Hatar mitt liv!

Vaknade halv 9 imorse och kunde/kan fortfarande INTE somna om, vilket betyder att jag har sovit ungefär 6 timmar. Bra början på dagen ändå! -.-


Chillkväll

Shuu! For till Jonna en sväng igår och sen påväg hem for jag o j via Hanna. Idag har jag varit på stan och köpt lite inför nyår, bland annat en earcuff. Sen har jag fixat klänningen så att jag kan ha den imorgon. Ansiktsmask och fixa naglarna har jag också hunnit med, och varit med Josefin och Jeremiah nu också. Nu ska fortsätta ta de lugnt och se någon film med söt och sedan sova! Imorgon är det nyår, kommer äta middag hos Alva med några tjejer och sedan får vi se vart det bär av! :) GOTT NYTT ÅR!

Kände för lite botox vilket senare ledde till att jag började fjälla... :/


-

Hej å hå, nu drar jag! Får se var kvällen slutar!:)


29:e December 2011

Holaaa! Var med Sara igår och det spårade lite som det brukar haha. Försökte lära oss att shuffla vilket slutade med att jag slog i mitt ben i bokhyllan ett antal gånger så vi testade dansa lite macarena. haha väldigt vackert ändå. :) Sedan for jag till Jeremiah och sov. Vaknade ganska sent idag, åt och busade. Nu har jag precis kommit hem och ska se på någon film eller något och sedan far jag och äter till min låtsaspappas föräldrar. Får se vad som händer sen ikväll :)

Sant

sara är bäst ;))

Värk i hälar och ben och lite fattigare ännu en gång

Sitter alltså på bussen igen. Denna gång mot färjan och lite fattigare. Har stressat runt i Stockholm i ett antal timmar och har inte varit ensam heller. Massor av folk som också har varit ute i hopp om att fynda på mellandagsrean. Har i alla fall köpt en del, dock inte en nyårsklänning och inte lika mycket som jag hade hoppats på för den delen heller men det duger. Nu väntar ca en halvtimme kvar av bussen och sedan båt ca 2,5h. Uääk!


Påväg mot Stockholm

Kom precis av båten och sitter nu på bussen som skall åka nu precis. Är alltså på väg till Stockholm och mellandagsrean, yeehaw! Uppdateringen kommer högst antagligen att suga idag eftersom vi ska shoppa järnet och jag har inte internet i Sverige för den delen heller. Hur som haver, ni klarar er nog fint. ;) nu skall jag lyssna på ljuvlig musik och sova någon timme. Tjofräs!


@ Rosella

Sitter på rosella med josse som dampar haha. Är alltså påväg till Stockholm för att shoppa. Är helt galet trött så kommer typ att dö. Jo att hej. Får se om det kanske finns internet på bussen för detta suger. Byyhyyeysnalepöfkvvshsje


@ Rosella

Sitter på rosella med josse som dampar haha. Är alltså påväg till Stockholm för att shoppa. Är helt galet trött så kommer typ att dö. Jo att hej. Får se om det kanske finns internet på bussen för detta suger. Byyhyyeysnalepöfkvvshsje


Victoria's secret fashion show

Ligger på golvet och kollar på Victoria's secret fashion show med Jonna! Snart kommer väl antagligen knäppisen hit också! :)

Borta bra men hemma bäst?

Hallådäär, är (äntligen?) hemma igen. Har varit runt till alla möjliga ställen känns det som så det ska bli skönt att få sova i egna sängen inatt. Dock kommer jag inte få sova så länge eftersom jag och Jossan far till Stockholm på mellandagsrea imorgon. Ska försöka hitta nyårsklänning och lite annat också för den delen gissar jag. :) Aja, hur som helst, ikväll kommer Jonna hit och chillar och sen sover Jerre här också, men NU ska jag kolla på Skönheten och Odjuret som är på tv! :D
Skönheten här ovan! Eller kanske odjuret?...

Julmiddag med släkten och svullokväll med Pussinen!

Shaa, hade en trevlig eftermiddag med släkten. Åt julmat och delade ut lite julklappar. Fick biobiljetter, naajs :) nu sitter jag hos Hanna puss och äter kakor o popcorn, dricker cocacola och ser på ugly Betty! Skönt!

