Sundance kid - kent

God dag? Sitter i sängen och lyssnar lite på KENT, antonia har sovit här och vi väl uppe till ca 5. INTE meningen.. :p aja, sitter och lyssnar på sundance kid just nu. Grymt bra. :) Idag nån gång kommer felicia hem, men riktigt när vet man ju aldrig. Sitter och väntar lite på henne nu. (= jao, jag vet inte riktigt vad som finns att skrivas nu. Men men, lyckades ju självklart klumpa mig lite imorse (eller vid tolv tiden då) när telefonen ringde och jag skulle springa upp och svara. Skulle öppna dörren och försökte skynda mig, och självklart låg antonias madrass ivägen för dörren så den for upp och studsade tillbaka och jag skulle precis gå då så sparka jag i den och fick ont i tårna samtidigt som jag dunkade ögat i den. När jag äntligen kom till telefonen och skulle svara så slutade det ringa. Sånt som bara jag råkar ut för det vill säga. Kände inte igen numret först heller så jag gick och lade mig igen tills jag kom på att det var felicia som ringde från hennes mammas telefon eller något sånt så jag hämtade telefonen och ringde upp. Och det var vid tolv tiden (?) och hon var på båten och skulle ringa när hon kom hem.. Men det var typ 4 timmar sen snart? Ojoj, vem vet var flickan håller hus, antagligen har hon blivit senil i Spanien och helt enkelt glömt bort att hon skulle ringa eller så har hon väl somnat eller något sådant liknande. Men men, ska väl ta och ringa henne just. Nej men ser man på, när man talar om trollen. Nu loggade hon just precis in på msn. Då slipper man en lite högre telefon räkning då kanske. ;) Nu ska vi se vad som blir av. Sköt om er! ζ:

MelkerThaMan, Lillkillen & Lisco bok&papper

YALLAAA! sitter hos Lisco bok och papper med MelkerThaMan & Lillkillen. (Melanie, Antonia & Lina) Vi sitter och spelar något fotbollsspel och jag är bäst på det medans Melanie inte är sååå bra... hehe. :D Men i alla fall. var ett tag sen sist men whatever ;) nu ska jag kolla på när dom spelar.
HADE!


Problem med Facebook?

Nu ger jag upp! har suttit och försökt få Facebook att samarbeta med mig i snart en halv timme! Men de fortsätter bara att logga ut mig. Hopplöst! Nu går jag och lägger mig innan jag slår ihjäl alla i detta hus, bredbandet som inte heller vill arbeta så snabbt eftersom min bror sitter och använder allt när han nu laddar ner sina filmer eller vad f*n han nu gör. NU GER JAG BARA UPP! Tack och godnatt!

alla dessa idiotiska vikarier!

Nu har jag kommit hem från skolan för ett tag sen men aa, slutade ett idag. Mycket skönt! Mindre trevligt är ju våran vikarie som vi har haft i engelska i måååånader nu? Väldigt irriterande är hon i alla fall! Tyckte att det var mitt fel som inte gjort läxan fast jag var sjuk i måndags och igår (?) när de andra i min klass fått den. Men jo det var ju säkert mitt fel att jag blev sjuk bara sådär över helgen. För jag hade ju planerat det. Men hon tyckte tydligen att vi skulle göra som man gjorde på hennes tid, ha ALLA böcker och häften i väskan och gå runt och släpa på det fram och tillbaka mellan skola och hemmet. MEN då frågar man, till vilken nytta när man har skåp i skolan? Tydligen för att dagens ungdomar orkar väl gå runt och bära på en väska som väger typ 20 kg med allt material som du behöver i skolan om de unga på hennes tid orkade det? Och om man skulle göra det så skulle du väl ändå inte veta vad du har i läxa eftersom så kanske man inte har uppfunnit telefonen eller datorn ännu! Ett MEEGASTORT + är ju att det var sista lektionen med henne idag. (tack och lov!) Kommer inte att sakna henne!
Men nu slutar vi tänka på det och tänker på något mycket roligare istället, vilket inte precis är så svårt att komma på. Borde ju i alla fall inte vara det. Men nu måste jag skynda mig. Måste äta upp pizzan som jag micrat, sminka mig lite hastigt, kanske byta lite kläder, ringa Antonia eller Melanie eller Lina och INTE missa bussen till staden! =)
Have a nice day! ♥

lite söt video nu på morgonen

Åker till skolan om några minuter men är rätt så klar nu. Det blev mjukisbyxor med strumpbyxor under för att det är så kallt ute. Hade även lite tid så kollade lite på Facebook. Så såg jag att min vän Josephine hade lagt in en liten gullig video, kolla bara vad söt han är! :D 
grymt söt eller vad?! ;)

Och morgonen startar med ett ...

