon så nu drar vi vidare hem och chillar med linnéa!:)


Torsdag

Lalalallalala, ligger i sängen och ser på top model. Slutade klockan 14.20, drog till stan en sväng och köpte ett rött läppstift och sedan for jag och Jeremiah hit och chillade en stund innan han måsta fara på träning. Ikväll blir det att fara till han en stund före min träning och sedan läxor!


Skola

Sitter i skolan och har engelska, eller minipaus nu. Orkade inte uppdatera och kunde inte vara med på träningen för att jag glömde alla träningskläder i skolan. USCH! i alla faaaaaaall. Var med Jeremiah istället och chillade. Märkte vid 12 inatt jag skulle börja 8 imorse när jag hade trott att de var halv 10. Sov till 20 i men hann i tid. Nu blev de bara råddigt! Fanny hälsar att hon är bäst. puss


Trötter

Vaknade precis men har svårt att komma upp ur sängen. Är helt slut i hela kroppen! Börjar i alla fall om ca en timme med gymnastik och slutar 14.20, skönt! Efter det träning o sen får jag se. Nu göra det omöjliga..


träning

Har precis bytt om och om 5 minuter kommer Jeffy och plockar upp mig till träningen. Ska bli underbart att träna, har inte gjort det sen förra tisdagen så har lite ångest! Efter det blir det åka hem och plugga och sova!

Iskallt!

Ligger i sängen under duntäcket och äter lite milka choklad samtidigt som jag försöker värma mig. Har så sjukt kallt så att de inte är sant typ! Usch..

Dagen började inte bra heller. Moppen startade inte och skon fastnade på något sätt på kicken så den gick sönder lite. Kom sisådär 20 minuter försent till engelskan, sen lunch och sen geografi där de failade lite till.. Råkade skriva på fel sida, smidigt! Aja spelar inte så stor roll i alla fall. :) nu ska jag försöka värma mig lite till och sedan fara och kolla på dator. Ikväll är det träning, it's time to kick some butt! Hehe.

<3 duntäcke!


23.34

Ligger i sängen och kollar på NCIS, tänker precis stänga av och sova istället, även fast jag börjar halv 10 imorgon. Är så förbannat trött så ska bli skönt att sova nu! Spenderade kvällen hos Jeremiah, vilket var mysigt! :) har inte så mycket mer att tillägga så nu sova lääänge! :D sov så sött!

You make me feel good

Shahaha, slutade för en timme sen och sitter nu i bilen och väntar på att mami ska handla klart. Efter det blir det kanske att åka och kolla på dator snabbt och sedan hem, äta SNABBT (!) innan Jeremiah plockar upp mig. Kvällen kommer antagligen spenderas där med bland annat plugg. Yeey...


Monday morning

Sitter i skolan och har finska, är så sjukt trött så skulle kunna dö. 8-4 idag, ta mitt liv..


Sunday

Shuu, ligger i sängen och ska alldeles just sova. Inlägget nedan skulle ha publicerats igår redan.. Aja, igår när vi kom hem så kom Jeremiah hit. Vi låg och pratade tills vi somnade. Idag har vi bara chillat. Pratat om allt mellan himmel och jord och bara njutit av sista dagen av höstlovet. Riktigt skönt! Men nej, nu blir det att göra finskaläxan, borsta tänderna och hoppa i säng! Är ju skola imorgon så..

Bild från London!


Påväg hem

Sitter på båten påväg hem nu. Har haft ett underbar tid i London med massor av shopping. Var första gången jag var där så blev även och kolla lite sevärdheter, dock inte på nära håll. Råkade även se en kändis igår av slump. Vi skulle gå och äta på en restaurang vid leicester square när vi såg att de var en röd matta utfälld och en massa fotografer. Fattade ingenting vad som skulle hända där och sedan när jag kollade på skylten ovanför såg jag att de skulle vara någon bio med Hugh Jackman och bröt ut att de kanske var han som skulle komma. Hungriga och trötta som vi var orkade vi inte stå där i alla fall så vi gick och åt. När vi sedan hade ätit klart och tänkte gå till ben and jerry's kafét bredvid så stod den ack så snygga (!) Hugh Jackman där på röda mattan! Försökte ta några bilder men de blev dessvärre inge bra.

Efter det gick vi och åt världens godaste glass på häagen dazs, helt sjuuuukt gott! Jaja, kan ju inte skriva allt i ett inlägg så slutar här. Nu kommer uppdateringen bli bättre igen nu när jag är hemma igen. :)


On our way to London

Haaaaallåå! Sitter på båten nu och lyssnar på musik medan vi väntarpå att båten ska börja röra på sig. Kommer fram någon gång ikväll och så, blir väl att fara direkt till hotelletdå och sova och imorgon blir det shopping! Mängder av pengar kommer att brännas heheheh. Jajja, har kanske internet på hotellet men får se om jag orkar uppdatera något. Tänker främst av allt njuta! :) ha ett trevligt höstlov, det tänker jag ha!