Muums


25:e December 2011, Juldagen

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter nu bara i soffan och tar det lugnt. Tänkte snart ta och hoppa i duschen och sedan blir det att fixa en massa innan släkten kommer över och äter. :) Kommer bli smockat med tanke på att vi kommer bli 23 personer, haha... Hjälp? :) Dags att börja fixa nu!

Våran gran

Har typ världens största julgran. Är nämligen 3,5m hög. Mami kallar den Disneygranen haha

Julmys med eld i spisen, julgranen som lyser och Kalle ankas jul på tv!


Julafton!

God jul allesammans! Sitter i sund och norpar lite från en godisask och ska kolla på Kalle anka som börjar NU!


Lego house

Kom hem från Jerre för ett tag sen och sitter nu och jobbar på min klänning. Köpte lite glittriga band som jag bestämde mig för att skall sitta på ryggen. Om det blir snyggare eller ej är dock inte klart än. Har även inga julkänslor och fruktansvärt ont i magen. Usch fy blä.

23:e December 2011

Tjuu, har haft en riktigt fin dag idag. Vaknade vid 12 av att Josefin ringde, bestämde att vi skulle dra till stan vid 1 så steg upp, gick i duschen, åt frukost och fixade mig snabbt innan vi for. Har spenderat flera timmar på stan, då jag köpt de sista julklapparna och fikat på bagarstugan, mysigt. Kom hem vid halv 5, bytte om innan Jeremiah kom och plockade upp mig. Vi for till Dino,s där även hans familj befann sig, och åt. Riktigt smarrigt! Nu sitter vi i moppebilen igen, påväg hem till han. Får se vad vi hittar på. :)


Klänningen

Tänkte lägga upp lite halvtaskiga bilder på hur klänningen ser ut. Den är inte riktigt klar ännu men resten fixar jag imorgon eller någon annan dag för nu borsta tänderna och sedan sova!


Funderar även på om man möjligtvis skulle lägga till några band i samma tyg så att det blir två eller ett kors där i ryggen. Kan dock inte bestämma mig så, vad tycker ni?


Dan före dan före dopparedan!

Hallådäääär, uppdateringen idag är verkligen inte "något att hänga i granen" må jag säga! Har i alla fall haft fullt upp idag igen. Vaknade hos mig vid 12 tiden kanske, steg upp och lagade mackor med o'boy. Sedan for vi till stan en sväng, bland annat till Emmaus där jag hittade en glittrig mellanlång kjol. Efter det drog vi iväg till han och städade och kollade på film, Alice in Wonderland. Hade inte sett den förr så. Har för den delen inte sett hela än haha eftersom vi inte hann. For hem, lagade middag och plockade undan från bordet och började småstäda lite och tände massa ljus så att det skulle bli mysigt. Efter det plockade jag fram kjolen och började klippa och sy i den. Ska alltså bli min nyårsklänning, om den blir fin och jag vågar ha den (/inte hittar någon annan hehe) Sedan kom Josse, Ulli och Alva också hit. Vi har bara suttit och pratat och dansat till alla möjliga låtar och haft det trevligt. Snart kommer Jerre hit och sover också. Ska även fixa det sista på klänningen. :) Långt och roddigt inlägg, here you go!

Jullov, finally!

God afton! Har inte hunnit uppdatera något idag, har haft alldeles för fullt upp med annat. :) sov iaf hos söt igår och imorse så vaknade vi lite före 9 av alarmet. Steg upp och drog iväg till stan mami och hennes moster. Fikade på bagarstugan och for sedan hem. Duschade o plockade ihop grejerna, sedan till Malin och Linnea och fick håret lockat och efter det drog jag till Ida. Vid 4 for vi till skolan där det var julbord och sedan klockan 6 var programmet. Riktigt bra faktiskt! :)

Efter programmet for jag och några(massa) andra till Emma före jag, oksman och Anna drog vidare till Nikolaj . Har haft en riktigt rolig dag och kväll och ska nu avrunda den med något av det bästa i världen, sova med J. :) Äntligen jullov!


