helgen

Hallå! Sitter i sängen och har nyss vaknat. I fredags kom alva, lina och antonia hit, vi satt och skrattade och åt cheesecake i mängder! Sen ut en sväng och sen for antonia och jag hem för att gå ut med hunden och sen hem igen och sova, obeskrivligt hur skönt det var! Igår vaknade jag vid 12 ungefär och gick i duschen och fixade innan jag for iväg till Ida. Där fixade vi inför pernillas överraskningsmiddag och så. Sen vid 5 kom hon och då överraskade vi henne och åt och så. Sen for vi alla till unga band förutom Ida som for till Jenny. Träffade lite annat folk och for hem vid tolv tiden. Somnade på direkten när jag kom hem, ännu en gång obeskrivligt hur skönt det var. Idag blir de att plugga på alla läxor och skriva en jävla skit recension om en bok som jag inte ens har läst, bra tazmin, bra! usch bäst att börja sätta igång!

Tazmin Bland

Antonia 14 år!

Grattis bästa vän! Äntligen är du fjortis, (på riktigt) och bara 365 dagar tills du blir moppeflicka (och även trafikfara) men den dagen den sorgen! ;) älskar dig! ♥
älskar dig, hoppas du får en underbar dag! :)

underbart videoklipp!

hallå! :D sitter och kollar/lyssnar på underbaraste videoklippet! Träningen idag gick väll helt okej, förutom att jag hade så förbannat ont i magen så kunde inte vara med på hela fysen :/ men men. Imorgon är sista dagen på praoen, tyvärr! Har varit så förbannat roligt!
underbaraste videoklippet! :D
Tazmin Bland

Mickis är en munk som gillar nunnor.

Hallå! Sitter och praoar som vaaaaaanligt, har inget att göra haha, så mickis och jag sitter på facebook och chillar. sköönt. Vid 2 tiden ska vi till Malin och göra ett reportage om hennes hundar. Sen blir de kanske stan, vara med jonna en stund eller hem och chilla och sen på träning! Later bitches!
Foto: Jonathan Sundström
söta tjejer! :D ♥
Tazmin Bland

sooova

Halluu! Kom hem för ca en halvtimme sen, har varit en sväng till Salomon och bara chillat och pratat liide och sen till Jonna och lämnade en kladdkaka till henne, är jag inte snäll? Nu blir det nog sova om jag inte kollar på Grease ännu en gång, can't get enough! hehe :D Fast sova låter mera frestande, anyway, later

Tazmin Bland

"jag kan inte se min panna!"

shuu, nu sitter jag som vanligt i sängen och chillar. Efter praoen skulle jag ta bussen hem men såklart missade jag den, träffade Lina så gick och sökte present till hennes syster medans jag väntade på nästa buss som skulle gå. Sen 20 före 4 tog jag bussen hem och bytte om och for iväg till gymmet. Så jäkla skönt förutom att mina knän gjorde ont när vi sprang på löpbandet. Sen gjorde vi våra övningar och for hem, stod i duschen alldeles för länge ännu en gång. Men skönt var det. Nu snart blir det mat sen får man se vad som händer ikväll.
Haha underbart filmklipp med Svampbob och Patrik!

Tazmin Bland

chillin' @ ålandstidningen!

Tjululululululululu, sitter på ålandstidningen (praoplats) och chillar med mickis. Skönt att slippa läxor denna vecka! Dock väldigt trött ändå, blev att lägga mig först vid halv två för att jag envisades med att se Grease en 2468487 gång. :) Men får väll skylla mig själv. Träningen gick bra för en gångs skull igår, eller lite bra iaf. Idag blir de gymmet med Tara och sen sova antar jag hehe, borde läsa klart Katrina så jag kan skriva recension meeeeen nje. Nu blir de nya uppdrag! ;) Later bitches!
Tazmin Bland

