True love! ♥

Sann kärlek alltså! Upptäckte den när jag såg New moon men visste inte vad den hette, men nu när Linnéa skickade några bra låtar så skickade hon bland annat denna! :D Åh, jag är kääääär! ♥
lyssna och njut!

3

Hejsan! Nu sitter jag i sängen med Felicia och Britney Spears med mig ;) Nej men här sitter jag med Felicia och lyssnar på lite brittan. Ska nog satana läsa lite på religionen nu. Men men, har i alla fall sett på lite American Pie med Fulli. Hihi, haha jao,, finns väll inte så mycket att säga. Imorgon åker jag till stan med lilltösen brevid mig och hämtar ut mina grejer från H&M som äntligen har kommit! :) Ska bli skoj att se att jag kommer måsta köpa något annat att ha på mig på julfesten. Och att jag kommer se ut som något jävla svullo i kjolen. ;s Men men, det får jag sköta om någon annan dag. Nu ska här pluggas och där med basta! (; Sköt om er!
SO LONG ;)

Paranormal Activity

Hallå! Nu sitter jag i sängen med Felicia och har just kollat klart på en skräckfilm. Paranormal Activity med andra ord. Alla har sagt att den var JÄTTE läskig och så vidare. Vilket man kan tro efter man sett trailern. Men efter att jag själv sett filmen så är den verkligen inte så läskig ändå. Visst ibland var den grymt läskig, men mer än hälften är ja, jag vet inte ja, URKASST. Men i alla fall så blev man ju inte bara liite besviken på den. Men ni får kolla själva och se vad ni tycker. Början är ju verkligen inte läskig men slutet däremot var ju. Men i alla fall, som jag skrev tidigare, kolla själv! (= Men sen så säger ju även några att det har hänt på riktigt och andra säger att det inte har det. Vad ska man tro på? ;p och om de skulle hänt på riktigt så är det ju genast asläskigt.
Andra som redan sett den? Vad tyckte ni?
världens läskigaste film?

@ "syster" :)

hejsan! har inte varit på datan på typ hela veckan! Men i alla fall så sitter jag hos Antonia just nu och hon och hennes kusin har bakat pepparkakor. Igår sov jag hos Felicia. Vi har sett på 4 filmer därav 2 var skräck. Och jag satt och skrattade åt den första väldigt hysteriskt haha. Men imorgon blir de kyrka med Felicia och sen ska jag hem och typ dö eller något liknande, ska försöka stänga in mig på rummet och försöka stänga ute ljudet från alla HÖGLJUDDA (minst sagt) släktingar. Men jaja det är bara en gång om året min bror fyller år så jag ska försöka överleva. Hoppas ni fattar vad jag skrivit för det kanske failat lite för att jag har pratat med Antonia och Felicia emellan åt hehe. Men men hade!

På båten till Sverige.

God morgon! Nu sitter jag och Denicé på båten och melissa och hennes mamma är även här. Denicé som har ganska hög iq har tagit med sig en liten dator. Men i alla fall så hann jag inte skriva igår efter bion. Men filmen var i alla fall duktigt bra! Åh shit asså! =) jag smäääälter..

Men nu åter till resan. Steg upp vid 6 tiden, vilket vsr väldigt jobbigt eftersom jag gick och la mig vid 12 tiden. Sen kom denicé och så skjutsade mamma oss till bp dit bussen kom och hämtade oss och for ner till hamnen. Vi gick genast och åt med vårt älskade sällskap. 80+ are i princip. Medelåldern i våran buss är väl typ 82 år haha. Nej men vi är nästan de enda som är under 20. Men när vi ätit gick vi och satt oss i baren men föflyttade oss senare till caféterian för att få ett uttag till datorn. Så nu sitter vi här och fixade just internetet så att vi har något att göra. Sen blir det att åka buss in till Uppsala där vi ska försöka hitta Forumgallerian så ska vi se vad vi hittar. Men ska i alla fall hitta ett par pumps. Kanske ett par Jimmy Choo från H&M. Kanske blir det t.o.m två par? Vi får se. Men nu sitter melissa och nojsar om att hon ska in på sin bilddagbok emellan medans hon sitter med Denicé och hennes mamma om någon resa till Spanien? Vet inte riktigt då jag inte hängt med i hela konversationen. Men nej nu kommer en lite bild från en stund sedan. Sköt om er och önska oss lycka till att hitta i Uppsala! Ha det bäst!


alla tre fick jag med på bilden! ;)

drar ut!

hej igen! Nu bär det snart av till Alandica! Ska bara fixa mig lite och sen kommer Adelina hit så cyklar vi iväg. Ha det bra! =)

NEW MOON!

nu är det bestämt, Adelina har bokat biljetter till andra visningen! JIHII! :D *ÖVERLYCKLIG*

New Moon..?