Gingerbread, piparkakku, pain d'épice, pepparkaka


Ledsen?

Inte riktigt, har bara skurit lök! Haha fattar inte man kan vara så känslig för det??!


Äntligen lov!

Klarade mig igenom skoldagen trots det var fruktansvärt hemskt att gå till klockan 4 sista skoldagen FÖR I ÅR! Kan ni förstå hur skönt det är?!

Är lika glad som LilliH här nedan på bilden! ;)


Sista skoldagen för i år!

Godmorgon allihopa! Idag är det alltså sista riktiga skoldagen för i år. Imorgon återstår bara julfesten och sedan är det lov. Ska bli helt sjukt underbart skönt att äntligen få lov! :) Nu ska jag alldeles just bege mig till skolan. Slutar dock 16.00 men.. Ikväll far jag på strandnäs's julfest och sedan kanske jag sover hos Jeremiah eller Sara eller någonstans. Får se lite. :)

For förresten aldrig till Sara igår, utan stannade hemma och såg på film och så istället. Anyway, nu skola!

Cuuute


Glassss


Never let me go

Har precis sett på never let me go, riktigt bra film men ack så sorglig! Nu ska jag äta glass och se lite på någon film/serie och sedan far jag till Oksman.

JAG HATAR BLOGG.SE's APP!!!


Rubrik

Halloioj, sitter på bussen och är på väg hem. Började klockan 8 imorse och slutade 4. Hade som tur var hål 13.00-14.40 då jag var till stan med Sara. Gick runt i alla butiker och sökte efter julklappar och nyårskläder. Var även och lämnade in mitt skattekort till sportis så att jag skall få min lön. Nu ska jag alltså hem och äta och så och sedan far jag till Sara och färgar hennes hår. Gött!


Going to bed

Skulle ha publicerats igår

Ligger i sängen o ska precis sova trots att det är det sista jag vill göra just nu. Vill inte sova, eftersom nästa gång jag vaknar upp igen så är det måndag, vilket betyder skola. Orkar verkligen inte med skolan nu! Även fast det bara är två dagar innan vi får liv så är det för mycket! Efter skolan far jag i alla fall till stan med Sara och köper julklappar. Har inte köpt en enda än och det är julafton om sisådär en vecka, det är toppen! Som tur är så ska jag ändå bara köpa tre stycken. Sen far jag till Sara och färgar hennes hår. Yihaa!


Video Games - Lana Del Rey

It's you, it's you, it's all for you, everything I do.

Chillsöndag

Idag har varit en riktigt chilldag. For hem från Jeremiah vid halv 4 kanske och gick i duschen och tvättade håret och rakade benen, som är helt sjukt lena och sköna nu haha! Skönt. :) Sen lagade jag och sötnosen middag, spagetti med köttfärssås. Sen har vi bara legat och kollat på tv, lite film och pratat. :) Nu ska jag skita ännu mera i läxorna, se klart på filmen, kanske en till och sedan sova. Bara två skoldagar till, skulle gärna slippa dom också. :)

Risigast i landet

Hahahahallå, ligger i sängen hos Jeremiah och chillar. Har precis kollat på monte carlo eftersom vi somnade igår. Idag blir det väl att bara ta det lugnt och så. Ska alldeles just hem och duscha, OCH TVÄTTA HÅRET!!! Usch vad äcklig jag känner mig. Ifall ni ville veta.. Aja, har inget vettigt att skriva. Hejs :)

Du gör mig lycklig!


Monte Carlo

Godkväll! Sitter i sängen och väntar på att min pojkvän skall komma hit. Far dit och sover inatt igen. :) For till Sara och åt middag idag och sedan tillbaka till baltic och kollade på finalerna och efter det for jag hem med några tjejer. De sista drog precis så. Nu medan jag väntar tänker jag sätta igång en film, Monte Carlo. Hoppas hoppas att den är bra! :)

Fortsättning

Hehe var alltså inte meningen att publicera.. Men här kommer fortsättningen i alla fall.
Satt alltså i baltichallen med Okstand och kollade på futsal och vräkte i oss godis, sen kom en massa andra folk och satte sig med oss. For till Hanna vid 10-tiden kanske och sedan vid 12 for jag och Jeremiah hem till honom och sov. Vaknade vid 8 men orkade inte komma med till baltic då så sov vidare. Väcktes igen vid 10, steg upp, klädde på mig, sminka mig i bilen (något av de värsta som finns haha!) och foten och kollade futsal. Nu ligger jag i jerres säng och väntar på att han ska duscha klart och sedan far vi till stan en sväng och försöker hitta julklappar och sedan tillbaka till baltic. Kvällen kommer förmodligen spenderas med några tjejer någonstans. Får se lite! Men uppdaterar senare, hejsvejs!

