craziiiiiiiiiiii

Nu drar jag iväg till Sara, får se vad vi hittar på, ring/messa gärna om något roligt händer ikväll! :) Ha de gött!
gillar förövrigt hur kissen sover,

turn it up

YelÅåå, dagen har varit heeeeeeeelt okej, började nio men vaknade 7 och somnade om igen, steg upp, moppa till skolan och såå, hade matte och fick veta att vi har läxa 22 till nästa fredag och inte denna, USCH! jag som satt och dampa på den igår,, aja behöver bara göra 2 uppgifter nästa vecka då, hade svenska och fick ut våra ordkunskapstest, 1 fel, rätt så nöjd.. sen 1-3 så satt jag i juryn till Bmans film typ, sen heeem och nu har vi skruvat isär min älskade moppe :( Stackars mig, hur ska jag klara mig??! Är troligtvis vatten i tanken så de är de som gör att den seppar, men om de inte är de så får jag nog något utbrott. Men i alla fall fredag idag och ska vara med Oxtand ikväll, kanske laga munkar, hihi men nej nu Private Practice!

dödödödödö

Skillade tjejen här alltså!! Har glömt/tagit fel finskapapper med hem och provet är imooorgon, asså usch vad kass jag är, orkar inte göra veckoläxorna heller för den delen, näej nu sova, KILL ME

I wouldn't wanna have it any other way

I am addicted and I just can't get enough,

Ciao, har precis kommit ur duschen och borde egentligen ta något att äta eftersom jag inte hann med middag men är för lat! Fysikprovet gick väll helt okej sku jag tro, hoppas hoppas! slutade 3 och for hem och kollade på PP, usch vad bra det är! Kollade lite på Top Model innan jag somnade i soffan, hann sova ca en timme innan mammsen kom hem och väckte mig, for på träning och nu sitter jag här, ska väll plugga på finskaprovet som vi har imorgon, göra veckoläxor, äta, kolla på PP och avlida innan jag somnar. Ska försöka hinna med allt också, men nej dags att börja nu om jag nånsin ska bli klar! Slänger kanske in något inlägg senare, om jag överlever, laater!

The angel closes her eyes The confusion that was hers Belongs now, to the baby down the hall

Oh I feel it comin' back again
Like a rollin' thunder chasing the wind
Forces pullin' from the center of the earth again
I can feel it
ligger i sängen och har läst igenom boken några gånger men näej det känns inte lockande att plugga på fysiken! aja, kollar lite på fotboll men de blir nog sova snart, måste bara göra historialäxan först, men sov så sött!

Vi kommer alltid ha Paris

heeeeeeeeellååå! Har precis handlat lite med mamma och nu väntar jag på middag, skolan var chill, 8-1 som varje onsdag (L) sen hem sova/plugga på prov och kolla på PP, uuunderbart, måste se ett avsnitt till nu snart i think hihi, ikväll blir de kanske att träffa Sara en sväng eller bara vara hemma och plugga, :) Veronica Maggio har ju släppt sitt nya album idag (?) också, måste lyssna igenom dom när jag har tid! aja, laater!

lightning crashes

halllllåååå! sitter i sängen och borde egentligen göra läxor meeeeen aa, ska på träning om ca 2 timmar och såå, kom försent till skolan imorse också, som vanligt typ hehe, men kunde inte sova inatt pga katten som hoppade upp i mitt ansikte 24/7, försökte hålla mig vaken i skolan sen vilket var ganska svårt men gick ändå rätt så snabbt, hade gymnastik mellan 1 och 3 så de var niice, spelade fotboll först, gud vad man längtar tillbaka till det! Gjorde även 2 mål tror jag att de var :D men i alla fall, lägger upp några bilder från igår när jag var och fotograferade lite med Antonia i det vackra vädret. :)

lightning crashes




sötantonia

oskyldigt blå

goodmooorgon! har precis kommit ut och lagt mig på min solmadrass och ska äta lite frukost och sola och såå, idag är de ju sista dagen på påsklovet, vilken mardröm att måsta åka till skolan imorgon igen alltså! Aja, blir en kort vecka i alla fall eftersom vi missar måndagen. :) Får se om de händer något roligt idag, annars blir de väll bara att ligga här ute och pressa så mycket som möjligt nu medans man kan.

dabidamdam

tjuhu! är återigen i sängen, har varit ute och cyklat med sara först och sen for vi till anna där de var lite folk, vi satt på hennes balkong och pratade och sen for vi hem igen, träffade på antonia påväg hem också, nu kollar jag på någon film på tv:n och ska alldeles just gå och lägga mig, datorn kommer att dö när som hellst också så att! Blev alltså inget sund denna gång! men sov så sött!

37

heeeeellåå, ligger i sängen och försöker chatta med Sara men hennes dator är helt knäpp och vill inte samarbeta! Har inte hunnit blogga så mycket idag men imorse vid 11 tiden var de påskfrukost, sen äggletning, hittade såklart äggen på direkten! ;) Sen städade jag upp lite i rummet och for iväg till Sara, dit kom även Jeffy/Jennifer och vi satt bara ute i solen och pratade och hade det trevligt, sen vid 6 tiden for jag hem och åt och nu sitter ligger jag här, försöker hitta på något roligt att göra ikväll och så. Men nej nu ska jag ta på mig mera passliga kläder för kvällen än shorts och linne!

