bilder

hejsan hoppsan! nu sitter jag här och äter lite plommon, mumsigt! Idag har jag inte gjort något speciellt, sutti här framför datan och sen kollat på tv. Ikväll så ska jag med denicé till tvärsan på "filmkväll" i think. :) Men men, nu kommer en bild! Herregud liksom! ;O
lite får man ju bjuda på sig själv ;)
plommon!
det blev ju t.o.m fler än bara en bild, ;) framsteg, framsteg! :D

Sjuk

God eftermiddag! eller godkväll?
I varje fall, nu är jag här. Jag har tyvärr blivit sjuk. Är väll på bättringsvägen hoppas jag men jaa, vet ej riktigt. Och det betyder att jag inte får spela i helgen!! Och DET suger på riktigt! Åååh jag blir bara så arg. Men men, jag har ej tid att skriva nu, eller tid och tid, jag orkar inte helt enkelt. Så nu är det dags att äta första målet på dagen? Aja, ha det bra!

puss!

allt för lite tid, för mycket att säga.

God kväll! Nu har jag kommit hem, hinner inte skriva mycket nu. men ja.
Började 8 slutade tre, ganska chill dag egentligen, gjorde inte så mycket. Men efter skolan kom antonia hit och vi åt och for sen till backeberg med nona och lina och spelade lite. Sen hem, bytte om, åt och sen på träning. Den var ju inte precis så hård kan man ju säga så antonia, jag och shakila stannade en stund på backeberg sen och bara spelade lite vägg och volleykick med matte och macke. Sen påväg hem så träffade ja melanie som ha dragit ut tänder, USCH, stackars henne asså! Aja, nu ska jag göra något annat, kanske börja på matteläxan? hah, aja, den är ju faktist tills nästa måndag så det är ju lugnt! Men just ja, haha, jag och denice bytte mobil för en dag idag, så byter väll tillbaks imorgon. ;) Men nu ska jag dra, ha det bra! 

puss!

god natt!

Hallå! Nu är jag hemma och har duschat och borstat tänderna, tänker gå och lägga mig lite tidigt och kanske läsa lite på twillight boken som jag fick av antonia i present för det är ju trots allt skola imorgon och jag har hållit igång hela dagen. Men ja den började i alla fall så att jag for och spelade lite fotboll med antonia, anna, lina, mille och toffe. Sen skulle vi till stan men den planen blev ändrad. Istället så for vi tillbaka och spelade fotboll, men då hade mille och toffe åkt men tito, kim, freppa och någon till kom med istället och sen så stack han där vad han nu hette haha, och så kom en annan av deras kompisar. Sen for vi alla utom lina till stan och jag och antonia for och åt pizza. Sen kom saine och kajsa och killarna igen och vi for till select och sen till backeberg. Där spelade vi lite igen och så, det var rätt chill och så, haha, ojoj jag har nog inte skrattat så mycket på länge och antonia blev bara tunnlad hela tiden, och anna också medans man själv bara blev tunnlad 2 gånger! ;) Men men, nu har jag inte tid att skriva mera, dags att läsa! Ha det bra

GOD NATT!

nya planer

ändrade planer, drar ner till backeberg istället och gör någonting med lite typer. Lika bra det för att man har ändå ingen cykel nu pga att den fick punka igår!! och något helt fnatt så man fick försöka leda den hem ensam igårkväll ifrån felicia (Y)
Anyway.

Dresscode:
linne: JC
kofta: Gina tricot
shorts: från fotbollen.
Men nu måste jag dra! Hörs senare!
puss!

ge förslag!

Kanske dags att göra någonting med håret? Ge förslag! :)
såhär ser det ut just nu. î

vädret = great!