Lite bilder från olika tillfällen igår! Haha Sara är så sööt!:)


Jomalabonden

Aloha! Förlåt för kass uppdatering men har haft ett ganska fullspäckat schema så att säga. :) igår efter skolan för jag och Jeremiah till stan och åt middag på havtorn. Efter det drog vi direkt vidare till baltic för att kolla/spela futsal. Jag och Sara satte oss med en 900g påse med godis och kollade på när de spelade.


Brunch à la Tazmin!

Sitter och ska precis hugga in på delicious brunch som består av rågbröd med ost, havregrynsgröt med hallon och blåbär och ett glas apelsinjuice, MUMS!


16e December 2011

Godmorgon godmorgon! Sitter i sängen och har precis vaknat. Sjuuuukt skönt att få sova ut riktigt ordentligt! :) Ska nu börja ta och laga lite frukost/lunch, eftersom jag missar skollunchen, och sedan välja kläder och fixa mig och så. Ska även se hur håret ser ut. Precis innan jag somnade så bestämde jag att jag ville ha vågigt/lockigt hår idag så började fläta fiskbensflätor i mörkret haha. Aja, får väl se hur stor katastrof det blev men nu ska jag ha mat!

11.25

Ska alldeles just krypa ner under täcket men måste bara kyla ner sängen lite först så att jag ska kunna sova. Kan inte sova om inte min säng är kall när jag ska lägga mig haha! Aja, nu borsta tänderna och sedan sova! Börjar förövrigt halv 12 imorgon eftersom jag inte får vara med på gymnastiken hihi! :D
hahaha, "est alla ålänningar!"

Filmdag

Hoola, sitter i sängen och kollar för tillfället på tredje eller fjärde (har tappat räkningen) filmen för idag. Har sett på You Again, From Prada to Nada, Something Borrowed och nu Going the Distance, med andra ord fya. Sorgligt liv man har när man är sjuk! Jaja, imorgon blir det skola igen och sedan får jag se vad som händer på kvällen.

Frukost/lunch/mellanmål

Har precis lagat lite mackor till frukost/lunch/mellanmål som jag tänker äta medan jag kollar på någon film. Efter det blir det att städa upp i rummet lite och sedan laga middag och läxor!

Bara jag som är dålig på att orka laga något att äta när man är hemma?


Fortfarande sjuk

Ligger hemma i sängen och kollar på The Vampire Diaries. Morgonen började med att jag försov mig, vaknade klockan 8 då jag borde ha varit i skolan, kände på pannan som kändes lite varm, bestämde mig att stanna hemma och försöka bli frisk istället för att åka till skolan ha två timmar och hål... Mera uppdatering kommer under dagen!
Bild från Lucia i tisdags!


Rocky roads & 90210

Gooodnatt! Kvällen spenderades hos Hanna med henne och Jeremiah och rocky roads bakning och 90210 tittande. Blev att kolla lite smått på första säsongen igen bara för skojs skull men gick inte så bra när man har en så kittlig pojkvän. Oj oj, haha gaaalna människor alltså! :) Nej men nu ska jag lägga mig och sova. Får göra matten på bussen imorgon eller något heh.. NATTI :)

