I am yours now so now i don't ever have to leave

tja! inte alls länge sen jag uppdaterade, men eftersom blogg.se bara har jävlats med mig när jag försökt blogga från iPhonen så har jag inte orkat :) men tänkte bara skriva att jag lever och igår var en riktigt trevlig kväll. nu match mot ett grymt bra (?) lag... pusssssssssssssssssssssssssssssssss

www.susus.blogg.se

Som ni kanske ser så är ju designen fixad nu, tack vare Susanna :) tack!! Besök hennes blogg!! -> www.susus.blogg.se (:

Träningsnarkoman!

Tju, sku ha uppdaterat igår men blogg.se ville såklart inte :) men anyway har tränat med Melissa idag, lite styrka och så, känner för att jogga så får se om jag tar en liten tur imorgon efter skolan eller något. :) men nu sova! Natti

Back to school...

Helluu, ligger i sängen och kollar på bones. Var till vikingahallen och var bollrullare på damernas match. Sen har jag varit hemma och vilatupp mig, eftersom skolan börjar imorgon igen så antar jag att de behövdes. Nu kolla slutet av bones och sen filmen som kommer efter, wedding daze tror jag att den heter och sen sova då. Sov sött!

Chillllllllll

Tjuu, sitter och kollar på film med lina :) igår var jag med några fagra flickor till sund och lagade middag och hade de trevligt i huset. Sov också där, riktigt skönt! Kom hem idag vid 2 tiden ungefär och har sovit nästan hela dagen. :p men nu film!

one night to be confused

är inte helt nöjd ännu men ändåååå, orkar inte mera. :) ny header iaf, och lite annat också.

ordnar om

håller på och fixar om lite på bloggen, meen jani. de går ju som de går. näej snart ger jag upp

Portugal 2010


på planet påväg till Algarve, Portugal.

utsikt från en av alla tre balkonger

utsikt från balkong nr 2

poolhäng


en del av den lilla "staden" i Albufeira. eftersom de inte var högsäsong så var de inte så mycket folk.

fanns massa typ berg på stranden

var helt underbart att bada i havet i de stora vågorna! förutom att vattnet var väldigt salt så de var inte så trevligt att få i munnen eller få en kallsup t.ex.




staden kvällstid.. (tyvärr suddigt)

utsikt från glasbroliknandegrejen som man ser på bilden ovan, kan meddela att de var väääääldigt högt upp! usch vad jag saknar de, vill tillbaka..

sista dagen på träningslägret

heeellluuuu, vi vann matchen igår, spelade fem set för skojs skull och så att vi sku få mera träning. vann alla men ändå. :) idag har jag varit på träning igen och ska om ca 2 timmar tillbaka och spela en till träningsmatch mot samma lag fast däremot har dom tagit in förstärkning men vi ska spöa dom hur som hellst. Idag övade vi på att typ slänga sig och språl och sånt, skitskoj enligt mig men har ganska ont nu också men de var de värt. La faktist in bilderna från Portugal igår på datorn, för att lina ville se dom så nu är de gjort! även fast de tog några månader hehe. Men kommer lite bilder därifrån nu snart, nu mat och vila!

träningarrrrr

heeelluuu, hann inte uppdatera igår, hade fullt upp hela dagen. Vaknade av alarmet vid 9 tiden och steg upp och åt frukost, kvart i tio ungefär kom Tara och plockade upp mig, for till vikingahallen och hade träning till 12, for hem och duschade, melissa kom också med min laddare som jag hade glömt när jag sov där. fixade mig och for till stan där jag skulle ha träffat Saga men hon kunde inte så var med Melissa och Anna istället. Vi åt på Nikolaj och sen tog jag 10 över 3 bussen hem igen. bytte om till träningskläder igen och fick återigen skjuts av Tara. Tränade till 6 och for hem, duschade, fixade mig och sen for jag med Alva till Ida där det var andra trevliga flickor också, for och köpte massa skit så vi tjockade oss sen hehe och pratade också, om mera allvarliga saker och även mindre allvarliga grejer. for hem ca 23 och somnade 00.00 hah.. Idag steg jag upp 9 igen och for på träning till 10, börjar kännas som en vana! sen nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli mera så att jag kan åka till vikingahallen (ännu en gång) och spela träningsmatch mot Lidingö, vi ska krossa dom!! :D Ikväll får jag se vad som händer och imorgon är de trääääning igeeeeen.

träningsläger dag 1

helluu, som rubriken säger så började träningslägret idag. De var niice. Hade träning från 2 till ca 20 i 5, gick rätt så bra också. Sen hem och duscha och äta middag snabbt innan jag for till Kantarellen och inventerade. Skulle egentligen ha varit där från 6 till 9 men vi blev klara tidigare så vi fick gå lite över 8, skööönt! Fick skjuts hem av Josefine och nu sitter jag i sängen som vanligt och kollar lite på Victorias secret fashion show. Tidig träning imorgon så ska försöka lägga mig i tid också.

trött chey

brutalt!

haaaaallå, sitter i sängen och håller på och somnar, inte så konstigt kanske med tanke på att jag steg upp klockan halv 9 och for till vikingahallen till halv 10 för att spela åm... Men trevligt var de väll ändå, fast vi förlorade alla matcher. (Y) sen var de möte där också så fick åka därifrån vid 6 tiden först vilket betyder att jag var där i ca 8 - 8 1/2 timmar. Sen ikväll har jag varit med Jonna och Lina en stund och varit ut och gått och kollat på midsummer murders. Nu blir de nog sova, godnatt alla fina.

1 Januari 2011

Ja, då var det 2011 då, känns inte som det. Men i alla fall hade en trevlig kväll/natt igår. åt hos Sara och sen kom de folk och chillade, vid 11 tiden gick vi till bussen som var fullsmockad, heelt sjukt! Stod klämd hela vägen till staden där man sen träffade resten av folket, klockan slog tolv och man gick runt och sa gott nytt år till alla. vid halv 2 tiden åkte jag med Josefin och Linnéa med bussen hem och kolla lite på tv och vid 4 somnade jag. Härlig kväll och ett stort tack till alla som gjorde den så underbar! :) Och grattis till lilla Jonna som fyller 15 idag!

RSS 2.0