Hejsan! Asså ojoj, jag har nog inget liv, så fort som vädret äntligen blir bra så sitter jag bara inne framför datorn och teve och gör som INGENTING, men nu ska jag försöka skärpa mig och se om jag drar till staden en stund och kanske kollar på lite volley boll! Så men kommer inlägg snart när jag fixat mig. Ha det bra!

puss! 

bloggtorka

Hejsan, har ej skrivit på ett tag och kommer inte ha möjlighet till att göra det så ofta numera heller, men ni får försöka klara er! Jag lovar att skärpa mig, men inte nu. Men nu har skolan börjat och så. Det har vart ganska chill ändå. Inga läxor hittills, men jag ska sköta mig i skolan i år så därför kommer jag inte kunna blogga lika ofta och sen för att träningarna börjat, skolan börjat, har massor av annat att göra, ingen dator som har fungerande internet förutom denna som är mammsens och sen är den som jag brukade vara på så är på mammsens jobb igen. Men men, nu ska jag ringa kajsa och se om hon och pontus möjligtvis kommer till staden och hittar på någonting. Bilder kommer någon gång. Ha det bäst! :)

puss!

14 år

Grattis till mig då!

(lite i efterskott, men bara några timmar ;))

leker lite med antonias webcam!

-

-

-

haha, yes, yes.

Det får vara den sista haha, ojoj, skratta på!

Men jooo, snart så ska jag till stan med Antonia och träffa kajsa :) och så, som ni kanske förstått så sitter jag hemma hos antonia och är på datan medans hon själv städar lite eller något sånt. Just ja, haha har fått en cykel i present också ;D ska se om jag kanske kan få en liten bild på den också ;)

jajja, här har vi den! :)

"super-kids"

Hallå hallå! Nu sitter jag och dricker capri sonne - super-kids, muuums. :D ska snart fortsätta kolla på lite komiska serier som two and a half men. Och såå. Men men. NU KOMMER EN BILD! OOH, FRAMSTEG HÄRDÅ! ;D

Trodde jag, ska se om det går lite senare för att blogg.se vill bara krångla med mig så skyll på dom! :)

Hemma

Hejsan, som jag skrev tidigare så har jag haft fullt upp! Och när jag har haft tid så har mitt internet inte velat fungera. Men nu är jag back on track! ;) Men i förrgår hade vi bortamatch, förlorade tyvärr 1-3, sen kom vi hem med tidiga färjan och jag åkte direkt till sund på kräftskiva. Senare somnade jag på soffan haha, vi tog taxi hem och jag somnade lite nu och då. Sen igår vaknade jag vid 11, klädde på mig, åt och for till Adelina som hade konfirmerat sig. Grattis till henne! :) Sen hade jag mitt så kallade "party" vi hade skoj, satt och pratade och lekte "jag har aldrig" endel fick nog i sig lite för mycket vatten haha. Men sen gick vi in och så märkte vi att det var någon utanför och höll på och busade. Så märkte vi att det var endel från p-95 som höll på. Så vi gick ut och så, sen gick vi in igen och satt i rummet och pratade. Sen åkte alla hem och jag gick och lade mig. Imorse åkte jag med färjan och åkte till uppsala och shoppade lite. Nu är jag hemma och ska egentligen på träning, men jag orkar inte och sen måste mitt skavsår helna så det blir nog att vara hemma, ska ta bild på mina kläder och lägga in här. :) Sen kanske fixa lite till bloggen och lite tills imorgon för att imorgon fyller jag ju år! Wiihu. Men ha det bra, kommer inlägg senare.

puss!

dags att sova!

Hej! Nu är klockan 23.13, ska upp tidigt imorgon, ska med färjan med laget på bortamatch. Har packat lite, men resten blir imorgon eftersom det inte torkat ännu. Men ja, idag var jag med mamma till apoteket och köpte något "plåster" till mitt skavsår som är weird. Sen träffade jag Kajsa och Felicia och dom höll på och flummade runt! Köpte någon present och så vidare. Sen mötte vi även Anette, Linn, Linnéa, Josefin och någon till? Men mötte i alla fall Alva också. Dom hade varit och köpt present åt mig mihi! :D Men men, sen åkte Kajsa hem och jag och Felicia tog bussen till mig fort och hämtade läsk och så bytte jag kläder. Sen for vi till henne och dit kom Kajsa. Vi åt kräftor, mums! :) Sen kollade vi på The grudge 3 och åt chips och godis, och lite sånt. Sen tog vi lite bilder, som Felicia måste skicka åt mig så lägger jag in några här. (: Och sådant. Men sen måsta jag hem så nu ligger jag här i sängen och ska strax lägga mig. Men ni får ha det bra, blir nog uppdatering först påååå söndag, om jag hinner då! Har mycket att göra men ska försöka slänga in ett inlägg eller två dom närmsta dagarna. Men ha det bra! 

puss!

staden next!