Hejsan hoppsan! Har hittat en till väldigt bra låt enligt mig av Pink! =) I don't belive you heter den.
Men i alla fall, igår tog jag H1N1 vaccinet eller vad det nu heter, med andra ord svininfluens vaccinet. Armen ömmar lite bara men inget värre. Andra har ju fått förkylningar eller vad man ska säga. Men jag har ju inte det som tur är! :) Men har känt lite i huvudet men inget som jag måsta tagit någon panadol eller liknande. Tack och lov. Imorgon bär det ju av till Uppsala med Denicén. Trevligt! Men ikväll blir det KANSKE KANSKE att åka på New Moon, men vet inte ännu. Men ska se om Adelina har lust att komma med mig och kolla. Men anyway, nu ska jag fixa lite annat. Ha det bra!

Shoppingdags igen (;

Hallå! Nu sitter jag här igen, kollar på H&M:s hemsida på lite Jimmy Choo skor hehe, bara för att jag och Denicé åker till Uppsala på Lördag och shoppar lite granna. =) Ska bli skoj, men nu ska jag byta om och sen blir de snart att cykla på träning. hade!

lustigt.

Hallå! ett tag sen sist hehe, men men, nu i helgen var antonia hit, väldigt skoj! nästa helg kommer hon hem för EVIGT hihi! MYCKET bättre. :) Men jaa, helgen har varit tröttsam! eller lustig på något sätt. har varit och kollat på novembercupen och våra 97:r blev tvåa. Grattis till dem som hjälpte till att kamma hem silvret! Men i alla fall, fick tibax min mobil i fredags då som sa att dom lagat den men det har dom INTE! irriterande. Sen har dom gjort något med mitt simkort också så kan ej messa, ta emot mess, ringa eller ta emot samtal nu heller. Så använder mammas lite nu och då i stället hehe. Men imorgon ska dom få skäll! =) men nu ska jag fortsätta se på BONES!
Hade!

lånemobil (N)

Mobilen på lagning så har en pirkka lånemobil nu men de får väl duga tills dom har lagat den! Messa eller ring om ni vill någon för nu ska jag ta och packa! Hade!

låtar

Några bra låtar! =)

Imogen Heap - hide and seek
Imogen Heap - come here boy
Imogen Heap - clear the area
Imogen Heap - speeding cars
Imogen Heap - headlock
The Fray - you found me
The Fray - how to save a life
Lykke Li - dance dance dance
Lykke Li - tonight
Lykke Li - possibility
Lykke Li ft Kleerup - until we bleed
MGMT - kids
Plain white t's - hey there delilah (gammal goding)
Plain white t's - 1,2,3,4
Plain white t's - Our time now
Plain white t's - cinderella story

Här är bara några av de underbara låtarna som får komma med i min iPod! :)


fixafixafixa

Hej! Vaknade för någon timme sen, och nu sitter jag här och fixar med lite musik som jag ska lägga in på iPoden, någon som har en bra som den vill dela med sig av så lämna bara en kommentar med låttitel och artist. Ska ta och fixa med lite kläder och sådant snart också. Men annars blir det nog bara en slö dag idag verkar det som. Take care! =)

if bridges gotta fall, then you'll fall too.

God kväll! Sitter i vardagsrummet med datorn framför mig.

Skolan var jobbig! På gymnastiken var vi och skrinna, haha och jag som är så jätte begåvad på det då så gick det ju självklart jätte bra för. Eller något sådant kan man ju säga om man vill ljuga! =) Jag kände mig som Bambi på hal is och ramlade ett flertal gånger. Men de kan ju inte förvänta sig att man ska kunna skrinna sittandes med en fot i luften bara sådär när du inte har skrinnat på ett år eller något sådant. I alla fall inte av mig! Sen duschade jag och sminkade mig hastigt, cyklade till skolan där det var någon orkester som spelade. Slapp ju finskan så det var ett stort pluss! Sen var det dags för mat och sedan biologi/miljökunskaps prov. Det gick bra tror/hoppas jag, annars så vet jag inte vad jag gör eftersom det inte precis var så svårt.