music is life ♪♫

heellu! sitter och lyssnar på musik och är skiittrött, efter praoen for vi och bowlade med alva, linnéa, josse och ulli. var rätt så tråkigt och energikrävande, slutade med att jag och linnéa bowlade medans dom andra satt och pratade. sen köra hem och mat, ikväll vet jag inte vad som händer, we'll see. nu mera musik! ♪♫

praoar

Tjuuu! Sitter på ålandstidningen och praoar med Mickis. :)
Har typ ringt runt till folk haha usch! Mickis är nog rolig!
Hon ringde och skulle fråga lite frågor om unga band som vi skriver en artikel om
så svara hon då och mickis bara hej,
jag heter mickis holmborg och ringer från ålandstidningen,
jag skulle vilja ställa några frågor om unga band,
sover du? hahaha gud vad jag skrattade haha :D
You make my day Mickaela Holmborg!


Peace out! ♥

rubriiik? :D

tjeeenare, sitter och ser på en film på 3:an och ska väll strax sova, bara man skulle bli lite tröttare. Idag har jag väll inte gjort så mycket, sovit, suttit hemma, var till kajsa en stund och chillat och lekt lite med ljus och kamera så kommer väll bilder när jag orkar lägga in dom på datorn. Sen var jag och antonia ut och promenerade en sväng ikväll. Var till Salomon en stund och pratade bland annat. Gårkvällen var också rolig, satt och pratade ganska länge och bara chillade, underbart med såna tjejer som man kan prata med allt om. :)
vill göra något med mitt hår igen!! kanske något liknande som på bilden ovan?

underbarrrrt

Shalom, vaknade för kanske en halvtimme sen och sitter bara och chillar och lyssnar på musik. Igår var en bra dag, skola, hade två timmar tillval men hade inget att göra så satt i en soffa och lyssnade på musik. Sen hem, äta, byta om och till gymmet. Skönt att träna och idag känner man av det lite men de är de värt. seen hem, äta, duscha och fixa lite innan alva och jag cyklade iväg till Fanny och Frida där Ida och Sara också var. Satt och skvallrade och skrattade och åt chips och godis och svullade oss. Sen cykla hem igen och träffade antonia lite. Sen for hon hem vid tolv kanske och jag somnade på dirren, ytterst skönt! Idag får man se vad som händer men ikväll blir de tjejkväll med strandnäsbrudsen!
Lemböte b-rudarna! ♥

the funeral - band of horses


babababa

haallou, skola idag igen as usual, boring yeees, sen hem, sova, äta, träning. Nu ska jag plugga på de förjävliga finska provet, later! haha linnéa är nog lite underbar ibland :) "I trow my goldfish in the air sometimes, saying aaayo, i want Nemo!"

ghbfjdkmlxöäkr

Shalom! dagen har varit helt okej, igår orkade/hann jag inte skriva, var på träning och sen pluggade på biologiprov som gick åt helvete typ, nej men kunde ha gått 26478 ggr bättre. aaaanyway, råkade även skada två stycken på gymnastiken igår, mycket smidigt! Först kastade jag en boll på Susannas finger så de är helt fucked up nu, hehe men jag kan ju meddela att mitt lag vann tack vare det! hehe. Sen kastade jag en boll på nettans näsa haha. Skills, men så är de när man heter Tazmin. Efter gymnastiken när jag skulle köra hem så stod denicé och startade moppen, sen så när hon skulle ta ner den från centralstödet så råkade hon gasa eller något så hon for in i typ några brädor eller vad man ska säga, haha fyfan vad roligt det såg ut. Sen när jag kom hem somnade jag, likaså idag. Och sen träning och plugga på prov. ikväll får man se vad man gör, kanske går ut på en liten promenad eller något, men inte sitta inne ännu en kväll hoppas jag. aja later bitches!

bild från portugal!

lagom risig bild men från portugal, utsikt från ena balkongen. Dålig kvalité men är trots allt webcam.

hemma

I'm home! Kom hem igår kväll med sena färjan, var typ helt döööd. Men gick och la mig och väcktes imorse, vilken temperaturskillnad alltså! iiiskallt, var knappt så att man kom upp ur sängen, men i alla fall, hade franska och sen massa skitämnen, for hem efter skolan och somnade. Sov till 6 ungefär och åt middag, sen efter de har jag bara chillat och varit på datorn, ska plugga lite på biologiprov nu och sen sova! Bilder från portugal kommer någon gång. när jag lagt in dom på datorn och så.. Men nu plugga!

chilling @ the boat!