Hejsan, nu har jag vaknat, vaknade klockan 1 idag! Och då vaknade jag inte ens av mig själv! ;o Utan mammsen kom och väckte mig för hon hade med sig lax till mig. Mums, så att nu har jag ätit och ska snart fixa mig och fara in till stan och först köpa någgå plåster eller nått sånt och sen träffa Felicia och Kajsa! :) Men men, skriver mera senare, har lite planer för kvällen, men vet ej om det blir av, så skriver senare istället om de jag gjort då. ;) Men nu får ni ha det bra! 
(4 dagar kvar tills min födelsedag!)

puss!

nattsnackslummer,

Hejsan! Efter träningen så stannade jag en stund med lite folk, pratade lite med såna som gick förbi och så också. Sen kom jag på att jag lovat Felicia att jag skulle vara med henne. Så jag for hem, duschade och sminkade mig lite, sen åkte vi till Kantarellen och jag köpte godis för sisådär 7 euro! hahha, ojoj, nu är man smockad, men jag åt inte så mycket av det, men Felicia hjälpte till och min familj med. + att det är kvar. ;) Men nu ligger jag i sängen med laptopen i famnen och lyssnar på musik. Ska sova när jag skrivit klart här då. Men att imorgon blir det nog stan. Ska kolla på systemkamera bland annat, hoppas jag får det i present asså! men men, nu så ska jag hämta ett glas med vatten sen så ska jag sova. Har ju inte blivit så mycket bilder nu på grund av att kameraladdarsladden är borta! ska se om man får systemkamera då, annars blir det väll att köpa ny sladd. Men ha det bra! GOD NATT!

puss!

Om resan.

Hallå, nu kommer det lite.

DAG 1:
vi åkte med rosella vid halv 7, kajsa och alicia kom och vinkade hejdå. På båten gjorde vi inte så mycket, FULLT med folk. Satt och pratade lite med p-96 som bodde i 5 stjärniga stugor. Sen när vi var framme med båten så åkte vi bil i 3 timmar, eller minibuss. Det var skoj, vi satt och lyssnade på musik, sjöng med, vinkade till alla möjliga och skrattade. Sen när vi väl var framme så var den kanske 20 före 12, då fick vi kvällsmål, banden som man måsta ha på sig (har det ännu haha) och sen var det bara att packa upp och gå och lägga sig, match nästa dag klockan 11. 

DAG 2:
hade klockan på väckning ungefär klockan halv 9 kanske, eller något liknande, måsta upp för att äta frukost, sen byta om och åka iväg till matchen. Det var så j*vla varmt ute, så blev lite jobbigt att spela, men vi hade vattenhinkar att hälla över. Första matchen vann vi kanske 5-0? Sen var det att åka tillbaka till skolan, äta, duscha av sig och vila lite inför andra matchen. Andra matchen så vann vi också, 1-0 kanske.  Sen for vi till skolan, åååt, duschade, vilade och bytte om. För på kvällen var det disco på någon skola som dom flesta gick till. Det var ganska skoj, alla dansade och hade skoj, endel gick runt och strulade med totala främlingar haha. Men sen vid 11 tiden gick vi tillbaka till våran skola. Somnade någon gång senare. 

Dag 3: 
Spelade lika mot något lag, men vann gruppen. Sen spelade vi våran andra match för att komma till semifinalen för att vi hade ett lag för lite eller något sånt så vi måsta spela en till match för att komma till semifinalen, och då förlorade vi 0-2. Så då åkte vi ut. Sen på kvällen hade jag fått solsting så låg inne i rummet och sov medans alla sprang runt som dårar och skrek. 

Dag 4: Vaknade rätt tidigt, åt frukost och åkte sedan till gustavsvik och simmade innan vi åkte till färjan med ett stopp på vägen för mat, sen så åkte vi med färjan och kom hem klockan 6. 

