leka med cam = bildbomb! :)

Lekte lite med håret och cammen ;)
nu får det räcka! :) skratta på! :D

pudelfrilla?! o;

Hej igen, nu har jag fixat mig och så, sitter och kollar lite halft på tv samtidigt som jag är på datorn,
såhär ser man ut idag:
känner mig lite som en pudel med mitt hår!

Halloween

God morgon! vaknade för ca en timme sen, och nu är jag här framför datorn, idag är det ju alla helgona och halloween på samma dag, men japp, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska i alla fall fixa mig, klä på mig och äta någonting. Sen får man väl se om man kan hitta på något med någon rolig liten filur! :) Men hoppas att ni har en ruskig Halloween allihopa med någon/några som ni tycker om! =)

grymt bra låt!

hehehehej, snart en vecka sen sen sist? ;s
aja ni överlevde :) nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska snart sova, om jag nu lyckas eftersom jag somna i soffan tidigare idag för att jag var helt slut.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, skönt att äntligen få sova ut imorgon! Jao, nu får ni en låt för att jag är så snäll, det är den jag sitter och drogar typ 24/7 hehe, men i alla fall, sov gott!
skriver någon gång senare!

-> duschen!

Hej igen! sitter fortfarande i sovkläderna och har gjort det hela dagen. Nu har jag gjort biologin, hoppas det blir bra nu då, blev lite kort,, ;s men det får duga! Det är svårt det där! Men i alla fall, har suttit här framför datorn hela dagen och degat, imorgon kommer jag antaglgen inte hinna skriva för först blir det skola 8-15 sen volley 15.30-17.00 sen hem, äta, byta om och sen på fotboll, sen hem och duscha, göra läxor och sova! (: Så men jao, nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra resten av läxorna, får se vad klockan är sen eftersom det är ganska mycket läxor, blir väl att se på tv en stund före jag lägger mig. Men nu i duschen! Känner mig fruktasvärt äcklig om jag ska vara ärlig! Sköt om er, vet ej när nästa inlägg kommer, men de lär ni väl märka! =)

Lite om igår,

Hallå! Jag skrev ju då inte mera igår. Men nu är jag här igen. Ska just börja på biologipresentationen som jag har imorgon och sen blir det väl att ta itu med resten av läxorna också när man nu ändå håller på.

Det var roligt igår, först åt vi middag med några vänner till min låtsas pappa, sen for jag på unga band där jag hittade några människor som sedan for ut på stan så jag stannade med Ulrike. Vi hade väl trevligt. Hmm, finns inte så mycket att skriva om det. Halle Berry High vann första priset, typ Pålly Äster andra och något band tredje hehe. Sen så vann ett band även publikens röst typ och det var då The muffles. Men alla var väldigt duktiga, endel var ju dock bättre än andra men haha jo det var roligt. Men nu måste jag ta itu med läxorna. Återkommer senare idag, lovar (; Sköt om er!

voivoi

Hallå! FLERA DAGAR SEN JAG SKREV SENAST!!! KATASTROF!!! nej men jag har inte varit på datan på flera dagar. Kan ju bero på för att jag suttit och kollat på desperate housewives säsong 5, och jag har kollat klart! Men jao igår var trevligt trevligt, och idag blir det unga band med lots of pepole hoppas jag i alla fall. Sitter och kollar på brooke hogans knows best nu i alla fal och har gjort det ett bra tag. roligt. Men nu ska jag fortsätta med det. Kommer även nån lite bild för att jag är så givmild nu hehe. (;
lekte lite med webben just, väldigt vackert yes i know, ska ta oc fixa mig lite ordentligare just.
men nej hejdå! :) återkommer senare, promise!
Sköt om er!

ännu ett långt inlägg, pga inget igår.