14:e December 2011

Hej där, kom hem för en stund sen och sitter för tillfället i sängen och ska göra mina läxor så att jag kan "njuta" av resten av dagen sedan. Började 8 och slutade 20 över 2. Kände för att bryta ihop påväg till skolan imorse och ungefär hela dagen idag, även fast jag inte hade så jobbig dag men bara för att jag är så jäkla trött nu och vill ha jullov! Fick en liten tröst på svenskan av Linnea som berättade att vi inte går i skola på torsdag nästa vecka och då slog det mig att det är MINDRE än en vecka till jullov! Så ska försöka hålla ut nu de här sista dagarna. :) Efter skolan for jag via stan en sväng och köpte plast till min iPhone innan jag for hem och började pilla med det. Tog sin lilla stund och sen efter det bosatte jag mig här i sängen. Nu ska jag ta tag i läxorna eftersom jag fortfarande inte får träna och efter det kanske det blir något avsnitt av någon serie. Sen ikväll kommer J hit och vi kanske lagar glöggfudge eller något annat julgodis! :)

Hemma hos familjen puss!

Sitter hemma hos Hanna och kollar på top model och spelar Word feud. Var till stan en stund och kollade på luciatåget också. Fint var det men även iskallt! For hit direkt efter och har bara chillat.

Hej hopp, går inte att ladda upp bild!!!


Hemma hos familjen puss!

Sitter hemma hos Hanna och kollar på top model och spelar Word feud. Var till stan en stund och kollade på luciatåget också. Fint var det men även iskallt! For hit direkt efter och har bara chillat.

Hej hopp, går inte att ladda upp bild!!!


Lycklig!

Har fått tillbaka min iPhone, GUD VAD SKÖNT ATT SLIPPA DEN DÄR GAMLA, SKRUTTIGA SKITMOBILEN!!!!
Har alltså "bytt ner" mig igen från min älskade (läs. hatade) "iPhone 7" till en iPhone 4 igen. Ni förstår inga hur underbart det är att ha tillbaka den, eller tillbaka och tillbaka, har fått en sprillans ny helt gratis. SKÖNT

GLAD över att vara tillbaka i iPhone gänget igen! ;)

13:e December 2011, Lucia

Halloj! For till skolan till 8 för att kolla på lucia fast jag egentligen skulle ha börjat 9.35. Fint var det nog. :) Har gått med mina Jeffrey Campbell klackar hela dagen också, alltså ca 9 timmar, kan säga att mina fötter är ganska döda nu. Har ju inte precis gått in dom än så. Ikväll blir det ingen träning eftersom jag fortfarande är förkyld. Istället tror jag att jag far till stan och kollar på Lucia. Ha de gött!

Sista inlägget för idag

Detta blir sista inlägget för idag för nu tänker jag gå och lägga mig och sova. Börjar egentligen halv 10 imorgon men är Lucia imorgon bitti som jag inte vill missa så far till skolan till 8. You might wanna call me crazy,.. MEN är ju så himla mysigt med Lucia! :) Nu borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket! Sleep tight!
Bild tagen från google

Morgondagens outfit?

fixade ett litet collage över de jag tänkte ha på mig imorgon. Får se om jag vågar gå i mina kilklackar och det röda läppstiftet sen bara, fegis som man är! Hehe.
Svarta jeans med hög midja - Bikbok
Svart linne - Gina Tricot
T-shirt med tryck - Monki
Pixie black leather - Jeffrey Campbell/Zic zac

Till det blir det då röda läppar (om jag vågar haha!) och röda naglar med nagellacket London från Mavala, foundation, puder och mascara.

The Vampire Diaries

Började kolla på true blood, såg ett avsnitt och gav upp. Det var inte alls som jag trodde så satte igång ett avsnitt av The Vampire Diaries istället, mycket bättre! :) Sitter och kollar än och tänkte laga mackor med o'boy och kolla något avsnitt till innan jag går och lägger mig. Glömde nämna tidigare att jag köpte en ny t-shirt i Sverige igår. Nej nu ska jag försöka välja lite kläder som jag ska ha på mig imorgon, kanske slänger upp bild om jag orkar!
"The impossible just takes a little longer" från Monki

Ai se eu te pego

Ligger i sängen och ska alldeles just lägga igång ett avsnitt av true blood, inte vilket avsnitt som helst heller, utan för min del det första någonsin! Har hört att de ska vara bra så tänkte börja se på de nu när jag har kommit så långt på pretty little liars att det inte finns flera avsnitt. Verkar ju också gå lite segt för dom att få ut flera avsnitt så. Tror jag tänker börja kolla på Vampire Diaries. Men nu kom J så ska vara lite social, eller försöka iallafall med tanke på att jag inte har så mycket till röst för tillfället :)
J's nya favoritlåt! ;) haha

Förkylning, volleyboll and a hell lot of fun!