Orkade inte berätta  så invecklat så det blev bara i stora drag. Men nu ska jag äta bara mammsen kommer hem med min mat, sen byta om och sen träning. Efter träningen så blir det att åka hem fort och duscha, fixa mig lite och sen träffa Felicia och göra något. Men nu dags för dagens första mål dårå. Har bara luggit här i sängen, ritat lite, varit på datan, chattat, sprungit upp och hämtat telefonen då den ringt och så. Men att om 5 dagar fyller jag år! :D Och på lördag så har vi först bortamatch, sen så ska jag på kräftskiva, och på söndag så ska jag ha en liten födelsedagsfest med några vänner. Men men, nej nu måste jag gå! Ha det bra!

puss!

130809

God morgon! Nu har man vaknat, nästan i alla fall. Klockan är bara kvart över 10. Men jag kan inte sova längre på mornarna längre på grund av att jag vaknar av ångest! Ååh, så grymt irriterande! Men aja. Nu ska jag väll försöka klämma i mig lite frukost, får se hur man lyckas med det. Kommer alltid bli sisådär en halv timme eller en timme senare och att man fastnar framför datorn i stället. Men men, jaja. Nu ska jag väll se vad jag hittar på. Vet ej vad jag ska skriva. Senare idag kommer första delen av dom tre inläggen. Ha det bra!

puss!

nattinlägg.

Hejsan, nu är jag hemma igen. Det blev ingen lång stund hos kajsa. Först så var jag på träning, den var kass eller jag var inte på bra humör sisådär halva tills mickis fick mig på glatt humör! :) Hon får nog alla att skratta och det behövde jag verkligen idag så tack för det! :) Men sen så for jag hem och duschade och fixade mig fort. Klockan 8 skjutsade mamma mig till Kajsa. Där var även Felicia. Vi satte oss i kajsas säng och började kolla på The Grudge 3 tills datorn stängde av sig. Sen skulle vi gå ut genom fönstret och klättra ner för att gå till studsmattan, fråga inte varför fönstervägen. Men så gjorde dom. Men just när jag var påväg så kom Kajsas mamma och sa att min mamma kommit så jag gick ner, tog skorna och åkte hem. Sen kollade jag lite på miss marple. Och åt en toast, men nu ska jag snart sova. Nu skrev kajsa något på msn igen så måste väll kolla de. Jasså, jag är ett spöke? aja, men nu ska jag antingen sova eller skriva om forwardcupen? Hmm, jag tror jag tar det enormt långa inlägget imorgon om jag orkar, annars kommer det tre lite kortare någon dag. Men just ja! Snart fyller man ju år också! :) Ska se vad man får då. (: Men nu sova! Ha det bra, god natt!

puss!

(Y)

Yes bara sisådär 400 inlägg att kolla! (Y) Nu får jag se om jag hinner blogga nått då.

urdålig uppdatering

Hej, har ej hunnit uppdaterat dels på grund av att internet inte har fungerat och dels för att jag inte haft tid, och nu har jag inte tid IGEN. Men jag ska berätta om Örebro och om vad jag sysslat med dom senaste dagarna. Men senare. 
Ha det bra tills vidare! 

puss!

herregud.

Oj herregud, nu måste jag möta det jag fruktar nästan mest! Logga in på bilddagboken och bloglovin och kolla på alla bilder som alla lagt in och alla inlägg, ojoj. HJÄLP! haha, nej men ja, man kan ju säga att de är rätt många nu när man har varit borta några dagar.

Hemma igen!

Hallå! Nu är jag hemma igen. Ska väll börja packa upp snart, men just nu så ska jag äta Ben&Jerry's glass, cookie dough som min snälla moder har köpt. :) Och sjäkvklart blogga eftersom det var ju jättelänge sen sist! Och tyvärr hann jag inte uppdatera före jag åkte. Men det har varit jätte roligt, vi vann våran grupp men sen måsta vi spela om semifinalen, och då förlorade vi, men vi kom 5:a eller 6:a och det har varit otroligt roligt! Men jag orkar inte berätta om det just nu, men kommer inlägg om det senare. Men ikväll så ska jag, alva och antonia kanske till västerviken och simma om vi orkar och så. Men nu måste jag dra! Ha det bra! Ska försöka blogga lite senare ikväll, om jag orkar det vill säga.

puss

dags att packa?