NUUUU är jag på båten påväg till Sverige, sköönt. Datorn är med som planerat. Skulle inte överleva annars! =D nej men de skulle jag nog men skönt att kunna uppdatera sig även fast man är borta. Imorgon flyger jag till Portugal med la familj och stannar där tills på Söndag, that's nice. Nu blir det mat och sen ska jag köpa hörlurar till min iPod. :) Ha ett bra höstlov!

Tazmin Bland

Where's your skills?

checka in skillsen huh!
tyvärr fick jag ingen bra bild på när jag har en uppe och en nere men men,
S - K - I - L - L - S - ! :D

Baby I like it!

tjollahopp, har precis ätit middag och nu blir det att packa och plugga på prov resten av kvällen tror jag! har engelskaprov imorgon så usch, ännu en kväll spenderas med mina kära skolböcker. Dagen har ändå varit ganska chill, började 8, hade franska, sen lite andra ämnen och syslöjd mellan 1 och 3. Håller på och gör en onepiece men har varit så lat så håller fortfarande på med mönstret medans andra redan har gjort klart.. oups. Men i alla fall, for hem efter skolan och plockade fram lite kläder som ska med imorgon och somnade sen. Vaknade vid 5 när mamma kom hem och hjälpte till att laga mat.

Ska bli så jäkla skönt att åka imorgon, asså gud vad jag längtar! Kommer faktist ha med datorn så kommer kanske komma något inlägg med bilder och sånt ;D Men nej nu plugga/packa och fylla iPoden!
'
Tazmin Bland

10.10.10

vanligaste rubriken idag?
sitter och pluggar....
.... igen, usch vad jobbigt de är!
Just shoot me, please!
Fick just veta att jag börjar 8 imorgon också,
Yeeeeeeeeeey, not.
okej, jag gillar enter =D
+
=

wonderful

Hejsan hoppsan. Var till sverige igår för att spela match, gick sådär, förlorade 3-1 men spelade ändå helt okej. Hann även till täby 2 gånger så köpte 2 stycken linnen och en bh utan axelband :) Kom hem igen till stan kanske 20 över 11 och träffade antonia en stund innan jag for hem och sov! Idag har jag sett på Remember Me och Letters From Juliet. Vad kan jag säga? Älskar Remember Me, så jäkla underbar! Däremot så slutade den helt fel, men den är något av de bästa jag sett så rekommenderar den starkt. Letters from Juliet var nog bra den också men när man sett Remember Me före så var de svårt att slå. Resten av dagen kommer spenderas med min icke underbara ovän historiaboken! Har prov imorgon så blir att pluggapluggaplugga!!! nej usch, sen blir de väll att träffa antonia en stund också om jag hinner och packa lite smått såklart.

Tazmin Bland

lalalaala

Hallå!! vaknade 7, steg upp och klädde på mig, sminkade mig och for till skolan. Musik var på schemat, rätt chiiiill, sen andra tråkiga timmar och sen lunch, schoolympicsprisutdelning. och ja, lite allt möjligt. Efter skolan for jag hem och somnade, for och handlade och åt precis middag. Ikväll blir de att fara till Idahodi och sen hem och sooova för imorgon är de bortamatch.