Hejsan, nu har jag vaknat OCH stigit upp. Först vaknade jag vid 5 tiden någonting för att jag drömde en mardröm, sen ringde kajsa kvart före 11 och frågade om jag inte skulle till kyrkan. Och nu vaknade jag av att mamma ska städa. Men det börjar väll ändå bli lite dags att stiga upp nu. Så nu är jag uppe! Igår blev det ingen uppdatering pga att jag absolut inte hade tid att upptadera. Jag sov ju hos Lina och vi satt uppe till 4 och höll på och flummade. Sen sov vi till halv ett ungefär, åt frukost/lunch och for till stan en sväng. Sen for lina med sin syster någonstans medans jag GICK till alva eftersom bussen hade slutat gå för att det var lördag.. Vi messade adelina och sen spelade vi några spel, bland annat sista ordet där man kan säga att vi skrattade rätt så mycket. höhö. Roligt i alla fall, fast själv så vann man ju aldrig,, (A) men sen for adelina hem, jag åt hos alva, typ antricot med potatiskroketter med någon sås och sallad, det var jätte gott! ;b Sen spelade vi eye toy, haha vi filmade även när man höll på och hade för sig sina saker xD vilket ser väldans roligt ut måste jag påpeka!

Vi kollade även på tv en stund sen och for ut och gick till stan och uncan, men ingen var där. Så vi gick hem igen och bara gick och pratade om allt möjligt. Det var riktigt skönt att bara gå ute i stjärnklart mörker, lite kyligt men ändå jätte friskt i luften och bara prata. Haha, jag kom även fram till att man borde inte vara ensam när det är höst/vinter för det är nog de mest deprimerande årstiderna som finns, och då är det flest människor som begår självmord! (A)Men vi gick hem, och så ringde mamma och nojsade att jag inte varit hemma på hela dagen nästan och hade ingen cykel och bussen slutat gå osv så att jag gick hem. Träffade även på Hanna, Stefanie, Melissa och Snecki som var ute. Vi pratade en stund och sen följde Hanna och Steffi mig hem en bit. Var hemma ungefär vid tio och satt och kollade på catwomen. Men idag så får jag se vad jag hittar på, men det blir nog att måsta gå en sväng till lina fort såvida hon inte är så snäll och kommer hit med min desperate housewives säsong 5 skiva ett hehe så att jag kan kolla på det idag. Missade ju även kyrkan, men det var skönt att får sova! Nu ska jag skriva klart! Istället för många inlägg så blir det långa. (: Hoppas ni klarar er ändå. Sköt om er!

ett låååångt inlägg?

Hallå alla småtting läsare ;)
Nu sitter jag hos Lina och gör inte så mycket. Vi har varit ute en stund ikväll. Eller vi var till minimarket och köpte en varsin läsk som vi drack ungefär halva av bara haha, sen köpte man ju även en liten glass, (; men jao, sen for vi till Uncan där Alva, Daniel, Julian (om man nu stavar hans namn så ;p) och några andra människor. Dock var det inte några många där ikväll. Men vi spelade pingis haha och lina förstörde en boll.. Men som tur var så fanns det ju flera. Sen så gick vi ut en stund och alva skulle testa Julians moppe men då kom polisen så det blev det ingenting av. Men hon hann i alla fall inte börja köra innan dom kom som kanske var ganska tur.

Sen for jag och Lina hem till mig, hämtade desperate housewives säsong 5!! Åååh me liiiike. (A) Som vi då ska se på nu ikväll tror jag i alla fall om nu lina skulle orka pallra sig in till hennes systers rum och ta med sig tv:n och dvd:n så att man kan kolla på de också eftersom hennes data tydligen är lite trög när man ska kolla på filmer och annars också. Och sen så har den tydligen något fel med ljudet även så att man bara kan ha hörlurar om man ska höra någonting.

Men ja, det blev ingen vidare uppdatering idag heller. Men så går det när man inte har tid. Var även till stan en sväng med lina idag på dagen och åt lite lunch med henne bland annat. Det var då som jag tvingade med mig henne till metro records för att se om säsong 5 kommit ut vilket den då hade. Och sen hann man även till Alva en sväng och spela sista ordet och med andra ord med henne, lina och adelina. Trevligt, trevligt.