Hallå, nu har man vaknat för en stund sen, och IDAG SÅ ÅKER VI! :D Gissa om jag är glad asså! ÅÅÅÅH, jag längtar så! :D
Men okej, nu hinner jag inte skriva, för nu måste jag packa!! så hadetbra! :)

puss!

snart? snart, snart!

Hejsan, nu är man hemma igen, bilderna kommer ej idag tyvärr, för jag har ej orkat lägga in dom på datorn ännu, men att ja. Jag kajsa och Felicia åkte till algrundet idag och simmade, det var najs. Sen for jag hem, bytte om, åt lite och sen på träning. Vi spelade lite mit p-97-98? och det gick skit, haha, inte så konstigt eftersom vi spelade på små mål och alla bara sköt över. Men efter träningen så stannade jag och antonia en stund, men inte länge för jag var bara irriterad och sur. Så jag for hem och duscha och sen ner i sängen med datan, och här ligger jag ännu. 

Men imorgon så ska jag vara med Kajsa och Julina på dagen en stund om jag hinner det vill säga. Och sen kvart före 6 så ska vi vara i vikingterminalen. För då klockan halv 7 åker vi iväg med båten! :D ÅÅÅH, vad det ska bli skoj!!! :D Som man har längtat! Nu är det ÄNTLIGEN dags! EFTERLÄNGTADE FORWARDCUPPEN, HERE WE COME! Och såklart så ska vi ju komma hem med en vinst! :D Hehe, (A) men nu ska jag försöka få lina att skicka nåra låtar så man kan synkronisera iPoden och sen ska man försöka övertala brodern att man ska få låna hans iPod högtalare så man kan lyssna allihopa i minibussen. :) Men ha det bra! Kommer kanske ett till inlägg senare. 

puss!

sol och bad!

Idag blir det att åka till algrundet med kajsa och eventuellt Felicia, om hon kommer upp ur sängen, sen så är det tidig träning. Men nu måste jag packa lite, ha det bra!

puss!

Tröttast..

God morgon! 
Nu har man vaknat, kvart över tio för att se om Lina hade loggat in för att skicka låtar som hon skulle göra klockan 10. Men men, självklart så är hon inte ens inne! Åååh, så nu är man jätte trött, (Y) men det är ändå ganska bra, för då kanske man kan stiga upp ganska tidigt och packa imorgon. :) För det kommer jag knappast hinna med idag. Men nu ska jag äta lite frukost, ringa felicia, klä på mimg och fixa mig lite. Och kanske packa lite om jag hinner. ;)

puss!

En blöt kväll..

Hej igen! :) nu har jag kommit hem och har varit i duschen. Kvällen började med att jag åkte till Antonia och hon satt och kollade på Harry Potter senaste. Den var väll ganska bra, även fast man bara såg halva hehe. Men jo, sen stack vi till Backeberg där Melanie, Mathias, Filip, Markus, Scott, Freddy och några småpojkar var. Dom höll på och spelade lite fotboll och sådär medans jag melanie och antonia satt och kollade på en stund tills vi tog en boll och höll på och bollade. Sen kom Alva och Lina en stund. Sen så for Lina , freddy, scott och småpojkarna hem. Medans vi for till båtnabben och påvägen träffade vi Ulrike och Denicé. Vid båtnabben så simmade Filip, Mathias och Markus , sen hoppade även jag och Denicé i, Denicé simmade i underkläder medans jag hade på mig bikinin sen tidigare idag. Sen for typ alla hem och några stannade en stund vid skolgården. Direkt när jag kom hem hoppade jag in i badrummet och tog en varm dusch och nu ligger jag i sängen och är jättehungrig! Blir nog lite mackor med o'boy! mumma! :) Imorgon så åker jag och simmar med Kajsa och Felicia, sen träning och sen börja packa.

puss!