Rubriken står för min dag igår! Var verkligen inte i skick för att fara på bortamatch igår men är man lika envis som jag så åker man ändå. Kanske inte det smartaste när det resulterar i att man stannar hemma från skolan idag men, skönt att vila måste jag ju säga, och hade riktigt roligt igår så, why not? ;) Vi spelade bra men tyvärr räckte det inte till. I bilen påväg hem blev det många bilder på sovande personer och såklart mycket skratt. Kom hem vid halv tolv och dog lite smått. Med andra ord en mycket lyckad resa. Idag ska jag ta tag i mina läxor och det som jag missar i skolan idag och sen bara sitta och kolla på film, gå ut med hunden och äta mat! Skulle kunna skippa pluggdelen och min dag skulle vara perfekt! Jaja, tror Jeremiah kommer hit en stund också och hälsar på sen. Skriver senare! LaaaaterzZzZzZz

Jeffrey Campbell ♥

Märkte när jag skulle gå till hallen och hämta min mobil att det låg en kasse från ziczac vid bokhyllan, och vad låg inte i den förutom ett par Jeffrey Campbell pixie black leather skor??! Är helt förälskad i dom alltså! Tack mamma! ♥
bild lånad från google! Kommer förresten att få en ny iPhone snart också eftersom min var knasig och inte ville ladda och det gick på garantin. ÖVERLYCKLIG! :D

Kioskmongon

Sådärja, nu är man hemma igen och har ätit. For alltså till VH för att stå i JIK-kiosken och sälja lite kaffe och kaka under någon innebandyturnering (?). Gick nog ganska fort ändå tack vara Sara och Pernilla som också var där. :) Och nu slipper man inventera också, sköönt! Ikväll far jag till Frida och Fanny och chillar och imorgon bortamatch mot Eskilstuna. Är inte helt frisk men kommer med ändå. :)
Två söta kioskmongon. :) Pernillas bild

STRESS

Är lite stressad, ska vara i vikinga hallen om 10 minuter och jobba! HJÄLP! = uppdaterar senare!

Stormen Anna

HOLA AMIGOS! Sitter i min säng och hostar och nyser stup i kvarten medan pojkvännen står i köket och lagar mackor åt sig själv. Har haft en riktigt trevlig kväll med han ikväll. Har kollat film och ätit chips och godis. Dock kände jag inte så mycket smak pga min täppta näsa. :( Var även till båtnabben en sväng för att kolla hur högt vattnet var. Helt SJUKT vad högt det var alltså! Gick ända upp till bryggan. :s Jessus, stormen Anna kommer nog ta med taket inatt tror jag, läskigt! Men nej nu skall jag krypa ner under täcket och sova. :) nattinatti
leave britney alone typ?

What a girl wants

Hej hopp. Skolan var helt okej idag. Bowlade på gymnastiken vilket betydde att jag kunde vara med även fast jag är sjuk. Gick nog ganska bra också. Slutade 4 och for hem med J, nu har jag precis ätit och ska alldeles just ta och kolla på what a girl wants och sen ikväll kommer J hit igen. Stannar hemma ikväll och myser och tar det lugnt. Måste ta och bli frisk tills på söndag!