Men nu skall jag nog börja skriva klart här eftersom Lina börjar bli otålig och ska ha datorn höhö. Men återkommer KANSKE senare mohahha. ;) NU ska jag se på mitt älskade desperate housewives. (;

OCH EN SAK TILL, som ni nu kanske märkt så ska jag då sova här hos denna lille plutt lina. Eller sova och sova. Nu har jag bestämt att vi ska vara uppe hela natten och lina får bara ta och acceptera det helt enkelt. Mihi. Men aa, det var väll det mesta.

Puss! :)

latdag

Hallå allihopa! Dålig uppdatering idag igen. Men det blir bara så endel dagar. Men nu har jag ju höstlov så då borde jag ju kunna blogga ganska ofta, men de går inte när mamma har med sig datan på jobbet. ;b Men i alla fall så kommer detta inte bli ett långt inlägg för att jag typ skadade fingret på volleybollen idag när jag fick en boll på mitt långfinger så att det är svullet och vill inte böjas helt. :(

Abuhu, jag vet. Men jao, idag har jag inte gjort så mycket, sov till halv 11, kollade på The proposal, gick ut med hunden, och fixade upp mig lite allmänt. Sen for jag på träning som var skoj haha, och kajsa ska alltid lyckas med någonting. Som att få bollen i fejset? haha jajja. Och sen var vi bara 3 stycken på träningen eftersom typ alla är bortresta. Men i varje fall, kan inte skriva om det nu så det kommer nog inte bli av av det senare heller om jag känner mig själv. (;
Men nu ska jag ta och laga någon smörgås eller något sånt för jag är hungrig!
Ha det bra!

datalös

Hejsan! Uppdateringen har varit kass. Men det kan ju faktist bero på att jag inte varit inne på datan de två senaste dagarna. ;) Men nu är jag tillbaka, hoppas att ni inte har saknat mig alldeles för mycket. Men nu har jag i alla fall fått höstlov! ÄNTLIGEN säger jag bara. Men det suger också. För alla typ har åkt iväg någonstans till t.ex London dit gärna jag också skulle åka. Men icke sa nicke. Sen ska väll ca resten av befolkningen och shoppa imorgon. Hmm, vad ska man göra då? Själv skulle jag hellst packa väskorna, hoppa på nästa båt till Finland, åka buss till Kimito och hälsa på min otroligt mycket saknade ANTONIA. Men men.
'
Nu skall jag se lite på NCIS, messa med Antonia och smida våra planer hihi. ;p Det blir en lugn kväll ikväll ser det ut som. Ha det bra!

Biologiplugg

Hej! Sitter här bänkad framför datorn och jobbar med mitt biologiprojekt. Bara ca en och en halv sida kvar nu! Men som tur är så har man ju musik och lite godis så att man överlever. Sen finns det tydligen glass i frysen men jag ska inte stiga upp härifrån förrän jag är klar! Så nej nej. Men nu ska jag fortsätta jobba. Jobbar ju bättre till musik så här kommer låten jag har lyssnat på i princip hela tiden.
Underbar! Ellerhur? ;)

Drar ut!

Nu åker jag med Adelina på åu match. :) hörs senare.

dendrofobi!

tazminbland säger: (16.17.06)
har du dendrofobi eller?
melanie  (#) säger: (16.17.21)
förhoppningsvis inte ;S vad är de ?:-O:D
tazminbland säger: (16.17.43)
haha att du är rädd för träd xD
melanie  (#) säger: (16.18.31)
men sluta mobba då.. jag har alltid varit rädda för dem :( speciellt nu på hösten när dom är extra onda och skickar ner små djävular iform av löv till människorna nere på marken :/
tazminbland säger: (16.18.55)
haha D:
melanie  (#) säger: (16.19.03)
:D
tazminbland säger: (16.17.06)
har du dendrofobi eller?
melanie  (#) säger: (16.17.21)
förhoppningsvis inte ;S vad är de ?:-O:D
tazminbland säger: (16.17.43)
haha att du är rädd för träd xD
melanie  (#) säger: (16.18.31)
men sluta mobba då.. jag har alltid varit rädda för dem :( speciellt nu på hösten när dom är extra onda och skickar ner små djävular iform av löv till människorna nere på marken :/
tazminbland säger: (16.18.55)
haha D:
melanie  (#) säger: (16.19.03)
:D
'
haha bara för att jag tycker att melanie är rolig :)