Strandväder

Ah, vad härligt väder det är! 23,8 grader i skuggan! :D Me like! Men att jo, jag och Antonia packade simkläder och någon macka + dricka och for till magasin där vi mötte Anna. Hon handlade lite eftersom var är typ ensam hemma och behövde mat till frukost. Sen kom hon på att hon hade glömt lite grejer hemma. Så vi for dit, hämtade det och for och simmade. Det var jätte härligt! :) Vattnet var jätte varmt också. Jag tror att vi spenderade mera tid i vattnet än på land hehe, eller på en flotte där då. Men man måste ju passa på medans det är bra väder! :) Sen for vi till Anna en stund och kollade på film. Men sen skulle hon till stugan tror jag så jag och Antonia cyklade hem. Ikväll så tror jag att jag ska vara med Antonia, får väll se sen vilka som kommer med. Nu ska jag kolla på eva&adam haha xD ett program/film som jag älskade när jag var yngre, tycker fortfarande att det är skoj haha (A). Men ha det bra! Just ja, bilder kommer senare när Anna har skickat dem, fotade lite med Annas systemkamera för bättre bilder än vad det blir med min mobilkamera. ;)

puss!

Ändrade planer

Okej, man kan aldrig lita på mina planer första gången haha. Men idag så åker jag med Anna till gröna udden och simmar eftersom Felicia skulle tydligen med Mickaela till staden. Så att men bara skönt att få simma och jobba lite på brännan ;) Sen så tvingar jag antagligen med mig Antonia och Alva också. :) Ah, vackert väder! :D Bilder kommer, PROMISE!

puss! 

Och dagen börjar av onyttigheter..

God morgon alla underbara läsare! Nu har jag vaknat för ca en halv timme sen för att jag inte kunde sova eftersom jag var så uppspelt. För i övermorgon åker vi ju!! Åh det ska bli så skooooj! :D Ska se om man kanske kan ta lite bilder, men eftersom kamera laddaren är borta så kan det ju vara lite svårt, men kan ju fråga kajsa som erbjöd sig att låna ut en om någon passar. (: Men sen ska man ju komma ihåg att ta bilder också. Men att jo, idag så ska jag nog tvätta lite kläder och sen vara med Felicia i think. Vi ska lägga in låtar på min iPod bland annat, sen får vi se. Hehe, när jag vaknade så gick jag till köket, för att kolla om det låg någon lapp där eftersom inte mammsen var hemma. Och jo det fanns det, det stod även att det fanns glass i frysen, så det sitter man och smaskar på, hehe, inte bara liite tidigt men men. Jag ska skärpa mig med sånt nu! Eller jag ska försöka minska på allt godis och chips eftersom det blev ganska mycket som jag och Felicia köpte igår haha. Men ha det bra!

puss! :)

besöksrekord IGEN!

Haha, märkte just när jag kollade statistiken att besökarna har fortsatt. :) Bara trevligt. :D Keep on going ;D

Dagen som gått.

Hallå! Nu är jag hemma igen, blev inget av av att sova hos felicia pga att min mamma sa att jag inte fick för att jag ska typ på forwardcuppen på torsdag och blir borta tills på söndag! Så att jao, men nu är jag hemma, ändå rätt skönt för man vet aldrig hur mycket sömn man skulle få annars haha. Nej men det skulle nog sluta med att jag låg på golvet på en madrass och sov medans felicia satt på datan och typ chattade med alla möjliga och bara " haha Tazmin sover! xD" så att hah mjo. :)

Men nu ska jag berätta lite om dagen. Typ vaknade vid 9, eller mamma väckte mig för att jag lovat henne att jag skulle hjälpa henne hänga mattor, men hon satt ändå bara på sin dator så jag la mig i soffan med katten och somnade. Sen klädde jag på mig och satt upp håret i en rufsig tofs och så åkte vi iväg. Men när vi väl var där så var det några 70+ are som höll på och gav platserna åt deras typ kompisar fast vi stod och väntade så vi satt där i ca en halv timme tills vi i stället åkte in till stan och bland annat hämtade ett nytt skattekort åt mig. 