... alarm. Nu är det dags igen att stiga upp tidigt, vilket var väldigt svårt när man har sovit till elva - tolv tiden de senaste dagarna. Men nu är de slut med det! Nu ska jag börja fixa mig vilket måste gå fort då klockan redan är nästan 20 över! Och då ska jag hinna skriva klart här, sminka mig, borsta hår, äta, välja kläder, klä på mig, borsta tänderna och KANSKE skriva ett till inlägg om jag hinner. Vilket det då inte ser ut som att jag kommer att göra nu men vi får se, mirakel sker ju ibland! ;) Men nu ska jag skynda mig! Ha det bra i skolan/på jobbet eller var du nu skall vara idag! =)

God natt!

God kväll. Nu har jag suttit och kollat lite på Navy CIS vilket är ett av mina favoritprogram. Kunde dock inte hänga med så bra i kväll. Kan ju bero på att jag sprang emellan tv:n och datorn. Men i alla fall så måste jag nog ta och lägga mig nu. Ska ju upp tidigt igen efter några sjuka dagar. Ojoj, hur jag ska lycka har jag ingen aning om eftersom jag inte är ett dugg trött men jag ska lyckas! Så godnatt!

Datorn är igång!

J i h u u !  som ni kan se på rubriken så är datorn äntligen igång! Så nu har jag en egen på rummet. (: Som jag skrev tidigare så är den inte världens bästa men den duger i alla fall. Skulle behöva formateras om men det gör jag när jag hinner och när skivan är upphittad.  
Mindre roliga nyheter är ju då att jag tyvärr har blivit sjuk så igår och idag har jag bara legat hemma i sängen och soffan, kollat på OC, kollat på TV, sovit en massa och ätit. Inte trevligt kan jag säga er. 
Men i morgon SKA jag till skolan! MÅSTE till skolan, dels för att jag inte klarar av att vara här hemma längre. Inte innanför dessa 4 väggar i mitt rum! ( som har även gjort så att jag har möblerat om här idag) Men sen är det även en rätt så chill dag i morgon då jag bara har två timmar kemi, två timmar HK och en timme engelska. Och sen efter det så ska jag även till staden med Antonia och Melanie och köpa lite julklappar vilket börjar bli på tiden om jag ska hinna. Måste även hitta ett diadem som jag ska mixtra lite med till julfesten. ;) Men sen även för att jag har kollat klart på OC säsong 1 (ännu en gång) och kollat klart på The seventy's show OCH resten av alla filmer har jag också sett och om jag försöker se en film igen så går det helt enkelt bara inte. Vilket leder till att jag inte har något att göra om jag ska ligga hemma hela dagen i morgon. Men nu ska jag sluta nojsa! Ha de!

Lääänge seen.

Rubriken säger allt! Iaf så på fredag är det Lucia i skolan. Är tärna då och så. sen ska man ju gå till ett ålderdomshem och lussa också haha. GREAT! (Y) Men men, sen nåra timmar och sen så blir det Någon föreläsning med Paolo Roberto. eller vad han nu hette (A) Men jo. ska snart till felicia och ska även få en dator till rummet idag (?) snart i alla fall, och den SUGER men får väl duga... för ett tag då. heh ska se om man vad man kan hitta som inte kostar typ 198923478687 euro ;) Men kyss och smek, allt är på lek (:

inspiration av felicia haha.


godmorgon, godmorgon!

Godmorgon! :) Har vaknat för kanske en halvtimme sen nu och nu ska jag börja klä på mig och sminka mig innan jag cyklar iväg till skolan. Slutar två idag så det är skönt! Kom även på igår att jag hade finska och engelska läxa tills idag men böckerna är i skolan så det sket sig kan man ju säga. Får väl läsa på det på någon rast då eller något. Det ordnar väl sig. Men nu måste jag skynda mig! Hade!

RSS 2.0