Desperate Housewives♥

Hallå! Ligger i sängen och kollar lite på de desperata. Blir nog att sova vilken minut som hellst. Är så jäkla trött! Det blev att rensa lite i trädgården och sen for jag iväg på träning tidigare idag. Blev rätt så lång träning också och utmattande eftersom det var beach. Ca 4 1/2 timmes träning, jobbigt säger jag! Imorgon blir det att träffa apsvansen Kajsa, även känd som Melman en stund! Ska bli riktigt trevligt med tanke på att jag inte har träffat henne på typ månader! (överdriver inte) så de ska bli rikkit naajs men nu tillbaka till Desperate Housewives! God natt!

tjulululululululluluulllululu

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag och kolla på Desperate Housewives och äter en skål Special K Classic med banan och mjölk, MUMS! Dock är de gamla säsonger eftersom jag halvt har börjat om för att färska upp minnet lite! Jo att det blev ju ingen uppdatering igår och de beror på att mitt internet inte smarbetade med mig och sen var jag ut på en joggingtur med Josefin, det blev ca 8 km. Ganska långt men otroligt skönt! Sen var jag även ut till Lemböte och hälsade på. Fick ÄNTLIGEN träffa Sara och Mickis! :) Och snartsnartsnart kommer dom hem! (: Can't wait! Men nu fortsätta med de desperata, later bitches!

bilder

bilder från valborg!
sara! :D

bilder på gång!

Hallå! vaknade för några timmar sen. Har sökt som en dåre efter kamerasladden vilket ledde till att jag städade upp en låda med sladdar som var helt ihoptrasslade. Hittade jag den där? självklart inte. Hittade den senare i en kasse som jag hade haft med med till skolan som jag sen kom på att jag hade haft med den för att lägga in bilder från hajken. suck! men i alla fall är dom inlagda på datorn nu (haha låter ju lite udda men.) och jag har även rensat nu! var ju ca 1000 bilder! :s jobbigt var det men nu är de gjort iaf! Tack och lov för det. Så snart kommer det bilder från hajken, valborg, stugmyset och bara lite random! Kommer lite nu som då, hoppas ni har tålamod.
Antonia

söta flickor små


lina! :)

älskar dig plutten min! :)

plutt


1,2,3,4

det där var ju lite kallt kan jag ju berätta för er, men också väldigt skönt! :)

ögongodis!

hehe jo att jag är för lat för att söka efter kamerasladden! ;) Men de kan också bero på att jag har varit med Josefin ikväll! Vi var och hyrde film, det blev flirting with forty. Riktigt bra och oooh ögongodis säger jag bara! Underbar film i alla fall och rekommenderar den starkt! :) Nu ligger jag i sängen och lyssnar lite på musik och chattar med trevliga personer! Skulle vara sjukt skönt att gå ut på en liten nattpromenad men får ju dock ingen med mig så de skiter sig ju lite kan man säga! Men nu fortsätta njuta av denna fredag/lördag! Imorgon blir de ju lemböte! :D Yiiihaw! Ha de bra! :)
ööööööögongodis! ♥

tillbaka!

Jo att jag har ju inte precis skrivit här på ett tag hehe.. Men eftersom Melissa tycker att jag ska uppdatera och jag har börjat återfå lusten att skriva så gör jag det! Får väll se hur länge det kommer att hålla i sig men men, ;)
Om bara 12 dagar åker jag iväg till Tyskland och de kommer att bli underbart! Få spela beach och bara ha skoj i några dagar! Och självklart ska vi ju komma hem med guldet också. ;) Men i alla fall! Igår for jag med lite fina flickor till en stuga och hade det mysigt! Bilder och film blev det också som kommer alldeles just! Måste bara hitta kamerasladden! :) Låter bilderna tala för sig själv så säger inget mera nu, (; Men vi hade väldigt trevligt i alla fall! OCH SNART FÅR JAG ÄNTLIGEN TRÄFFA MICKIS OCH SARA IGEN! :D:D:D:D närmare bestämt på söndag! Happyface! Dom busarna har smitit iväg till lemböte för att kunna konfirmeras om några dagar. Men men, jag har överlevt nu ett tag och hoppas jag överlever ett tag till! Men återkommer strax med lite bilder! Ha de bra! ♥

Melissa gästbloggar igen!! Rubrik : Crackup life

Tjululu alla bloggläsare!
Guuuud, vad man blir arg när Tazmin aldrig uppdaterar.. men ja, hon lever ivf...
Jag ska sova här inatt igen, antonia oxå :D
damn, vad najz. vi ska ut och busa i stora vilda världen nu, ;)
Eftersom denna data cppar, så dagens låt är ; All american rejects - move along.
Vi nås på våra phones, om ni inte har våra nummer, så synd för er. ;>
Peace out homedogs! TEEHEE!

RSS 2.0