Sen åkte vi och handlade lite och sedan hem. Då ringde emilia och frågade om jag hade lust att jobba lite, så jag sa ja, jag menar, man får ju pengar ;) + att jag måste lämna in skattekortet på samma gång. Men dock jobbade jag bara i ca 2 h. Sen hem, äta, vara på datan snabbt, kolla lite på gossip girl och sen byta om för träningsmatch mot jomala. Vi vann t.o. ;D 2-1. Hehe, men det gick faktist SKIT rent ut sagt för min del, mina tillslag bara failade så. Men alla har ju sina sämre dagar, right? Så, men sen hem och duscha, fixa lite och sen till kantarellen med Felicia och seeeeeen hem till henne och typ kolla på någon "another gay movie" eller vi satt och plockade in en massa smink typ i en av hennes byroar. Men nu ska jag snart sova. Man blir trött av alllllllllt. Imorgon ska jag kanske vara med Felicia, vi måste lägga in låtar på min iPod tills forwardcuppen. Hehe, men sen måste jag nog packa. Får väll se om det är bra väder så man kan åka och simma också, eftersom bännan är ju ganska gone!! Och vädret idag var ju bra, men då jobbade man. Så att så att. Men det var väll allt. (A) Ha det bra!

puss! :)

alldeles för lite tid

Hejsan. förlåt för dålig uppdatering idag. Har ej hunnit och kommer inte hinna heller just nu, måste byta om för träningsmatch mot jomala, men att ikväll så ska jag kanske sova hos felli om min mamma tillåter det. :) Men kanske bloggar då! :) eller kommer att göra det ;D

puss! :)

"åh shit vad rädd man blir!"

Åh shit vad rädd man blir! Jag har ingen dörr till rummet då och ist har jag en slags gardiner och just så rörde dom på sig och man hörde något ljud. aaah, man blir ju satan skrämd!!!

En dag med Kajsa, Julina och Felicia.

God kväll!
Har ej hunnit blogga något annat idag än det tidigare inlägget dårå. Men att efter att jag bloggat så sprang jag genast in i duschen, sen så klädde jag på mig och gjorde mig i ordning. Sen började jag cykla till bomansängar, men när jag kommit in i stan en bit så messade kajsa att jag skulle komma till henne, så det gjorde jag. Sen kom Julina och vi cyklade till bomansängar. Dom vann. Vilken nyhet! Nej men, haha vi satt mest och skrattade hela matchen istället för att kolla. Men sen åkte vi till kajsa och jag och julina hade lite roligt medans kajsa försökte fixa sig haha, kan säkert läsas mera om det på kajsas blogg. (tjuhukajsa.blogg.se) Men sen cyklade vi till ifk-matchen där jag stod i kiosken och dom träffade felli och kollade på matchen. Sen åkte vi till select och åt french, pratade/skrattade/flummade. Hehe, det vart naajs. (: Imorgon har vi träningsmatch och på dagen måste jag fixa något med nått skattepapper. Sen ska jag väll se vad man hittar på. :) Ska väll tvätta lite kläder och börja packa, för vi åker ju på TORSDAG!!!! :D

puss!

stress stress

God morgon! Eller man kanske ska säga god dag?

Nu är kajsa äntligen påväg hem! :D Hon kommer hem om sisåär 1h och 20 minuter!! Gissa om jag är glad liksom! Men nog pratat om det nu. Men ja i alla fall. Jag vaknade väll ungefär kvart i 12 idag av att mammsen och Berta höll på och förde oväsen i köket. Så låg jag kvar i sängen och kollade på gossip girl och så. Tills för en stund sen så när jag gick upp och hämtade lite flingor med banan. Och självklart så råkar man spilla mjölk i sängen, så det blir väll att byta underlakan senare idag då. Men nu precis när jag skrivit klart så ska jag ta en dusch, sen ska jag fixa mig. För 3 halv 4 tiden så ska jag, kajsa och julina till bomansängar och kolla på när p-95 spelar såsåså. Men efter det drar vi väll kanske via kajsa en sväng och sen till ifk-matchen. Efter det så kanske vi hittar på något med Pontus eller något sånt. Får se lite. Men nu måste jag fixa mig, måste åka senast om en timme!!! Och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig! Hjälp..! Och ändå har man tänkt att hinna se på ett avsnitt till av gossip girl (A) ojoj, hur ska detta gå till?

puss!

grattis, grattis!

Okej, sista inlägget före jag sover nu då. Nu har jag duschat och borstat tänderna och chattat OCH messat med kajsa och så då. Så nu ska jag kolla på gg. Och sen soova, så messar kajsa någon gång imorgon så åker vi och kollar på p-95:ornas match en stund med julina också och sen kanske en sväng via kajsa och sedan till ifk-matchen. Men att jo just det, idag fyller bloggaren Desiree Nilsson 15 år, så grattis till henne! =) och sen så är det 7 månader för pontus och kajsa också, så grattis grattis! :) Men god natt!

puss!