Stressad!

Om 24 timmar är jag i LONDON om allt går som det ska! Är helt sjukt stressad också, har inte packat klart så de blir imorgon bitti, sen ska jag även hinna till stan en sväng och växla pengar innan skolan. GUD!! Nej nu ska jag försöka lugna mig och sova lite. Måste stiga upp om sisådär 7 1/2-8 timmar även fast jag börjar 09.35. USCH! menmen, hann iaf slänga ihop en uppsats om motion och kost, nu sängen! Godnatt!
Min packning at the moment..


Blogg.se in my ...

Hola! Har dampat på blogg.se s app eftersom det inte har funkat att skriva inlägg. Har inte heller varit inne på datorn så därav ingen uppdatering. Är nu inne på safari på mobilen men de är så sjukt jobbigt att skriva inlägg här (hatar när de failar, vilket de precis gjorde så är andra gången jag skriver detta...!) hade iaf en mycket skön dag idag, 09.35-12.45. Underbart! Nu blir det att börja packa samtidigt som jag tänker lyssna på Titanium - David Guetta ft Sia. Gillar förövrigt att jag inte ens har plockat fram någon resväska än eller börjat skriva en packningslista och vi far imorgon! Smidigt och typiskt mig.. I alla fall, dags att jag börjar nu så att jag hinner innan träningen! Efter måste jag hinna skriva min uppsats i hälsa och fixa musik till mobilen samtidigt som jag packar de sista och är med Jeremiah, kan bli tight

Söndag

Vaknade klockan 13 idag och gick upp och städade upp lite i köket. 13.30 kom mami och berta hem från Kroatien och sedan vid 14-tiden blev det frukost. Efter det for jag och Josefin ut och joggade, var ute mer än en timme tror jag och var ändå inte trött, känner att kondisen börjar bli bättre, vilket är sjukt skönt! Nu har jag precis varit i duschen och ska alldeles just fara och handla lite med Josse och sedan åker vi till henne och bakar bröd. Ikväll blir det plugg och börja packa lite smått inför resan på onsdag! :D

lördagsmys!

Känner att de börjar bli dags att gå och lägga sig efter en lång dag. Har haft mycket trevligt ikväll med Josefin och Sara! Har suttit i köket med ost och kex och levande ljus och har bara suttit och pratat och har haft en trevlig lördagskväll. :) Imorgon kommer Mami hem från Kroatien och sedan är det kidsvolleymöte. Kommer även måsta plugga lite då så att jag slipper plugga stenhårt dagarna före nästa provperiod! Och på måndag får jag träffa Jeremiah igen! Men nu blir det sängen! Godnatt! :)
sööööööt!

topp till bott

Nu är jag hemma igen, for till Sara och färgade hennes hår och åt ananas, sedan till Vikinga hallen och började värma upp inför matchen. Humöret var på topp och var taggad till tusen att slå dom där jäklarna från Sollentuna, men var var dom? Klockan blev halv 3, och sedan tre, fortfarande syntes inga motståndare till. Ingen svarade när man ringde och ingen hade meddelat något. Humöret som nyss hade varit på topp sjönk till botten... Matchen som skulle ha spelats klockan 15 blev wo. Det enda positiva var de tre poängen vi fick. Nästa gång, när vi far dit, då jävlar, då ska vi spöa dom!
Hur som helst, hade träning och nu taggar vi om för ikväll, ska hitta på något skitskoj med Sara! Men först mat.

Tagga tagga tagga match!

Goddagens! Har precis varit i duschen och fixat till mina "djungelben" hehe och ska nu äta frukost innan det bär av till Okstand! Ska färga hennes hår och tagga där före vi åker och spelar match. Känner på mig att det kommer att bli en bra dag! :D
såhär känner jag mig just nu!

glaader!

Hallådär! Sitter i sängen och ska precis ta och byta om och sedan fara iväg till Jomala för träning! Vaknade i tid imorse och kom inte försent, hade en lektion psykologi och sen fick vi veta att hälsan hade blivit inställd eftersom vi inte hade någon lärare så blev dubbelhål istället för en timme. For med Frida till Linnea och Malin och for sen till Wirrans och åt lunch. For tillbaka till skolan och hade en timme lär där vi hade it hehe, SKOOOJ, fast nä. Slutade 20 över två och for hem med jeremiah och har bara legat och kollat på film och myst. Han åker till Estland ikväll/natt så kommer sakna honom! Men men, så är det! Efter träningen far jag till tvillingarna dit även andra fina flickor kommer och imorgon hemmamatch. På onsdag far jag till LONDON! LÄNGTAR!! :D

let's play the blame game

det börjar närma sig fredag och jag sitter uppe än, måste verkligen börja få in rutinerna igen och sluta sitta uppe såhär länge. Kommer inte klara av skolan annars för att jag är så brutalt trött! Imorgon börjar jag 8 igen, (ska inte försova mig) med psykologi och sen har jag hål, sen två timmar och så slutar jag 20 över 2! Efter det blir de att chilla o sen träna och sen träffa flickorna! Nu sängen! Godnatt! :)

Lasagna!