Tazmin Bland

längtar!

tjululu, dagen började klockan 7, väckarklockan ringde, snoozade lite och steg upp vid halv 8, ytterst skönt till en början men sen blev de lite bråttom. skolan började med dubbeltimme biologi, inte precis de roligaste ämnet men vår lärare är chill så de var ändå ganska skönt. sen lite andra timmar och så, hade håltimme mellan 1 och 2, for till stan en sväng och skulle få praolappen ifylld men neej de lyckades inte riktigt. Tillbaks till skolan, plugga på franskaprov och sen skriva det. Gick väll helt okej ändå, bättre än jag trott tror jag faktist. Sen tjejgrupp, hem och äta och på träning, gick inte så värst bra, har typ en liten svacka som gärna kan få försvinna nu :) men i alla fall. Nu har jag köpt frukt till mitt och Mickis fotoprojekt! så imorgon gör vi de. nu blir de lite mera läxor och sen sova! På tisdag åker jag till Sverige och sen onsdag morgon flyger jag till Portugal! U - N - D - E - R - B - A - R - T !!

Tazmin Bland

provprovprovprovprovprov

vad ska man säga, pluggandet går åt helvete och jag orkar inte meeeera! sen måste man ju plugga på samhällskunskapen eftersom de kommer att bli skriftligt, kill me!

franskaprov i mitt hjärta

eller så inte. usch!! har franskaprov imorgon och jag känner att jag kan detta väldiiiiigt bra. eller hur var det? asså näej, melissa är här och vi ska plugga men de går ju som de går men nu ska jag plugga så jag inte får 4:a! :D Och om en vecka ligger jag på stranden i Portugal! förstå min lycka!

Tazmin Bland

kanelbulledagen!

tjeenare, stannade hemma igår och bara chillade. började 9 imorse och slapp franskan, planerade lite inför julfesten och sen efter skolan kom josefin, ulrike, linnéa och alva hit och vi bakade kanelbullar, smaarrigt! sen mat och sen kom sara hit, :) har suttit och pratat och så, men hon stack för en stund sen så snart kommer antonia över och chillar. kanske ser på en film eller något.

Tazmin Bland

that's nice


fuckihelvete

lånar ett ord av alva för att beskriva hur de gick för mig i matchen idag, fuckihelvete! asså näej, inge bra. Men igår var i alla fall bra, RIKTIGT BRA! chillade i "min" lägenhet i stan och bara satt och pratade och så, gick ut på stan och träffade de få som var ute en sväng och skulle sedan gå in igen när vi märkte att dom hade låst dörrarna och nycklarna jag hade passade inte. fick lite smått panik och ulrike klättrade upp till ett fönster och knackade på, tack och lov var de en schysst tjej som kom och öppnade åt oss. Spelade med andra ord och Linnéa och jag vann ;) vi är så grymma haha! vid 12 for linnéa och josefin och vi andra stannade kvar och pratade lite en stund och sen vid 1 så for resten av oss också hem. Kollade lite på SATC 2 innan jag somnade. sen match och nu blir de duschen och sedan plugga på franskaprov och kanske se någon film ikväll såvida jag inte ska träffa sara. :)

Tazmin Bland

pics

biiilder, okej, fråga inte vad som hänt med mig, har fått något bildryck
bild från i somras
söta tjejer! ♥
konfirmation
haha skola
en söt mickis på fototillval :)
skolcup i fotboll! = dubbelguld!!
i princip de jag gjort i sommar, istället för att skriva, bilder.

'smile like you mean it'


strange

Jo men att hej, flera månader sen man skrev här senast men eftersom melissa klagar så mycket på att jag inte skriver så måste jag väll börja igen då. :) nej men ska ge de en 26789 chans, inte säker på att jag kommer att lyckas men i alla fall. Igår var de open by night och kvällen började med att jag och alva åkte till pernilla där de var några andra tjejer, blev ett väldigt kort besök där innan vi for vidare till staden där de var lite mera människor. Gick runt och pratade med folk och så, for hem vid 12 med ulrike, en av de mest underbara människor :) Idag blir de att prata med jonna och sen kanske vara med Sara lite och sen ikväll blir det spelkväll med sköna tjejer. ;D
(känns lite underligt att börja skriva bara men, anything for you melissa!)
Tazmin Bland

RSS 2.0