Grattis Desiree Nilsson! =) (bild tagen från google)

angående besöksrekordet

hehe, okej, det var mitt på dagen när jag hade 13 specifika besökare, men nu efter midnatt eller näästan dårå så har det ökat till 25 :) så om ca 10 minuter så ska jag se vad besöksrekordet blir. :D

puss!

2 Augusti 09

God kväll! Har inte gjort något av det som jag skulle, har bara luggit här i sängen framför datan hela kvällen också. Men nu ska jag snart gå och lägga mig, men först borsta tänderna, duscha, chatta lite och kolla på gossip girl, så det kommer nog inte bli att sova innan två. Men det kommer ytterligare ett inlägg till innan jag somnar. :) Och IDAG så kommer Kajsa hem. :D Så det så :D

puss!

En dag full av gossipgirl.

Hejsan, ligger fortfarande i sängen och kollar på gossipgirl som jag gjort hela dagen förutom mina pauser när jag gått och lagat mina mackor och sedan ätit lite nachos. :) Rätt skönt.Men det ska väll bli lite ändringar, ska kanske ut en stund om jag orkar fixa mig och om jag hittar någon då. Nu har solen kommit fram och vädret blivit bättre då, så det skulle inte vara så fel att gå ut en stund, men kommer väll ändå fastna här framför datan med ännu mera gossipgirl haha. :D Men jag ska faktist försöka gå ut en stund så jag inte bara ligger här inne. Snart börjar jag väll mögla eller något, nej men hihi. Men jag ska i alla fall gå i duschen om en stund. Men imorgon kommer KAJSA! :D JIPPIE :D:D:D hihi, men vi ska och simma till algrundet på dagen och så kommer kanske Julina med också. :) Men sen på kvällen så måste jag ju stå i kiosken på ifk-matchen så då ska hon/dom stå och underhålla mig hehe. Och sen kanske felli kommer med. Men efter matchen så hittar vi väll på något. Får väll se lite, men jag ska se om jag kan hitta kameraladdaren så att jag kan få lite bättre kvalité på bilderna och lite flera bilder än vad man får med min mobil. :D Men skriver mera senare ikväll. Ha det bra! :)

puss!

besöksrekord xD

Haha, jag har besöksrekord tihi, konstigt va när man gjorde den inatt? ;) Nej men faktist 13 unika haha :D Kan gärna fortsätta gå upp för min del! :) Fortsätt gärna med att följa min blogg. (A) :)


puss!

It is raining cats and dogs!

Hejsan, ja, rubriken säger allt. Men det är ändå ganska mysigt. Här ligger jag i sängen med laptopen i famnen och äter mackor med o'boy, kollar på Gossip Girl och bloggar. Sen så har man plåttak så man hör regnet. Dom flesta skulle säkert klaga, men inte jag! :) Det är UNDERBART! 

Idag blir det nog bara att ligga här och dega och kolla på gossip girl, ganska skönt att bara slappna av, har inte precis lust att göra något speciellt just nu heller, men nu ska jag fortsätta se på gossip girl. Ha det bäst! :)

puss!


Ännu mera ändrade planer.

Haha, okej, nu ska jag sova i alla fall, eftersom pontus blev så tråkig och skulle spela och bara dissade mig så har jag ändå inget vettigt för mig, och det är aldrig fel att sova! :) så godnatt! Hörs när jag vaknat igen. (:

puss!

Ändrade planer

Nu blev det inte att sova i alla fall. Bara för att Pontus övertalade mig att stanna uppe på datorn hela natten för att han ska vara uppe i 24 h. Haha, men atm är han ju inte precis så social och jag har i princip inget att göra så ska se om jag ska sova i varje fall. (: Men det kan nog hända att man stannar uppe ändå. Men nu ska jag försöka hitta något spel så man har nått att göra när han inte svarar. :) Men någon som har ett bra spel eller en bra spelsida som den har lust att dela med sig av så kommentera! :) Kommentera gärna ändå! :D
God kväll.

puss!

RSS 2.0