Antonia är min! (:

Föralltid min lilla skitunge! §
lite får man ju bjuda på sig själv ;)
orkar inte vända xD
sötnosar
höhö, jo att alla är vi lite normala ibland ;)
okej, du kanske har fattat det nu att jag älskar dig så in i h*lvetet och saknar dig! KOM HEM!
Älskade lilla antonia. (:

-

Hejsan! Nu är jag hemma från kyrkan, haha, det var lite roligt ändå. Men det berodde bara på sällskapet. Hann tyvärr inte blogga före jag för på grund av att jag stod i duschen i ca en halvtimme. Hehe, men nu är jag här! Idag blir det att plugga, plugga, plugga! Åker kanske till sund en sväng. Fråga inte varför för jag har ingen aning. Men får se lite. Nu blir det i varje fall att äta frukost/lunch för det ända jag har ätit idag är en bulle och ett glas saft från kyrkkaffet. Men återkommer senare! Hade!

00.30

Hej igen, klockan är nu 00.30 och jag ska alldeles just göra mig i ordning för sängen eftersom jag ska upp tidigt för att hinna duscha, hitta kläder, klä på mig, sminka mig, äta och sådant innan man måste vara i kyrkan som jag gärna skulle hoppa över. Men gör jag det nu slipper jag det sen! (;

Sen efter kyrkan så blir det att åka hem, äta lunch, kanske baka något, göra läxor och sitta bänkad här framför datorn med det förbannade biologiprojektet som ska vara klart på måndag. Men i alla fall, sen mot kvällen blir det väll att hyra någon film som man kan koppla av till när jag varit så duktig och gjort mina läxor. (A) Och kanske något bakverk om jag är så aktiv!
'
Men nog pratat om det, kommer slänga in några inlägg i morgon så bara att se framåt! Blir nog dock inte lika många som idag men ska försöka med minst 2-3 stycken! Och önska mig lycka till med projektet nu!
Men nej, nu ska jag tvätta ansiktet och klä om för sängen! Sov sött! Godnatt! :)

-

Hej, nu är jag hemma. Åkte hem rätt tidigt ikväll, vet inte varför för nu är jag ändå bara sur. Alltid lika trevligt. Varje fall, for och åt pizza och sen till stan där de inte var någon, sen till uncan dit det kom en massa people. Trevligt tills man for. Nu sitter jag här och ska göra något, vet inte vad, blir väll att sitta och sura och göra ett s*tans j*vla sk*t bilogiprojekt som kan gå och ta sig någonstans.
Hejdå

hemma igen

Hej ännu en gång!
Nu är jag hemma igen, var till stan med mammsen och fixade lite grejer. Nu ser jag på någon film på trean och bara tar det lungt. Sen klockan 5 blir det att äta pizza med laget då. Ska höra med Lina om hon har lust att cykla dit. Hehe, vet inte vad jag ska skriva men aja, det får räcka för nu ;) återkommer när jag kommer på något vettigt att skriva här. Ha det bra!

drar till staden

Hej igen, nu har jag fixat mig snabbt, ser ut som ett as pga att man sovit för lite. Men nu ska jag till stan lite så höres senare!
puss

onödigt inlägg?

Hallå!
Nu är det lördag då, vaknade vid halv 10 men dock inte av egen vilja, skulle gärna sova längre! Men i alla fall, det är som det är. Idag blir det pizza med laget, sen far jag med Melanie ut på stan och kollar lite tror jag. Men men, ska väll ta och åka en sväng till stan nu också men får se hur det blir med det när man inte har fixat sig ännu. Men i alla falllllllll, har inget vettigt att skria nu heller höhö, ha det bra!
puss

kort sammanfattning gjort av en munter flick

Jo att godkväll?
I alla fall, skolan sög idag, först 2h orientering, 1h finska hade ej kunnat öva på läxa pga lite grejjs, 2h biologi, fick en utskällning för att jag tänkte säga att en fisk hade fastnat under en blomma i akvariumet, yes, sen så för att hon sa att hon sagt åt mig att sätta mig på min plats 3 ggr redan, vilket hon inte gjort. Men anyway, på kvällen for jag till Ida där var lönnen och sen kom saine och davidsson, vi drog till uncan där de var folk, sen till stan en sväng och sen for jag hem med saine. Nu sitter jag i sängen med datan i famnen SOM VANLIGT. Men iaf, imorgon blir det pizza med laget sen får jag se vad som dyker upp. Men nu ska jag sova innan jag vet inte vad jag gör. Ojoj, aja ha det bra eller något liknande.
God natt!