Sen timmen efter det på biologin så började vi med några projekt, satt mest och klippte och klistra som man nu säger. Det blir väl bra den gång det nu blir klart! Sedan var det dags för tillval. Med andra ord DANS, vad kan man säga, jag kan inte hålla mig för skratt när linn gör sina fina miner! Sen så fjantade jag, Linn och Josefin oss lite innan vi cyklade hem. Lyckades även glömma min mobil i ishallen mitt i brådskan så den var det bara att cykla efter. Tvingade även med mig Felicia till stan då för att hämta några foton som vi skrev ut. De blev bra, ska upp på väggen snart också. Sen cyklade jag hem igen och sen på träning. Gick rätt bra idag. Som tur är för jag skulle inte orkat annars. For även till stan en sväng sedan när jag duschat och gjort mig i ordning. Där träffade man på en del trevliga människor. Sen vid halv elva cyklade jag hem och fastnade här.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Orkar inte sitta uppe när jag är så enormt trött och imorgon måste jag packa mina volleygrejer och tvätta lite och göra mina läxor tills på måndag. Återkommer kanske senare då, men bara kanske, Får se lite. Nu ska jag säga hejdå till alla på msn, tvätta bort sminket och krypa ner till kojs. Skulle inte vara bra att slockna här framför datorn heller! Måste ju även vara i form på söndag när jag ska spela mina första volleymatcher! =) ska bli så jäkla skoj! MEN! sköt om er! Godnatt

"if bridges gotta fall, then you'll fall too."
lykke li - until we bleed

Ben&Jerry's + plugg!

Hej igen! :) nu ska jag plugga lite på prov, sätta på mig yllesockor för att mina tår blir snart istappar! Och sedan äta lite mackor med Te bara för att antonia den lilla skitungen gjorde mig enormt sugen på det! Men sedan övergår jag till min B&J som mamma har köpt! =)
hihi, bara för att min mamma är snäll och har köpt en sådan till mig! :)

Lykke li - until we bleed

Nya favoritlåten? Kanske det..

kemiprov = skiiiiiit

Hejsan! Har just ätit en räksallad. Igår blev det ingen uppdatering för att jag inte hade tillgång till dator och sen så pluggade jag på kemiprov som vi hade idag. Det gick väl ganska bra ändå med tanke på hur lite jag hade pluggat, men ändå gick det enormt dåligt tycker jag.. Great. Idag slutade jag även ett i skolan. SKÖNT! Sen hem, äta, se lite på tv, byta om och på träning. Det var skoj hah, förutom att mina servar verkligen inte ville fungera idag under den tiden som vi spelade. På söndag blir det första matchen/matcherna med volleybollen för mig då! Och riktigt roligt ska det bli! :) Men nu ska jag bara ta det lugnt vara på datan och lyssa på musik! Höres!

lykke li

hejsan! :) nu sitter jag i sängen, har just ätit middag och nu sitter jag och äter glass och lyssnar på lykke li bland annat! Har även varit på träning och varit i duschen redan. Nu ska jag även ta i tu med läxorna alldeles just bara jag skulle orka också. Måste göra en bokrecension om en bok som jag läst typ hälften av. Alltid lika lyckat från min sida! Men i alla fall. Nu ska jag väl se vad jag kan göra. Ha det bra!
lykke li - little bit

mysig halloween!

Godmorgon? vaknade 11.55 idag, skönt att sova, gårdagskvällen spenderades mest med kusinen. For först till stan en stund och var med människor, men det blev lite slött plus att det var iskallt ute! Kände inte mina tår när jag kom hem, ändå var jag bara ute någon timme kanske och hade t.o.m yllesockor! Ojoj, vintern är påväg. Men vi for via select, köpte dipp och gräddfil. Sen for vi till esso och på vägen träffade vi några av dem som vi var med tidigare som även var påväg dit, så vi gick med dom. Sen köpte vi chips och for hem till mig där vi då möblerade om mitt rum lite hastigt och sedan tände en massa ljus som vi spred ut i rummet.

Sen satt vi bara och pratade om allt möjligt, det var jätte mysigt och skönt att bara kunna sitta och prata. Sen vid 12- tiden så cyklade alva hem och jag började tvätta mig, borsta tänderna och gick och la mig. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikväll blir det i alla fall att fara på bio med en massa människor. Sen göra läxorna någon gång idag och lägga mig tidigt så att jag orkar imorgon och resten av veckan. Men nu ska jag försöka äta någonting eftersom det bara blev middag och lite chips igår. Men ha en bra söndag!
Just ja! Cyklade förbi gravgården även igår och det var så jäkla fint måste jag säga, alltså ojoj! Alla ljusen som var tända på allas gravar, det var jätte vackert! :) synd att man inte gick in och fotograferade lite, men skulle inte blivit så bra bilder med min bästa mobilkamera men ändå! =)

RSS 2.0