TJÄÄINARE! Håller för tillfället på och lagar middag, and LASAGNA IT IS! Ska bli helt underbart gott! Efter skolan for jag till stan och köpte tre nya häften till den nya perioden och sen hem och somnade med en söt liten Jeremiah. Vid 4 när han for hem för att sedan fara på träning somnade jag om och sov två timmar till, helt sjukt ljuvligt att ta in några timmars sömn som jag har missat de senaste nätterna. Ikväll blir det att bara hänga med Jeremiah och läsa igenom lite de vi gick igenom idag. Nu måste jag kolla till lasagnen, puussss!

Bra start på dagen

Började dagen med att försova mig, smidigt! Vaknade av att jerre kom in i mitt rum kvart i 8 och började 8. Rusade upp ur sängen, klädde på mig och sminkade mig på 5 minuter. Kom sisådär 5 minuter sent. Nya perioden började idag, (eller började följa schemat idag) och sitter nu på finska. Slutar om en kvart!!! Nu lite mera lokalkasus, pussss


The mentalist freak?

Dza! Har precis sett klart det sista (?!!!) avsnittet av the mentalist, är helt skakis än! Usch vad man kan bli spänd av en tv serie! Ska i alla fall försöka sova några timmar nu så jag orkar pallra mig till skolan imorgon, är verkligen inte pepp efter att ha fått 7:a i både historia och matteprovet, USCH ALLTSÅ! aja, franskaprovet sket sig också men skyller på att hon är dålig lärare och att de var första provperioden. Imorgon ny period = nya tag. Nu satc för att lugna ner mig och sen sova. Godnatt


Sleepyhead

Ligger i sängen med ljus och sånt och lyssnar på musik och har precis läst igenom provet. Ljusen börjar slockna och klockan börjar bli mycket så tänker ta och lämna ifrån mig franska böckerna och låta de gå som de vill imorgon. Orkar inte plugga mera nu, känns så värdelöst när man känner att inget går in mera. Blir och kolla igenom de imorgon bitti en sista gång istället. Träningen gick rätt hyfsat ändå, på tal om.. Aja nu svamlar jag bara! Imorgon skrivs sista provet för denna provperiod, GODNATT ALLA SÖTA!


Ett prov kvar

Shashaaa, Jeremiah drog precis hem och nu ska jag ta och börja plugga på de där förbannade franskaprovet som vi har imorgon, känner att de kommer skita sig så brutaaaalt eftersom jag kan absolut ingenting, har verkligen inte lärt mig något.. Aja, ska plugga nu och sen träning och så plugga igen samtidigt som jag försöker att hålla mina ögon borta från tv:n när dom visar top model.. :) aja, sista provet, NU KÖR VI!!!


P-L-U-G-G-I-S

SHAAAA, sitter i sängen och ska alldeles precis skriva lite på min novell och sedan börja plugga på franskan som vi har prov på på onsdag! Känns lite värdelöst med måndag men snart är de fredag igen och snart är provperioden slut! :D Bara att hålla ut i två dagar till nudå, och sen är de en vecka till LONDON, guud vad roligt jag ska ha! Kommer inte ha pengar kvar efter all shopping.. :) Aja, nu blir de pluggpluggplugg.

torsk

Goooooood afton(natt?)! sitter och kollar på tv lite smått medan jag väntar på att Jeremiah ska komma hit så att jag får gå och sova någon gång. :) Var på open by night igår en stund, kollade på när dunder dansade och pratade lite med folk och gick bara runt en liten stund innan jag drog hem igen. For iväg med morgonfärjan imorse så fick stiga upp typ 20 över 6 så är något trött nu! Spelade match, torskade 3-0 i set men de var första matchen med nya laget och nya positioner så ska inte säga så mycket. Vi spelade ändå rätt okej och målet var inte att vinna denna match. Hur som helst, Mickis, Jonna, Sara, Emma och Alva kom hit ikväll och spelade lite och snicksnackade och så så kan väl säga att jag har haft en mycket trevlig helg! Nu tänker jag bädda ner mig under täcket och vila ögonen en stund. heh. Sov så sött!

RSS 2.0