icecold

Hallådäär, sitter hemma (och fryser ihjäl) och ska alldeles just fara tillbaka till skolan för att hämta upp pojkvännen och sen tror jag att jag blir kvar och pluggar in i det sista, med andra ord till 16.10 då jag ska skriva provet. Lite bittert, skulle ha slutat 10.55 annars.. Eller gjorde de men måste ju fara och skriva de så.. Hade alltså bara två timmar idag vilket var UNDERBART. Håller på och blir sjuk så skulle verkligen inte ha orkat med flera så. Får se om jag ids fara på fysen ikväll. Borde försöka bli frisk istället så jag är frisk på söndag när vi har match. Men nu plugga och sen tillbaka till skolan. HEJS

pLuGgPlUgGpLuGg

Hoppla hej! Idag har jag varit i skolan, som vanligt.. Hade ingen franska pga (tack vare!!) att läraren var sjuk så hade håltimme istället. Passade på att dra ner till stan med Ulrike och kolla på ett par skor som förhoppningsvis kommer att bli mina imorgon kanske. :D Slutade 20 över 2, for hem till Jeremiah en stund och sen på träning. Fick min träningsdräkt idag också, niiice. Klockan 6, efter träningen for jag hem och gick i duschen och åt, nu sitter jag i min säng. Ska alldeles just ta och plocka upp lite i rummet och sedan sätta igång med pluggandet. Har en massa känns det som och sedan har jag geografiomskrivning imorgon. Bara för att liksom! Inte så trevligt kan jag säga! Dags att sätta igång bara.. Hejssvejs
nya överdragströjan/jackan... hata cam!

"Dålig dag"

Är trött, lite smådöd, lipis över inget och vill inte åka till skolan imorgon. Börjar 8 och slutar 20 över 2 om vi inte har info, då slutar jag 4. Kan det bli bättre? Ja, SJUKT mycket! Har i alla fall träning men efter det måste jag plugga på geografi igen. Satans jävla omskrivning! Nej nu ska jag sluta ta ut det över bloggen och sova istället.
SKJUT MIG

Vinterns första snö!

Hallå där, hade en riktigt fin kväll hos Linnea igår! For efter skolan och åt pizza med klassen och sedan till Linnea då där vi var hela kvällen och satt och pratade, åt pepparkakor och drack glögg och julmust. Vid 12-tiden när de flesta hade dragit så satt jag, Alva, Isac, Vincent, Linnea, Frida, Alina och Fanny kvar och pratade och så och sen lekte lite "jag har aldrig" haha, riktigt kul! :) Sen vid 1 kom Jeremiah dit en stund och sedan for vi hem till han och sov. Somna lite över 2 och vaknade vid 1 idag. Idag måste jag plugga och sen kanske jag och J lagar lite julgodis också, snöade igårkväll så har fått ännu mera julkänslor nu. Ska alldeles just lägga på lite julmusik också. :)

Håltimme, (igen, typ?)

Heallådääer, sitter i skolan med Melissa och har håltimme. Har haft två riktiga timmar idag och sedan utgivningstimme och sen 20 före 3 har jag engelska och slutar efter det! Ganska skön skoldag ändå. Efter skolan far jag till stan och äter med några från klassen och sen far vi till Linnea och har glöggmys med parkourkänsla. (internt skämt) Sen imorgon är vi lediga, UNDERBART! Skulle egentligen måsta fara till Stockholm eller något och köpa lite julklappar men får se hur det blir med det. Nu ska vi traska ner till stan och sätta oss på ett café eller något och vänta på att timmen ska börja. Hejs! :)

haha, råkade somna med knocka....

Vad är det för värld som vi lever i?!

Ta er tid och kolla videon, helt sjukt vad grym världen är! Hur kan man göra så mot någon? Det är inte mänskligt att plåga någon. Ingen ska måsta må dåligt och ingen har rätt att utsätta någon för våld, fysisk som psykisk. Usch alltså, finner inga ord....

Bedtime

Ligger i sängen och kollar på pretty little liars och skall alldeles just ta och sova. Har inte lov imorgon, ÄVEN FAST DET ÄR KLÄMDAG och det SUGER! Börjar klockan åtta, kommer jag att vara död eller död? :) Dansuppvisningen var bra, många duktiga som dansade. Hann inte äta middag före jag for iväg och kom hem nid halv 11 så har inte hunnit nu heller, får bli en riktig brakfrukost imorgon! Usch och fy på mig.

Hiding my heart

Hej där! For på volley med Jeremiah och sen lite före 4 for jag till bollhalla för att ha kidsvolley, en kom... Kan ju vara så att dom glömt att vi skulle ha idag eftersom vi ändrade men ändå.. lite surt! Sitter i alla fall och lyssnar lite på Adele för tillfället och ska alldeles just sätta igång ett avsnitt Pretty Little Liars, sen blir det middag och ikväll åka och kolla på när de dansar!