hopplöst

Hej igen, nu har jag försökt ett tag med att hitta något vettigt att skriva om ekologisk mat. Men det verkar ganska omöjligt! Kan ju bero på att jag är väldigt trött just nu så att min hjärna vägrar samarbeta med mig just nu. Men annars så är det nog bara för att det bara står samma sak på varje sida i princip. Men i alla fall, får fortsätta med det imorgon om jag hinner, annars så blir det nog bara att göra det på lördag och söndag. Men ska höra lite med våran biologilärare om att vi kanske skulle ha en muntlig del också? Och deeet kommer ju bli ännu bättre då jag inte tycker om att stå inför klassen och berätta, hehe. Men i alla fall, det får vi se imorgon. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. God natt!

en slö torsdag

Hejsan, jag är hemma!
Idag var det ganska chill i skolan. Inte så ansträngande precis utan dagen bara flöt på. Efter skolan for jag hem och bara vilade. Satt och åt lite, kolla på tv och klädde om för träningen. Sen for jag på träning då. Det var skoj. Sen hem, duscha, ta fram datan, lägga på musik och sätta sig i sängen med datan i famnen och så. Ska alldeles just börja med mitt biologiprojekt och försöka bli klar hehe. Så man inte får ångest sen på söndag! Men imorgon är det fredag. Så då blir det stan med Ida och säkert en hel del andra människor också. Det blir skoj. Men nu ska jag nog ta och försöka få någonting gjort. Ha det bra, uppdaterar kanske lite senare ikväll om jag hinner och orkar.
Puss!

Dagens låt

Dagens låt:

Onsdag 07/09-09

hejsan, nu sitter jag i rummet, lyssnar på musik, äter, chattar och lite sånt. Ska försöka komma någon vart med migg biologiprojekt om ekologisk mat snart. Skrev provet i skolan idag. Det gick väll helt okej hoppas jag i alla fall. Sen var det någon författare som vi var och lyssnade på. Han pratade bara engelska så det var ändå lite roligt att höra på. Sen så for jag till stan och fikade med Denicé och sen hem och hämta grejer och sen tillbaka till stan för att träffa kajsa och åka på volleyboll. Det gick väll helt okej på volley bollen. Men var ganska trött så orkade inte så mycket. Sen for jag med Kajsa till henne och hon duschade och packade lite grejer. Sen åkte vi med bussen och Felicia kom på. Dom skulle till Uncan och sen skulle dom sova hos Felicia. Själv så steg jag av vid min hållplats för att jag var så trött och hade så otroligt ont i magen. Tänkte ett tag komma med till uncan, men orkade då inte. Imorgon är det träning igen. Det blir nog bra! (: Och kajsa det kommer nog ordna sig. Jag ställer upp för dig och om det är något så är det bara att säga till! Men nu ska jag ta ett bad faktist tror jag. Så sköt om er!
Puss!

Kom hem!

Jag saknar dig Antonia!
De flesta kanske vet att antonia har åkt till kimito nu, och kommer vara borta i 7 hela veckor! Det suger riktigt hårt, min lille syster borta i 7 veckor! Hur ska jag klara mig?
Jag saknar dig min lille klädtjuv, vem ska nu ta mina kläder så att jag inte vet vad jag ska ha på mig? Vem ska ligga och fjärta i sängen så att man knappt kan vara i rummet? (hihi) vem ska jag nu sitta och skratta med hela nätterna och sitta och prata om skvaller med? Jag kommer inte överleva, de senaste dagarna har känts som år! Och det kommer bara flera. Kom hem!
Älskar dig! (L)

nymöblerat rum och en sjukling

hej!
Jag överlevde faktist. Det blev att ta nåra panadol bara och så somnade jag bums. Idag har jag bara degat tills jag börja ta nån panadol och fick liv. Helt plötsligt fick jag några "superkrafter" och började möblera om mitt rum. (Y) OCH städa det.. Haha. jajja, men i alla fall, nu måste jag fortsätta plugga. Måste skriva provet imorgon istället!
klaga inte på bildkvalitén, kameran är död så fick ta med cammen xD
men ha det bra! :D
puss!

