meningslöst.

(Onödig text, behövde bara skriva av mig, läs inte om du inte vill! :))
som ni kanske kan se på rubriken så känns allting bara så meningslöst just nu. Jag vill ha sommar och sommarlov, massvis av sol och inga problem. Jag blir bara deprimerad av denna kalla, mörka, meningslösa vinter. Jag har sån jäkla massa energi som jag bara inte vet vad jag ska göra av. Jag måste alltid att ha någonting att göra annars så blir jag bara rastlös. Jag vill ha en mening med livet igen och inte bara gå enligt rutinerna vilka är skola -> hem -> träning -> hem -> duscha -> tv/dator/läxor -> sova och sen börja om på nytt. Det känns bara så meningslöst och jag orkar inte med det längre. Jag måste ta tag i det snart och vara glad som jag var i somras. Jag vill ha ett liv! Men jag vet att jag måste göra det så nu är det dags, nu har jag nått botten, dags att börja klättra mot toppen! Från och med imorgon ska jag sluta sitta hemma och se på tv/vara på dagarna hela dagarna långa och så ska jag ta tag i skolan, det börjar väl bli dags det. Jag ska ta tag i mitt liv nu för jag orkar som sagt inte med detta nu. Hejdå deprimerade Tazmin och Hallå nya förbättrade Tazmin!

kläder!

har tänkt köpa en läderjacka eller kanske jeansjacka till sommar/våren om inte båda! :) men om det blir någon av dom här så har jag inte en aning om ännu. men får väl se lite senare! :D
 (om inte i svarta!)
  (kanske svarta. :b)
detta är bara det som är ifrån H&M, men sen är det massor mera därifrån som jag bara inte orkar ladda upp nu ;) mera bilder på andra kläder kommer kanske senare ikväll eller någon annan dag! :)

shoppingsugen!

Hallå! Sitter och kollar på kläder och skor och sånt på internet för att melanie har frestat mig! Hon har även beställt ett linne som jag vill ha! Så det var ju inte så snällt gjort av henne.. Men nu kommer lite bilder på sånt som jag vill ha. :)))
aja, här kommer skorna i alla fall, nu vill inte blogg.se samarbeta med mig, men försöker alldeles just igen i ett nytt inlägg! :)

bilder

var även med lina före och tog lite bilder. :)
inte många bilder på mig inte, för jaa, märks kanske, står heller bakom än framför kameran ;)
men det får vara alla nu! :) ikväll ska jag nog till tvärsan tror jag. Men vill ni något så ring typ, faaast ja, mobilen är trasig (A) men har mammas så de går nog bra ändå. Numret är desamma :)
bilderna är dock oredigerade ;P

myskväll med de bästa! :)

Sov över hos Lina igår med dom bästa! :) vi hade det väldigt trevligt, blev dock inte så många bilder men några blev det i alla fall, ska dela med mig av några här nu. Vi hade det väldigt mysigt och roligt i alla fall! Badade bubbelbadkar, bastu, satt och chilla och prata, spelade lite spel, eller det var frågor men, och skrattade som man aldrig gjort förut! Och det behövdes verkligen. Riktigt skönt. Sen imorse vid 11 steg vi upp, åt, plockade upp från igår och for på träning. Men nog skrivet, nu bilder!
och antonia är cp och hatar bilderna på sig själv så hon har redigerat.
Alva är inte den som gillar att vara med på bild men någon fick hon vara med på ändå! ;)




LINA!

Lina, du vet att jag älskar dig, men ibland måste jag bara retas lite med dig! :)
och jag vet att du älskar mig med ;););)

RSS 2.0