Spartacus

Hejsan hoppsan. Ligger i J's säng o chillar medan han kollar på Spartacus. De kan ju va nice med om man sku fatta något dvs. Idag blir det att kolla match, plugga och sen dansuppvisning! Hade det riktigt trevligt hos Ida igår också, men skriver senare, är lite svårt att skriva med bara en hand så..

-> Ida!

Nu ska jag kasta i mig lite mat snabbt innan Sara kommer och plockar upp mig. Far som sagt till Ida ikväll och har det trevligt! Mjukisarna är på!
cambild!

A good feeling

Kollade lite på 90210 och läste bloggar och humöret vände. Har precis skurit till klyftpotatis som är i ugnen. Väntar med andra ord på att maten ska bli klar. Ikväll far jag till Ida med Sara, Pernilla och säkert någon till och myser och pratar, med andra ord tjejkväll = kvällen är räddad! :) Nu ska jag kolla på pretty little liars, tror de är sista avsnittet på säsongen, tusan!

3:e December 2011

Tjuu, skolan var chill igår, slutade klockan 4 då jag och J for hem och åt middag och sedan klockan 6 for jag på träning till 8. Efter det plockade J upp mig och vi for till lägenheten i stan och jag duschade och sedan satte vi oss i vardagsrummet och kollade på Idol. For hem till mitt riktiga hem vid halv 12 och fortsatte kolla på tv. Somnade vi 2 kanske. Idag har vi inte gjort något, vädret suger och mitt humör är ungefär lika grått som himlen. Får se lite vad som händer ikväll.

2:a December 2011

Godmorgon! Ska alldeles just åka till skolan och ha gymnastik, boxercise tror jag att vi har idag. Sen efter det har jag typ svenska, bildkonst och biologi. Slutar med andra ord 4 men inte så jobbiga ämnen så de är chill! Efter skolan får jag se vad jag gör och sedan klockan 6 har jag träning och efter det är ännu oklart. Får i alla fall inte vara hemma eftersom brodern skall ha födelsedagsmiddag. -.-

Ändrade planer

Eftersom tv3.play inte ville samarbeta med mig, jag råkade stänga ner rutan med pretty little liars och är för lat för att söka upp var jag var och märkte att A Cinderella Story började på trean så tänker jag nu stänga av datorn, tända några ljus, laga kvällsmacka och kolla på den (för 100000 gången). Mysigt slut på denna torsdag! :)
Skadar ju inte precis att snyggingen Chad Michael Murray är med heller! M.U.M.S
(Bilder tagna från google)

fläskläpp, serier och storm!

Hej hopp, sitter i sängen med min fläskläpp som jag lyckades skaffa mig på fysen. Hur lyckades jag skaffa en fläskläpp på fysen(???!) undrar ni då. Jo, klumpig som jag är så kan jag tydligen inte fånga en medicinboll, så först fick jag den på kindbenet och en liten stund senare så fick jag den mitt på överläppen. Ganska smidigt ändå måste jag ju få säga! :) Hur som helst så syns det inte så mycket ändå så de gör inte så mycket och för övrigt så gick fysen ganska bra ändå. Nu tänker jag krypa ner under täcket i min nybäddade säng och se på pretty little liars, Elsas värld, 90210 och modern family innan jag somnar till ljudet av plåttaket som smäller pga vinden/STORMEN (typ). Blåser riktigt ordentligt just nu! Börjar halv tio med gymnastik imorgon så är nog riktigt skönt det!

1 December 2011

Heeejdär! Skolan gick nog bra idag, började 8, hade två timmar, hål och sedan franska. for till stan en sväng efter skolan och sedan hem med J. Har bara chillat och kollat på modern family hela dagen. Åt precis middag och om ca en timme så blir det fys! Är så sjukt trött så att jag skulle kunna dö..

Är ju första december idag, vilket betyder att det bara är 23 dagar kvar till julafton! Skulle ju inte sitta helt fel med lite snö..
Bilder från we♥it!

RSS 2.0