00.57

Godnatt! Har varit ute på gården med alva, josse, Linnea och pratat, sen kom även ulli och sara hit, har varit en väldigt mysig kväll! :) lyssnade på musik och pratade mera, sen for alla förutom sara hem och vi gick ut och träffade jacke och sen for och åkte bil med Philip :) nu ligger jag i sängen och planerar min morgondag, kommer att bestå av solnkngn och sökande efter påskägg och sedan sova ute i sund! Myysigt, men nej berättar mera imorgon! Slutar inlägget som jag började det, godnatt!

i want you to want me,

Tjulululu! har precis ätit middag, grillat muuums och även rökt abborre, usch vad gott! Ikväll kommer grupp-sex hit och myser :) ska bli treeeeevligt, men nej nu se klart på "John Tucker must die"! :) Ha en trevlig kväll och ta vara på det underbara vädret! :D

38

Efter att ha solat i nästan 3 timmar blev det en dusch/ett bad, riktigt bra start på dagen må jag säga! Lite brunare har man också blivit, tack och lov! Nu fixa mig lite och sen får jag se vad som händer ikväll!
osminkad och lite smått bränd, gillart!!!

the sun is shining!

godmoooorgon! vaknade för ca en timme sen och har inte gjort så mycket, väntar på att solen ska komma mera till baksidan så jag kan gå ut och sola, sköönt! Märkte igårkväll när jag skulle gå och sova att jag hade bränt mina kinder! usch vad det sved, men aja fick ju åtminstone lite färg heheheh, nej men brun är de vi siktar på!

bilder från kvällen!

hatar när de kommer upp på fb "blablabla har taggat dig i ett foto" men att denna gång var de inget farligt, nu kommer lite av Saras bilder från kvällen! :)

sötisar

alva tog över oksmans/pyromanens pinne

:)


Underbar kväll var det! :) alla bilder är saras!

jag är inte rasist men jag tycker inte om svarta, men jag tycker om färgade (godisar)"

godkväll! har precis kommit ut ur duschen, dagens tredje för min del :) har varit en mycket trevlig dag idag må jag säga! :D först solat typ hela dagen och varit med antonia en stund och pratat och solat mera och så, sen fixa lite och till Ida med Oksman och busat, lagat nudlar och chillat, sen for vi till stenkrossen och dit kom även, sara, cia, emma, alva, josefin, ulrike, pernilla & malin l. Det var mycket trevligt, vi grillade korv, lyssnade på musik, kollade på solnedgången, pratade och hade det trevligt! Har dock inte bilder men snor väll någon från Pernilla eller sara eller något sen! :) Nu blir de att se på tv eller sova tidigt! Hoppas ni har haft en mycket trevlig kväll!

39

Goooooodmoooooorgooooon! Har precis vaknat, dock inte på det trevligaste sättet! Vaknade av att katten kom och vässte klorna i min säng,,, men i alla fall, nu frukost och sen träffa Kajsa idag någon gång tror jag! :) skulle ha solat med plutt men vädret är ju inte alltid som man vill! Ha en trevlig dag!

förändring

orkar inte fixa om bloggen nu men den var så emo så nu får den vara såhär ett tag till jag tar mig tid att sitta och klura!

40

Shaloooom! sitter i vardagsrummet med Mickisslickis och chillar, lyssnar på lite musik och mickis speelar :) Vi har varit i skolan idag och från klockan tolv kollat på talang, Arvid, Niclas, William och Glenn vann med sin Justin Bieber härmning, så grattisgrattis till dom! :) Sen brummade vi till stan på våra mopeder och fikade på bagis med Alva, Linnéa, Josefin och Ulrike, nomnom, seen fylla på luft i däckena, asså jessus vad annorlunda de känns att köra nu! Ja intressant i know! Men iallafall så åkte vi efter stadsbussen och fick avgaser på oss, eller åtminstone jag, usch mina ögon svider! Och nu sitter vi här då, ikväll blir de Oksman och bara mysa eller kanske grilla om de blir bättre väder! :> aja, LATER!

hihi, leoparderna!

spelberoende kvinnan & Tazmin!

41

hejsan hoppsan, skulle precis ha åkt och trampat vatten med Jennifer men måste plugga, trååååkigt!!! aja måste göra de med tanke på att vi har satsdelstest imorgon men sen är de talangfinal och sen PÅSKLOV! Som jag har längtat! Efter det åker jag kanske och fikar med några tjejer och sen spenderas kvällen högst troligen med Oksman! :) Idag har de inte hänt något intressant så men nej nu musik och plugg!

risig cheeey!

uuuunderbart väder!

hej hallå! sitter ute i solen och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska bli mera så jag kan åka på träning. Har precis lagat köttbullspyttipanna till middag och har även varit en sväng till staden och lämnat av kladdkaka till "tvillingarna och Johnny"! hehe, men jo ikväll blir de ju då träning och sen sova tidigt, eller försöka i alla fall. Tänkte beställa klipptid snart också men kan inte bestämma mig om jag ska ha mittbena eller sidobena, I-landsproblem? Men förresten skrev mitt sista "kickiprov" idag som var religionsprovet, gick nog ganska bra i det också så nu hoppas vi på höjning! ;) haha men nej nu sola lite!

pluggpluggplugg

sitter i sängen och försöker plugga på religionsprovet som vi har imorgon, inte roligt men måste göras! Som tur är så är de inte så speciellt svårt :) men nu mer musik och plugg!

hyxfucjtikvy


texten är så klockren, men att ändå..

hdkm

hehe kände för att slänga in ett litet inlägg innan jag går och lägger mig, vet inte varför men. aja

RSS 2.0