snart ligger mitt huvud i små bitar runt om i rummet

Okej, mitt huvud kommer att sprängas typ när som hellst. Trevligt att ha feber? höhö, men det blir ingen skola för mig imorgon i varje fall. Om ja överlever så skriver jag senare. Nu blir det att "knarka" panadol. Trevlig fakta? YES, I knoooow

who knew - Pink

ännu en vacker låt av Pink.
NJUT!

förkylning på gång?

Hejsan! Hann inte skriva igår när jag kom hem. Måsta göra matteläxan. Men i alla fall, idag var de tråkigt i skolan, men det är ju måndag så vad kunna man vänta sig liksom. Sen fick man utskällningar (Y) Men i alla fall, jag överlevde. Men däremot så vet jag inte om jag kommer överleva nu, känner mig så jävla risig, har huvudvärk och kanske feber? Ska snart ta ett bad eller en dusch i alla fall och plugga på samhälla prov. Skulle egentligen inte orka men om jag ska till skolan imorgon så kanske man behöver kunna det. Men det blir nog att stanna hemma tror jag. Om jag mår så här så stannar jag hemma i varje fall. Men nu ska jag lägga mig i soffan framför tv:n en stund och kolla på 2 1/2 men och se om man kanske lär sig lite samhälla på samma gång. Skulle ju vara trevligt om någon liten ängel skulle komma över och förgylla min dag. :)
Men ha det bättre än vad jag har det!
Puss.

drar ut!

Nu drar jag ut! Ska på ifk- match med lite flickor, (: hörs senare!
Såhär ser man ut nu
Ha det bra! Skriver senare!
puss

-

Hej igen! Nu har jag varit i kyrkan, bara 8 gånger kvar då haha. Det sög, det var ju väntat med i alla fall man kan ju alltid hoppas. Sen var det inte heller någgå många som pallrat sig dit så de var ännu tråkigare. Men nu ska jag ta ett glas cola, kanske lite godis och lägga mig i soffan med en filt, katten, datan, läxorna och försöka göra dom och kolla på lite tv också. Sen ska man se om lina tänker göra sig klar och då blir det att vara med henne och sen hem äta, ifk-match. :)Flera som ska och kolla?(: Det blir i alla fall att klä på sig RIKTIGT ordentligt och sen även ta med en filt eller två för det är ISKALLT ute + att det blåser så inte bra enligt mig. Men jag har ju trots allt min jacka som jag köpte igår! :D Men jag ska först försöka fota mina kläder och lägga in de här! Men ska se hur man lyckas med det.
Puss!

tiden räcker inte alltid till..

Hejsan! NU har jag tid att skriva lite i alla fall. Det har varit lite mycket på sista tiden kan man säga så jag har inte hunnit/kunnat skriva. Men i alla fall, antonia har nu åkt till kimito och blir där i 7 s*tans veckor. Och det suger så in i h*lvetet! Men men, ska ju då och hälsa på henne nån gång där vid hennes födelsedag i nån dag. :D Åh vad jag längtar hehe. Hon har ju bara varit borta i ca 1 1/2 dag men det känns redan som flera år! Men att i alla faall, igår var jag till täby och shoppade lite, visar bilder senare på vad jag har köpt och lite andra flummbilder haha. Det var rätt så många på båten och på hem vägen gungade så oj,oj oj, jadu, det gungade VÄLDIGT mycket! Men nu hinner jag inte skriva mera, måste äta och klä på mig för om ca en halvtimme så måste jag vara i kyrkan.
Ha de bra, puss!

RSS 2.0